Calisacak fakat e-ticaret firmalari hala Market sayilip, ayni zamanda e-ticaret kampanyalari da kalkti. Su anda amex metal ile mantikli puan kazanilabilecek pek bir kampanya kalmadi dolayisiyla. |
🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU] (93. sayfa)
-
-
Yeni American Express Program Ortakları listeye eklendi.
Amazon Türkiye ile yeni anlaşma yapıldı, Acıbadem Hastanesi zaten vardı ancak listeye yeni eklendi. Bonveno Market, Metro Market'in alt kuruluşu olduğu için aynı oranda ekstra MR veriyor ve yeni işletme.
• Vakko (Fiziksel POS): 0,4 kat ekstra MR
• Bonveno Market (Fiziksel POS): 0,3 kat ekstra MR
• Amazon Türkiye (Online): 0,2 kat ekstra MR
• Divarese (Fiziksel POS): 0,2 kat ekstra MR
• Acıbadem Hastanesi (Fiziksel POS): 0,03 kat ekstra MR
Program Ortakları listesine ana gönderiden her zaman ulaşabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 14 Ekim 2024; 15:57:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam selam, divarase fiziksel mağaza 0,2 olarak ekleyebilirsiniz.
arkadaşlar zaten güç bela puan biriktiriyoruz. kullanırken otel almak istiyorum otellerin hiçbirinde geçerli değil. arayıp teklif alıyoruz 10 tane otel için teklif aldım hiçbiri için fiyat teklifi vermediler. siz puanları nasıl kullanıyosunuz sadece uçak bileti mi ?
-
Anladığım kadarıyla sadece Antur'un sitesinde olan oteller için teklif veriyorlar. Oradan bakıp yaptırdığım rezervasyonlar için herhangi bir sorun yaşamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sadece Amex'e özel bir durum değil sanırım, diğer bankaların da kampanyaları Ekim ayında azaldı bir anda.
Crystal kartın da bir sürü worldpuan kampanyası olurdu (akaryakıt, market, e-ticaret vs), hepsiburada dışında birşey kalmamış.
-
hocam anturun sitesi dediğiniz site hangisi tam olarak. ben antur.com a girdiğimde otel listesi göremiyorum da
-
anturlife.comhttps://anturlife.com/tr/oteller
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam bu sitedeki ultra herşey dahil otellerin en az yarısına teklif istemişimdir ama hepsini teklif alamıyoruz diye reddettiler. bu siteyi görünce şüphelenmeye başladım. internet sitesinden tek tıkla rezervasyon ödemesini aldıkları otelleri bize yok çekiyolar.
sizin bu siteden şimdiye kadar gittiğiniz bir uhd otel oldu mu acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alitaro -- 12 Ekim 2024; 1:58:30 > -
Savunma Sanayii Fonu Katkı Payı Hakkında Bilgilendirme
Merhaba, taslak durumunda olan yeni kanun teklifinin yasalaşması halinde mevcut durumda 100.000 TL üzerinde kart limiti bulunan American Express kartlarınıza 750 TL SSFKP kesintisi yapılacağını bildirmek isterim.
-> American Express kartınıza bağlı olarak çıkartılmış ek kartlarınız için ayrı bir vergi kesintisi olmayacaktır.
Konu hakkında daha fazla detaylı bilgi için;
Garanti BBVA [ANA KONU] SSFKP Bilgilendirmesi
Bir ekleme daha yapalım, Vakko Fiziksel POS'lar 0.4 kat ekstra MR veriyor hocam.
-
-
merhaba hocam, anturlife.com sitesinde sattıkları oteller için mr puanlar rezervasyon yapmamıza izin vermiyorlar.
şu anda otel rezervasyonu yapmak istesek bikaç tane otele mahkumuz. bu yaptıkları bilinçli bir olay. sizce amaçları nedir ? zaten puanları efektif kullanmanın iki yolu uçak bileti ve otel rezervasyonu iken geriye sadece uçak bileti kalıyor. bu konuda ne yapmamızı tavsiye ederiniz ?
-
10750 tl verdim metal kart çıkarttım. 1 yıldır uğraşıp puan biriktirdim şimdi otel rezervasyonu yapmak istiyorum ama şu anda sadece rixos otelleriyle anlaşmamız var diyorlar.
ayrıca önceki yıllarda antur %5 komisyon alıyordu şimdi %15e çıkarmış.
garanti bankasına yazdım şimdi dönüş yaptılar. anlaşmamız bu şekilde istedikleri gibi komisyon oranlarını değiştirebilirler biz ona karışamayız diyor.
ee dedim 10750 lirayı alırken alıyosunuz, tanıtırken işte otel rezervasyonu yapabilrisiniz vs diyosunuz dedim. ama ezbere laflara devam etti.
bakın bu garanti bankasının çözüm ekibinden. normal sıradan müşteri hizmetleri değil. benim kaydımı araştırmış incelemiş ve dönüş bu. bu yani. TAM FİYASKO.
KİMSEYE ÖNERMEM BEN DE KAPATICAM PUANLARI KULLANDIKTAN SONRA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alitaro -- 14 Ekim 2024; 11:14:59 > -
Merhaba Hocam, ANTUR'un vermiş olduğu seyahat ve concierge hizmetlerinden ben de hiç memnun değilim açıkçası.
Açık konuşmak gerekirse ben genelde uçak bileti satın alırken kullanıyorum ve uzun süredir otel için puan kullanmadım. O yüzden otellerle ilgili sorunları sizler yazdıkça öğreniyorum.
MR puanların nasıl ve nerelerde kullanılabileceğini siz de benim gibi biliyorsunuzdur zaten, yani açıkçası tavsiyelerde bulunmayı hiç sevmiyorum çünkü sizin ya da başkalarının mağdur olmasını istemiyorum. Şimdi ben bir tavsiye yazarım, ileride işler değişir bu sefer sıkıntı olur, kart ücretleri de 300-500 TL değil, büyük rakamlar.
Benim Amazon alışverişim ekstreye "IYZICO AMAZON" olarak yansıdı ve 0,2 kat ekstra MR verdi.
-
Amazon ile MR puan kampanyası yapsalar ne güzel olurdu ama e-ticaret kampanyaları da bitti sanırım artık.
-
Hocam aslında listeye ilk 0,2 olarak eklemiştim, bir sonraki alışverişimde 0,6 kat kazandırdı o yüzden güncelledim ancak sanıyorum ki bir karışıklık var, kategori bazlı kazanç mı yapmaya çalışıyorlar anlamadım.
Yine de yanlış anlaşılma olmasın diye ilk haliyle 0,2 olarak güncelledim.
American Express Program Ortakları [Güncel Liste]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 14 Ekim 2024; 16:3:15 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X