Şimdi Ara

🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU] (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: zippeople Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.952
Cevap
117
Favori
223.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kadıköy'de Brekkie diye bir kafe var, o taraflara gittiğimizde uğruyoruz bazen.

Bugün ekstrede farkettim 2 kat MR vermiş, işletmenin bile haberi yok muhtemelen bundan.

🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU]
  • korcin K kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen POS cihazı satarken "sizi AMEX Program Ortağı yapalım" falan dediler hocam. Bunun için ekstra ödeme bile yapıyor olabilirler, isterseniz bir sonraki gidişinizde söyleyin belki haberleri yoktur :)

Ben yine de listeye "lokal işletme" olarak ekleyeyim. Katkınız için teşekkürler.
  • Selamlar;

DoubleTree by Hilton grubu fiziksel Pos'ta 0.8 ekstra MR veriyor. Yeni tecrübe ettim, hemen paylaşayım istedim.

• selim3006 S kullanıcısına yanıt
    Katkınız için teşekkür ederim hocam, liste sayenizde büyümeye başladığı için Fiziksel ve Online işlemleri iki farklı liste haline getirdim. Ayrıca lokal işletmeleri desteklemek amacıyla, lokal işletmelerin yanına ⭐️ işareti ekledim.

American Express Program Ortakları [Güncel Liste]

+ Ana gönderi de aynı şekilde güncellendi.
  • iDoctor kullanıcısına yanıt

Yurtiçi otel/restoran harcamalarından kazanılan %3-%5 indirimleri anlık görebildiğimiz bir yer var mı Garanti Mobil veya Bonusflaş uygulamasında?

MR puanları görünüyor uygulamada ancak otel/restoran indirimlerini ekstrelerde görüyorum sadece.

• korcin K kullanıcısına yanıt
    Malesef, dönem içi ya da anlık olarak görüntülenebilecek bir bölüm yok. Yalnızca ekstrede hesaplanarak yansıtılıyor.

Garanti BBVA Mobil'de kartınıza tıkladıktan sonra açılan Dönem içi İşlemler yazısının hemen altında "Kategori" bölümü var, buradan "Yeme/İçme"'yi seçerek görüntülenen "Yeme/İçme Harcama" tutarını 5 ile çarpıp, 100'e bölerek bir hesaplama yapabilirsiniz.

Ancak dönem içi harcamalarınızda Selects restoran harcaması varsa, bunu toplam tutardan çıkarmanız gerekli, Selects harcamalarından eğer aylık limit dolmadıysa ekstra %5 restoran indirimi kazanılamıyor.

Aynı işlemi "Turizm/Konaklama" seçerek otel indirimleri için de hesaplayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 14 Ekim 2024; 18:57:23 >

Teşekkürler.

Paltinum ve metal kart için aylık otel/restoran kazanım tutarı 1.500 tl.ye yükseltilmiş, belki böyleydi ben yeni farketmiş de olabilirim.

Yıllık kart aidatı buradan bile çıkar aslında.

rica ederim hocam. elinize sağlık. Sayenizde Amex kart hakkında sağlıklı ve doğru bilgilere ulaşabiliyoruz.

Merhaba, Platinum card üyelerine Hilton Honors Gold yükseltmesi hala geçerli mi? web sitesinde göremedim o avantajı?

• vrt44 V kullanıcısına yanıt
    En net bilgiyi concierge hattı verir tahminen. Yükseltme zaten onlar aracılığıyla yapılıyor
  • vrt44 V kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Hilton ve Marriott yükseltme var gözüküyor. Aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz. Concierge hattına mail atarak yapmıştım ben, ararsanız yönlendirirler büyük ihtimalle.

🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU]experiences global
    Global Benefits | American Express Turkey
    https://experiences.global/tr
  • 17 Ekim - 30 Kasım 2024 tarihleri arasında MR puanlarınız Online Hediye Kataloğu'nda 2 kat daha değerli!

Kampanya Detayları:

American Express Card'a özel, teknolojiden giyime, konaklamadan akşam yemeğine kadar değişen çok çeşitli ürün ve hizmetlere MR Puanlarınız karşılığında ulaşabilirsiniz.
    • Üstelik MR Puanlarınız şimdi 2 kat değerli!
    • Alışverişe başlamak içinhttps://membershiprewards.dogusms.com/ web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

• Shop and fly Amex kredi kartı kullanıyorum. Amex mr puanı kazanabiliyor muyum? Bir başvuru yapmam gerekiyor mu?
  • vlad the impaler V kullanıcısına yanıt
    Hayır o kartta mr puan kazanilmiyor. Sf kartta mil kazanimi mevcut.

Biraz inceledim 9.3 milyon puanım var metal kartta. İphone 15 pro max 512gb sepete ekleyince 45 bin civarı ek ödeme çıkartıyor. iphone 15 pro max 86 bin dersek 41 bin lira civarı benim puanlarımı sayıyor bence baya iyi gibi

• erdinc104 E kullanıcısına yanıt
    Hocam bana 4.4 milyon puanım karşılığında 53.128₺ ödeme çıkartıyor. Yani benim puanların değeri yaklaşık 33.500₺ civarı oluyor( piyasada ki en ucuz satan yere göre hesaplandı). Seyahat hattında kullansam 22.000₺. Çok mantıklı gibi geldi kullanmak, keşke 16 serisi olsaymış :)

• Bireysel yurtiçi kullanımlar için önerir misiniz yoksa S&F daha mı makul bir seçenek olur? Teşekkürler.

• Aleksioss A kullanıcısına yanıt

Hocam bende 100k gibi bir fiyat çıkıyor sizden tekrar kontrol etmenizi istesem sizde de mi böyle acaba?

• arizabeth A kullanıcısına yanıt
    Hocam baktım şimdi, bende de dediğiniz gibi çıktı maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.