< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korcin -- 16 Eylül 2024; 0:14:53 > |
🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU] (92. sayfa)
-
-
Ben hepsiburada’da 3k üzeri alışveriş yaptım. Hem e-ticaret hem de garanti kampanyasından MR puan verdi gözüküyor. Umarım iptal olmaz. -
Sektör ne diye geçiyor acaba,elektronik mi giyim mi -
Agustos ayinda HB'dan Bonus ile yaptigim alisveris hem e-ticaret, hem GarantiPay hem de kisiye ozel e-ticaret kampanyasina girdi ve uc kampanya icin de bonus yuklendi. Kampanya kazanimlari konusunda Amex'e farkli bir uygulama yapacaklarini sanmiyorum. -
Ağustos ayından elektronik geçiyordu,eylülde diğer veya giyim geçiyor diye paylaşıldı bir kaç yerde,ondan sordum.Tekrar normale döndü mü,diye -
Ben diger iki arkadasin yorumuna istinaden yazmistim.
Sizin HB sektor sorunuzla ilgili olarak, artik market olarak geciyor:
Ancak bircok kampanyanin sartlarinda "Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir." oldugu icin market kampanyalarina dahil olmuyor. Sadece e-ticaret ve GarantiPay kampanyalarina giriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rothloriel -- 16 Eylül 2024; 14:25:46 >
-
hocam sakıncası yoksa kaç paralık alışverişe toplam kaç mr puan kazandınız?
-
3.163 TL. 50k MR e-ticaretten 30k puan da Garanti Pay kampanyası. Toplamda 80k MR puan -
Son tahlilde aşağıdaki şekilde fayda sağlanıyor arkadaşlar;
*Hepsiburada - market olarak geçiyor ama market kampanyasına dahil olmuyor. İlgili tutar kadar alışverişiniz olursa ve Garantipay ile ödenirse, garantipay kampanyası ve e-ticarete sayıyor.
*N11 - Elektronik olarak geçiyor. İlgili tutar kadar alışverişiniz olur ve garantipay ile ödeme yapılırsa, elektronik, garantipay ve e-ticaret kampanyalarına dahil oluyor.
*Trendyol - denemedim. -
Elektronik dediğiniz kampanya hangisi?
Bonusflaş’ta öyle bir kampanya görünmüyor bende.
Linkini paylaşırsanız sevinirim. -
Okul alışverişlerine 350.000 MR olan kampanya hocam. Giyim, elektronik be kırtasiye haracalamaları dahil.
Okul alışverişlerinize 350.000 MR Puan ayrıcalığı!https://www.garantibbva.com.tr/bonusflas?source=paylas&type=20&ParameterId=I000067841 -
Elektronik harcamaları için ayrı bir kampanya daha var sandım, tamamdır bu bende de görünüyor -
bugün müşteri hizmetlerini iki kez aradım American Express kartı için şu anda aidat iade kampanyasının bulunmadığını istersem dokuz ay kapatmama sözüne 160.000 mr puan tanımlayabileceklerini söylediler henüz kabul etmedim ne yapmalıyım? (Bu ay sonu ekstreme yansıyacak) -
Merhaba hocam, kullandığınız AMEX kart tipi hangisi bilmemekle birlikte tüm kart tipleri için 160.000 MR çok düşük bir puan. Hele ki şu an ki mevcut aidatlar ile karşılaştırıldığında komik bir puan.
Eğer kartın aidatını tam anlamıyla çıkaramıyorsanız ve sözünüze verilecek puana istinaden kullanmaya devam etmeyi düşünüyorsanız bir kez daha düşünün derim.
Bu arada sözünüze verilen MR puanların geçerlilik süresi değişkenlik gösterebiliyor, normal puanlar gibi 10 yıl geçerli olmuyor. Bunu da ek bir bilgi olarak aklınızda bulundurun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 25 Eylül 2024; 19:7:53 > -
Hocam kartım Green Kart, esasında aidatının iadesinin kolay olabileceğini düşünerek bunu almıştım. Dediğiniz gibi 1800 TL aidata 160.000 MR gerçekten çok düşük kalıyor. Aidat bedeli sene boyunca edeceğim kâra muhtemelen denk gelecek gibi düşünerek başvurmuştum o yüzden şubeyle görüşüp büyük ihtimal iptal ettireceğim. -
Bu ay E-Ticaret kampanyası da tamamen kalkmis gibi bende bir kampanya gozumuyor e-ticaret harcamalarina. Kartin zaten tek iyi kampanyasi o kisimdi, onu da ilk azalttilar simdi de tamamen kalkmis.
Sizde de bu sekilde mi? E-ticaret harcamalari zaten baska kampanyalara Elektrik vb. dahil olmuyorsa, E-ticaret ozel kampanya da kalmadiysa, hicbir sekilde amex ile harcamanin mantigi yok gibi anliyorum.
-
Selamlar. Bende de durum aynı şekilde. Sadece Garanti Pay'i ile 90.000 puan kampanyası var e-ticarete yakın olarak. -
Tüm kartlar patladı,sıkıntı büyük demek ki -
-
şükür yav, artık Amex çalışacak demek ki Amazon TR'de. Bizi Hepsiburada'ya falan mahkum etti :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X