Şimdi Ara

🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU] (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.926
Cevap
116
Favori
220.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu link bana doğrudan Antur Concierge'dan geldi bu arada. Tatil için gitmek istediğim bir ülkedeki otelleri göstermek için o ülkeye göre filtreleyerek göndermişlerdi. Ben ana sayfasına döndüm. Web adresinde "global" kelimesinden sonra TR ibaresini görünce bizde de geçerli olabilir diye düşündüm ama tabii varsayımlar her zaman doğru olmayabilir :)))

• selim3006 S kullanıcısına yanıt
    O zaman doğrudur hocam, ben de biraz gezinince alt tarafta "Turkey" ibaresini buldum. :) Yine de her zaman ayrıcalıkların teyidini Concierge hattından almakta fayda var. Sizin vermiş olduğunuz web sitesini inceleyip teyit ettikten sonra onu da ana gönderiye eklerim, teşekkür ederim.

🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Ben teşekkür ederim. Bu arada tekrardan emeğinize sağlık. Garanti Bankası bu kart için böyle uğraşmıyor.

• Merhaba, american express kart internet alışverişlerine kapalı olmasına rağmen apple storeden çekim yapılabiliyor ❗️❗️❗️
    sanal kartın olmaması ve kartın internet alışverişlerine dahi kapatılamaması sebebiyle ben bu maceraya son vericem, Ülkemizde hiç bir banka kartımızdan bilgimiz dışında yapılan harcamaları anında dahi bankaya bildirsek; alışveriş yapılan yer iade etmez ise, kesinlikle hiç bir sonuç alamazsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selim3006 S kullanıcısına yanıt

Sanırım bu bizim AmEx için geçerli değil. Çünkü attığım görselde 50.000 puan karşılığı 500USD diyor ki bu MR puanlar bizim MR puanlar olamaz gibi geliyor bana :)

🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU]
  • A Twist of Fate A kullanıcısına yanıt

Bizdeki 50.000 MR Puan Metal kart için 250TL değerinde. Bir de burdaki faydaları AmexTravel.com aracılığı ile yaparsanız veriyor diye yorumladım ki bizim TR'deki Amex kartlar ile orada hesap oluşturup rezervasyon yapamıyoruz.

• rothloriel R kullanıcısına yanıt

HB denemesinden sonra trendyoldan da ayakkabı satın aldım, market harcaması olarak geçti.

Geriye n11 kaldı denemediğim, o da markete dönmüştür kesin.

Bu üç satış platformunu kapsayan "e-ticaret harcamalarına 200.000 MR" kampanyasını boşa çıkarmış oldu Garanti.

5xMR gibi bu kampanyayı da bitirirler artık, MR kazanma imkanı kalmadı nasılsa.

• korcin K kullanıcısına yanıt

Mevcut MR'larımı kullanıp kapatmayı düşünüyorum, 2025 yılı kart ücretini bile karşılamaz bu kampanya formatı.

Sektoru market olarak degistirseler de online pos'tan gecen alisverisler hala e-ticaret teknik olarak, belki kampanya sartlarini degistirirler fakat uzun suredir olan kampanyayi bitirmezler diye dusunuyorum.

Selects avantajlarindan yararlanmiyorsaniz, kart ucretini cikarmak icin bile ciddi harcama yapmaniz lazim. Gecen yil 60% artirdilar, bu sene de 50% asagi olmaz benim tahminim, 11bin TL platinum, 16bin TL metal platinum'a kart ucreti odemek benim icin mantikli degil.

Ben Wings Black'ten devam ediyorum son bir yildir, ilk yil ucretsiz, yeni guncellenen haliyle bile 1.114,50 TL, bir aylik restoran indirimiyle ucretini cikartiyor. Her ay restoran indiriminin tamamini kullaniyorum, ustune mil de yukluyor, pet indirimi, saglik indirimi vs. da ekstrasi. 1milyon TL varlik koyabiliyorsaniz, gunluk kullanimda Wings'den daha iyi kart odugunu dusunmuyorum (10bin mil yurtici / 15bin mil yurtdisi limitine takilacak alisverisler icin de alternatif kartlar kullanilabilir, benim bunun icin kullandigim kart S&F ve bazi durumlarda da M&S - TEB YILDIZ Signature karti ise nerdeyse hic kullanmiyorum, zamaninda tanimlanan maas musterisi muafiyeti olmasa aninda kapatirim).

• Evet 1 Milyon ustu birikim koyabiliyorsaniz Wings gercekten avantajlı. Yine Turk Hava Yollarini sık kullaniyorsaniz, 1 Milyon ustu garanti birikiminizde Miles and Smiles da Wings ile ayni oranlarda puan veriyor hemen hemen.

Amex Metal kartta ise Selects restaurantlara gitmiyorsaniz, diger amex avantajlarindan faydalanmiyorsaniz, aidati cikarmaniz icin her ay kampanyalari cok iyi doldurmaniz gerekli. Ama o eforu diger kartlarin kampanyalarini doldurmaya da harcayabilirsiniz tabii :)

• quote:

Orijinalden alıntı: korcin

HB denemesinden sonra trendyoldan da ayakkabı satın aldım, market harcaması olarak geçti.

Geriye n11 kaldı denemediğim, o da markete dönmüştür kesin.

Bu üç satış platformunu kapsayan "e-ticaret harcamalarına 200.000 MR" kampanyasını boşa çıkarmış oldu Garanti.

5xMR gibi bu kampanyayı da bitirirler artık, MR kazanma imkanı kalmadı nasılsa.

Ben Garanti Pay ile 1.500 TL üzeri Hepsiburada alışverişi yapınca bana e-ticaret kampanyası kapsamında puan verdi. 200.000 puan Metal kartta 1.000 TL’ye tekabül ediyor. Her ay 6.000 TL’lik e-ticaret harcaması ile bu yılki kart aidatı çıkıyor zaten benim için. Ben MR puanlarımı hep otel harcaması için kullandım bugüne kadar.

• tarikyilmaz8 T kullanıcısına yanıt

M&S icin 1milyon TL de koysaniz, Classic uyelik statusu icin, THY ucak bileti, yurtdisi ve restoran/seyahat haricinde pek bir artisini goremiyorum. Ortalamada Wings'in altinda kalir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rothloriel -- 21 Ağustos 2024; 21:35:48 >
  • rothloriel R kullanıcısına yanıt
    Amex metal kartı öncelikle selects indirimleri için aldım ben, ondan yaralanıyorum zaten.
    Diğer kampanyalar işin bonusu aslında, HB trendyol n11 bunların hepsinden alışveriş yapıyorum. Bir de amazonda kullanabilseydik süper olurdu, evin market alışverişlerini bile, deterjan meşrubat kedi maması kumu kozmetik tencere tava neredeyse herşeyi amazondan alıyorum çünkü.
    Sadece şu e-ticaret harcamalarının artık market diye geçmesi kafama takıldığı için yazdım.

Wings kart da kullanıyorum şirket harcamaları için. Kullanabileceğimden fazla mil kazandırıyor çoğu da siliniyor zaten.

M&S kartı garantiye bir kızdığımda kapattım 5-6 yıl önce. İlk çıktığı 2000’ii yıllarda çok güzel kazandırıyordu, o zamanlar ben de garantideydim. Sonradan oranları düşürünce anlamı kalmadı.

Teb yıldız priority kart da vardı, hiçbir faydasını görmedim ve kapattım.

Bir dönem Qnb first kart da kullandım sadece limiti yüksek diye.

Şahsi harcamalarım için sadece amex ve crystal kart kıullanıyorum artık. Daha fazla karta bölününce faydalar da bölünüyor, avantajların takibi de zorlaşıyor.

amazonda amex geçiyor

• e_capkan kullanıcısına yanıt

kampanya kapsamına amazon dahil değil onu kastediyor. hepsiburada n11 trendyol dahil diye biliyorum

Ben kullanamıyorum amazonTR'de. Diğer ülkerin amazonlarında kullanabiliyorum sadece.

Siparişi verirken onaylanıyor, kart hareketlerinde 10 cent karşılığı TL provizyon alındığını görüyorum amazon belçika gibi bir yerden. 3-5 saat sonra ödeme alınamadı diye iptal oluyor sipariş.

Son 4-5 aydır böyle, bir sürü siparişim böyle iptal oldu. Önceden kullanabiliyordum ama.

Burada da paylaştım daha önce, birkaç kullanıcı daha aynı sorunu yaşadığını söylemişti.

Hem amazonla hem de garanti ile defalarca görüştüm ancak çözüm bulıunamadı.

Kartı kaybettim deyip yenisini bastırsam düzelir belki kart no değişeceği için.

• A Twist of Fate A kullanıcısına yanıt

Evet, en çok alışveriş yaptığım e-ticaret sitesi kampanyaya dahil değil ama kullanamıyorum zaten amex kartı amazon ödemelerinde.

Kara listeye aldılar herhalde amex kartımı 🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU] 

ben shop&fly sanal amex i kullanıyorum. yazmayı unuttum

Yalnız değilsiniz. Ben de kullanamıyorum enteresan bir şekilde. Kampanyalı puan kazanmak için mecburen Hepsiburada 'ya gidiyorum

Şimdi anlaşıldı 🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.