Şimdi Ara

American History X'in gerçek finali?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
3.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar filmin finali aslında öyle değilmiş. Filmin devamı varmış ama devamında Faşizmin propagandası yapıldığından ve bir çok kişinin bundan etkilendiğinden dolayı filmin finali değiştirilmiş.
    Hikaye tam olarak böyle mi bilmiyorum ama acaba filmin orjinalini bulabilir miyiz?

• cunyır edward öldükte sonra büyük edward aynanın karşısına geçip saçları 0a vuruyormuş diye okudum(yani yeniden faşist oluyormuş)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

cunyır edward öldükte sonra büyük edward aynanın karşısına geçip saçları 0a vuruyormuş diye okudum(yani yeniden faşist oluyormuş)

o kısmı bende biliyorum ama gerisi
  • Böyle kaliteli yapımların sonralarını ya da geleceklerini hep karartırlar zaten, mutluluk sevgi kardeşlik mesajları verirler bol bol gereksiz yere,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzAykt

quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

cunyır edward öldükte sonra büyük edward aynanın karşısına geçip saçları 0a vuruyormuş diye okudum(yani yeniden faşist oluyormuş)

o kısmı bende biliyorum ama gerisi

işte hocam orada bitiyor zaten
  • Benim kardeşimi öldürecekler sonra ben yine kalkıpta pollyanna olacam yok olmaz o birader ... Kazıtırım saçları ... Devam :)

See this ?
    That means "Not welcome".
  • acaba filmin devamını bulabilir myiiz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • upupup
  • varsa böle bişey bizde izleyelim yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: clsguitar

varsa böle bişey bizde izleyelim yav

var
  • Nasıl yahu ? Varsa izleyelim bulup.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Nasıl yahu ? Varsa izleyelim bulup.

var ama nerden nasıl buluruz bilemiyorum
  • up up merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

up up merak ettim
  • quote:

quote:

up up merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: cyberberkay

quote:

quote:

up up merak ettim

• benim izlediğim final çok zoruma gitmişti. madem ırkçılığa karşıyım diyorsun, ama finalde cinayet işleyen zenci çocuğu cezalandırmıyorsun. pozitif ayrımcılıkta bir yere kadar. sonuçta bir insan ödlürülüyor ve sanki zenci çocuğun cinayeti meşruymuş gibi filmi sonu havada bitiriliyor. sırf finali yüzünden çok berbat bir film olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbuzik

benim izlediğim final çok zoruma gitmişti. madem ırkçılığa karşıyım diyorsun, ama finalde cinayet işleyen zenci çocuğu cezalandırmıyorsun. pozitif ayrımcılıkta bir yere kadar. sonuçta bir insan ödlürülüyor ve sanki zenci çocuğun cinayeti meşruymuş gibi filmi sonu havada bitiriliyor. sırf finali yüzünden çok berbat bir film olmuş.

berbat demek ayıp ya bayağı güzel filmdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: adriano10
    Benim kardeşimi öldürecekler sonra ben yine kalkıpta pollyanna olacam yok olmaz o birader ... Kazıtırım saçları ... Devam :)

See this ?
    That means "Not welcome".

bi seye de bu kadar dar bakmayin adam hapishanede goruyor dunyanin kac bucak oldugunu beyaz ne siyah ne kavga ne icin goruyor hepsini simdiye kadar yaptiklarinin cezasini da boyle gormus oluyor boyle baglamislar sonunu

not: basliga spoiler icerir diye yazmalisin
  • beyler buldunuz mu final sahnesini

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.