Şimdi Ara

American megatrends hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hatanın sebebini bilen varsa yazsın kardeşlerim şimdiden teşekkürler.
    hizliresim.com
    image - Hızlı Resim
    http://hizliresim.com/EQbPGv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeş harddiskine bad sector girmiş yada mouse klavye vb çalışmıyor onlara bak olmuyorsa formatla
  • Saolasın kardesım benim sistemde kartlarda felan sıkıntı yoksa format işi kolay

• sistem saati geri kalıyor mu ? o zaman bios pili bitmiştir.
  • hiçbir şey

edit:yanlış mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayıcı -- 23 Temmuz 2014; 11:24:30 >
  • Hdd de bir sıkıntı yok veri atıp veri alabiliyorum. Bios pili bitmiş çıkarıp attım baya oldu atalı bu sorunu ondanmı veriyor

• hiçbir şey

edit:yanlış mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayıcı -- 23 Temmuz 2014; 11:25:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "No boot device found" hatası
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • akkoca A kullanıcısına yanıt
    CMOS bios bilgilerinin tutuldugu devredir. Sizin de belirttiginiz gibi bios pili biterse bu hatayi almaniz normaldir. Her seferinde bilgisayariniz ilk acilista sistem saatini ve konfigurasyonu unuttugu icin bu hata mesajini alirsiniz. Bios pilini taktiginiz anda bu hatalarin hepsinden kurtulursunuz. Fiyati da 2-3 TL civari bisey olmasi lazim.
  • oduranli kullanıcısına yanıt
    hocam aynı hata bana da geldi ama saat tarihte problem yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayıcı -- 23 Temmuz 2014; 10:52:05 >
  • Merhaba;

Sizin aldiginiz hata CMOS hatasi degil. Sizin aldiginiz hata direk S.M.A.R.T HDD hatasi. Bu hatanin sebebi diskiniz ile ilgili. S.M.A.R.T teknolojisi HDD arizalanmadan once durumu tespit eder ve size bildirir. Bir an once diskinizi yedekleyip degistirmenizi tavsiye eder. Eger diskinizin garantisi varsa garantiye yollayin. Garantisi yoksa yeni bir HDD almaniz gerekiyor.
  • oduranli kullanıcısına yanıt
    şaşırmadım ama kötü oldu bu.cevap için sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.