Şimdi Ara

AMERİKA AY'A ÇIKMADI.KANITLARIM VAR (SS'Lİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
57
Favori
133.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum onların dünyada çekildiği zaten kesin birşey. Ama aya çıktıklarından emin olabilirsin. Fotoğrafları dünyada çekmişler
  • quote:

Orjinalden alıntı: C.apture

dostum onların dünyada çekildiği zaten kesin birşey. Ama aya çıktıklarından emin olabilirsin. Fotoğrafları dünyada çekmişler

Hımm... Bu da farklı bir idia
  • adamlar aya turistik gezi düzenliyo buda çıkamadılar diyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: a|i

adamlar aya turistik gezi düzenliyo buda çıkamadılar diyo

1969 da çıktılar aya. Turistik gezide 2010 da olacak, farkında mısın aradaki tarih farkının ?
  • adamlar marsa çıktı biz halen aydayız puhaahaahhaha
  • Kendi programımızı yapıp Ay'a gitmeye çalışmak varken burada milletçe başkalarının Ay'a gidip gitmediğini tartışırız işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Ben her ay bir sonraki aya zor çıkıyorum.
    Daha 5 gün var maaşa...

• AYA ÇIKILDI internette her bulduğun şeye inanma.

aya inen kapsülde ışıklar var dolayısıyla gölge tek yönde olamaz güneş ışığı ve ay aracının ışıklarıyla gölgelerin yönleri tabi farklı olur..

sürtünmesiz ortamda bayrak dalgalanabilir.Nationalda aya inen astronotlar konuştu.bayrağı dikerken direği saşa sola çevirmek dalgalanması için yeterli.dünyada havasız ortamda deneyini yaptı mytbusters ve havasız yerde dalgalandı..

ayrıca aya yansıtıcı plaka koydular böylece ay-dünya arası emsafe kesin oalrak bilinebildi.yine national kanalında teleskopu yansıtıcının olmadığı yere çevirdiler yeşil renkli ışın yolladılar geri yansıma olmadı bilgisayardaki veriler değişmedi.yansıtıcının oldugu yere ışın yolladılar anında bilgisayarlar yansımayı tespit etti.

dahası aydan alınan taşlarla ayın geçmişte dünyaya çarptığı dünyanın dönmesinin ayın çarpması sonucu oluştuğunu keşfettiler.

şu an yaşayan ve aya ayak basan birkaçtane astronot var. national geographic belgeselelrini izlersen orda hepsinin konuşmaları aya nasıl gitikleri anlatılıyor.

ek olarak 1den fazla gitiler aya sanırım 4 seferdi.yüzlerce kilo ay taşı getirdiler hepsi nasada duruyor.vidyolarını internetten ara bul.

senin gibi dünyadan habersiz cahillerin herşeye inanacağını bildikleri böyle saçmalık yapıp yaydılar ve inandırmışlarda.

• ay amerikaya çıktı
  • Hepsini geçtim de neden tek bir tane bile yıldız görünmüyor? Ayda hava bulutlumuydu acaba o gün Ya da yıldızlar sadece dünyadan görünüyordur
  • arkadaşı bunun aynısını ''ipler kimin elinde'' adlı kitapta okumuştum. öğretmenime sordum bu sadece bi teori dedi.YANİ SENİN DEDİĞİN GİBİ KESİN DEĞİL TEORİ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoysOfheLL

ay amerikaya çıktı

• ŞUNA BAKIN....

http://azveoz.blogspot.com/2007/12/aya-ayak-basma-olayi-gercek-mi.html
  • NE KONU AMA BİZZAT KENDİN Mİ ARAŞTIRDIN MERAK ETTİM :)

not:capslock açık kalmış
  • Ozamanlar çıkmamış olabilirler ama şuana kadar çıkmışlardır.
  • Kendin araştırdıysan gayet başarılı ve ikna edici bir araştırma olmuş.Ellerine sağlık.
  • Verildi.
  • O tarihte çıkıldığına inanmıyorum ben ama daha sonrasında çıkmışlardır.Sovyetler'in uzay yarışında önlerinde olmak ve Vietnam savaşındaki kayıpları bu olayla ört pas etmek istediler büyük ihtimalle.
  • türklerde çıksa keşke
  • hadi diyelim çıkmadı nolcak yani biz onu bile beceremiyoruz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.