Bildirim
Amerika(çok acil yardım lütfen)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Büyük ihtimal çıkar -
sıkıntı yaşaman çok olası
Benim amerikaya bir gidişimde (bir haftalığına iş için gitmiştim), pasaport görevlisi, uzun süreli vizem olmasına rağmen pasaport geçerlilik süremin 5 ay sonra dolacak olması konusunu sıkıntı yapmıştı. Beni almama hakkı olduğunu hatırlatmıştı. Bu tip konularda çok ciddiler.
Ülkeye girerken, vize geçerliliğinden sonra uçağın olduğunu görürse sizi almayabilirler, kaçak durumuna düşüp çıkmaya çalışırsanız ise bambaşka problemlerle karşılaşabilirsiniz (tekrar ülkeye giriş yapamama gibi)
1 eylül'de pasaport kontrolünden geçip, saatlerce uçağı beklemek belki kurtarır -
Orda okula gideceğim okul bana yardım edemez mi bu konuda sanki öyle birkaç şey duydum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: harry1999
Orda okula gideceğim okul bana yardım edemez mi bu konuda sanki öyle birkaç şey duydum
edemez git vizeni yenilet
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X