Şimdi Ara

Amerika 'da 4 mb internet (512 kb download) fiyatı 14.99 $ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sadneyda

Yine komediye döndü.herkes gülüyor.komik bişeyler buluyor.arkadaşlar ciddi olalım ve turk telekoma sesi çıkartalım.bu ne böyle.256 sınırlı ya 20 ytl veriyoruz.sınırsızı bile 50 ytl.bu iş böyle yürümemesi lazım

quote:

ben çok uğraştım zamanında Telekom kadar bizim Koyun Millet de suçlu... site kuralım dedim protesto edelim dedim şikayet mektubu koyalım dedim siteye her giren tıklayınca Telekom'a şikayet mail'i gitsin dedim... YOK!

Bize müstahak.. 256 bile çok bence!

Biz alışmışız herşeyi pahallıya almaya TÜRKÜZ YA EN KÖTÜSÜNÜ EN PAHALLIYA BİZİM SIRTIMIZA YÜKLESİNLER...

ulan zaten pahalı adsl bi de 30 tane vergi var anasını satim..bu arada 256 sınırlı 30 milyon...bence mail yollama yada internet sitesi kurmak işini bi düşünelim..tt ya artık yavaş yavaş tepki gösterelim bakarsınız 512 ye geçmemiz hızlanır biraz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 9 Ağustos 2005, 10:10:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadneyda

Nedir yorumunuz.bi cevap vermek gerekli artık turk telekom denen boş yapıya.

Avrupa da fiyatlar böyle.ya bizde.ülkemiz kurumları vatandaşını yolarak para kazanıyor.başka bi şey bilmiyorlar mı.

Ya arkadaş bu dediklerin ha diyince olacak şeyler değil. Altyapı gerekir. Adamlar bizden önce kurmuşlar ve hakkıyla götürüyorlar downloadı. Şimdi de onlara yetişmek için şansımız var elbette; ama moğolistana yol yaptırdığımız sürece bu gibi şeylere para çıkmaz güzel ülkemde...

• ben sunu merak edıyorum,

4 megabit baglantı mız neden yok dıye dert yanan arkadaslar,
    nıcın bu kadar hızlı bır baglantı ıstemekteler

tabıkı olsun olmasın demıyorum ama
    download a kasmaktan baska napıyosunuz,
  • quote:

Orijinalden alıntı: RSS_02

ben sunu merak edıyorum,

Paylaşım? Buna ne diyeceksin? Ben 5 MP kameramla çektiğim her biri 2 mb lık 50 tane fotografı nasıl yolluyorum? Bunun dışında sen neden kısıtlı düşünüyorsun ki? Grafikerlerin her bir photoshop dosyası 100-200 MB'ı buluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dealer82

ben çok uğraştım zamanında Telekom kadar bizim Koyun Millet de suçlu... site kuralım dedim protesto edelim dedim şikayet mektubu koyalım dedim siteye her giren tıklayınca Telekom'a şikayet mail'i gitsin dedim... YOK!

Bize müstahak.. 256 bile çok bence!

Biz alışmışız herşeyi pahallıya almaya TÜRKÜZ YA EN KÖTÜSÜNÜ EN PAHALLIYA BİZİM SIRTIMIZA YÜKLESİNLER...

AZİZ NESİN diyorum size başka da birşey demiyorum!

türk milleti koyun gibi güdülmedikçe ve başında bi çoban olmadıkça uçurumdan bile atlar

A.Nesin

• EET ASLINDA BİRAZ HAKLILIK PAYI VAR ARKADAŞIMIZIN AMA TÜRK TELEKOM UN DA HAKLILIK PAYI VAR BENCE 1.5 YIL İÇERİSİNDE HERKESİ HIZLI İNTERNETLE KAVUŞTURDU BUNDAN ÖNCE KABLO NET VARDI BENDE HALEN ONU KULLANIYORUM VE MEMNUNUM AMA ADSL ÇIKINCA VE O ZAMAN KABLO NET BİRAZ CEP YAKINCA HERKES ADSL E YÜKLENDİ EE TÜRK TELEKOMDA 1.5 YIL İÇERİNDE İNTERNET HATLARINI BAYA GÜÇLENDİRDİ ADSL DEN ALINDAN 256KBPS KABLO NETE GÖRE YAVAŞ BENCE YİNE BUNUN SEBEBİ HERKESİN ADSL KULLANMASI.(HEE BU ARADA KULLANIN BEN SADECE NEDEN YAVAŞ OLDUĞUNU KENDİ BİLGİMCE ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM KÖTÜ BİR DÜŞÜNCE SEZMEYİN) TÜRK TELEKOM A YÜKLENMEK BENCE YANLIŞ AYRICA BUNUN GELİŞMEMİŞLİKLE HİÇBİR ALAKASI YOK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akıllı12 -- 9 Ağustos 2005, 12:19:48 >
  • sanki amerikadan tek eksik yönümüz internet hızımızda sizde abdyle aynı hizmeti alıp durumu dengelemek istiyorsunuz..
  • Yaw iyi güzelce bunlar ha deyince olcak işler değil bugün yapıyoruz deseler aylarca çalışma gerekli kaldı ki bir önceki post dada dediğim gibi bu iş için milyon dolarlar lazım Türkiye'nin tek sıkıntısı internet mi şu anda buna o kadar bütçe ayırsınlar ona gelene kadar neler var... Ben telekom a hak veriyorum açıkçası şu anki altyapı ile kullanıcılara sunulabilecek ideal hız 256/512kbit tir ha ne olur fiyatlar yarı yarıya ucuzlayabilir ama kimse önümüzdeki 10yıl içinde 4Mbit hız ı 15$ a beklemesin...
  • Amac sadece eleştirici....
    Herkes ister hızın artması. Dial-up günlerinde ne cektiğimi ben biliyorum. Sükür etmek gerekir. Ne yapalım telekomun elinden bu geliyor...
    Hem Amerikayla kala kala bir tek baglantı noktası mı kaldı karsılastırılacak...
  • Türkiye'de internet yavaş ve pahalıdır. Bunun sebebi imkansızlıklar degil tamamen TELEKOM dur.
    Bu böylece biline.
  • benimki kablonet 1024 kb
  • senın bı nedenın varmıs ne mutlu sana,
    ve neden sadece senden cevap geldı
    kac kısının nedenı var sence?

quote:

Orijinalden alıntı: dealer82

quote:

Orijinalden alıntı: RSS_02

ben sunu merak edıyorum,

Paylaşım? Buna ne diyeceksin? Ben 5 MP kameramla çektiğim her biri 2 mb lık 50 tane fotografı nasıl yolluyorum? Bunun dışında sen neden kısıtlı düşünüyorsun ki? Grafikerlerin her bir photoshop dosyası 100-200 MB'ı buluyor...

• Millet sizin yaşlarınız oldukça ufak yani 1970 li yılları bilmezsiniz ben liseye giderken 400 lira avans yatırıp telekoma telefon yazıldık sene 1973 tü o zaman ve telefonumuz ne zaman çıktı bağlandı biliyormusunuz. sene 1984 yılında bağlandı... ve ozamanlar heryerde telefon bulmak çok zordu bir tek sağlıkçı olursa ancak evine 1 yılda ancak bağlanıyordu. düşünün yani bir telefon alabilmek için avans yatırıp sıraya girdik ve 11 yıl bekledik... ve ozamanlar telefon lükstü. o günden buyana nasıl bir gelişme var düşünün bugün telefon yazılıyorsunuz yarın bağlanıyor ,ADSL ye müracaat ettim inanın telekomdan eve gelesiye ADSL açılmıştı bile aslında çok güzel çalışma var inanın eskişehirdekilerin çoğu bilir emek,erenköy,yunuskent,gökmeydan,gündoğdu,huzur,yenidoğan, ve sayamadığım bir çok mahallede telekom alt yapı çalışmalarını bitirdi. kablolar yeniden değiştirildi ve yer altına alındı. ben telekomda çalışmıyorum ama orada çalışanlarla görüştüğüm oluyor. ve adamların çalışmalarını görüyorum şimdi diğer ülkelerle bizim ülkemizi kıyaslarken çok arkadaş kötüleme yönüne gitmişler.bu ülkeye 1982 yılına kadar hiçbir yatırım yapılmadı bir küflü çivi dahi çakılmadı ...çok kimseden vergi bile alınmadı. Nası diyordu hani Süleyman Demirel (binanaleyn mi diyordu) işte bu şahıs 8-9 kere gidip gidip geldi birkaç barajdan başka hiçbirşey yapmadı bu ülkeye eee böyle oluncada sonuç ortada lütfen biraz mantıklı düşünün ve geçmişimizi araştırmadan geleceğimizi eleştirmeyin dedenize babanıza sorun onlar söylesinler...

• quote:

Orijinalden alıntı: enginer804

Millet sizin yaşlarınız oldukça ufak yani 1970 li yılları bilmezsiniz ben liseye giderken 400 lira avans yatırıp telekoma telefon yazıldık sene 1973 tü o zaman ve telefonumuz ne zaman çıktı bağlandı biliyormusunuz. sene 1984 yılında bağlandı... ve ozamanlar heryerde telefon bulmak çok zordu bir tek sağlıkçı olursa ancak evine 1 yılda ancak bağlanıyordu. düşünün yani bir telefon alabilmek için avans yatırıp sıraya girdik ve 11 yıl bekledik... ve ozamanlar telefon lükstü. o günden buyana nasıl bir gelişme var düşünün bugün telefon yazılıyorsunuz yarın bağlanıyor ,ADSL ye müracaat ettim inanın telekomdan eve gelesiye ADSL açılmıştı bile aslında çok güzel çalışma var inanın eskişehirdekilerin çoğu bilir emek,erenköy,yunuskent,gökmeydan,gündoğdu,huzur,yenidoğan, ve sayamadığım bir çok mahallede telekom alt yapı çalışmalarını bitirdi. kablolar yeniden değiştirildi ve yer altına alındı. ben telekomda çalışmıyorum ama orada çalışanlarla görüştüğüm oluyor. ve adamların çalışmalarını görüyorum şimdi diğer ülkelerle bizim ülkemizi kıyaslarken çok arkadaş kötüleme yönüne gitmişler.bu ülkeye 1982 yılına kadar hiçbir yatırım yapılmadı bir küflü çivi dahi çakılmadı ...çok kimseden vergi bile alınmadı. Nası diyordu hani Süleyman Demirel (binanaleyn mi diyordu) işte bu şahıs 8-9 kere gidip gidip geldi birkaç barajdan başka hiçbirşey yapmadı bu ülkeye eee böyle oluncada sonuç ortada lütfen biraz mantıklı düşünün ve geçmişimizi araştırmadan geleceğimizi eleştirmeyin dedenize babanıza sorun onlar söylesinler...

Engin abi işte benimde anlatmak istediğim buydu....

• Geçmişini bilmeyenin yada unutanın; İstikbali karanlıktır
  • Türk telekom istesin yarın herkesin internetini 2mb yapar ve fiyatlarında sabitler.50 ytl yapar.Ama kazıklamak ve kolay yoldan para kazanmak varken bunları yapmaz.çünkü biz sesimizi çıkartmıyoruz.yunanistan da yapılan zamlarda insanların nasıl birlik olduğunu hepimiz biliyoruz.diiilmi.

Ses çıkarmazsan hiç bişey değişmez bu ülkede.bi tek memur sendikaları var devlete söz geçirebilen az da olsa.

eşek olanın sırtına binen de çok olur.
  • GEçmişteki teknolojiyle şu andaki teknoloji bir diil. Sonuçta hat çekilmiş durumda kablolama yapılmış durumda adam 2 tuşa basarak (ki o iki tuşa bastığı bilgisayarı da amerika bulmuştur) hattını açıyor. Güç gerektirecek bir iş veririsen inan ordaki memurun önce öğle yemegini yemesini sonra sigarasını tellendirmesini daha sonra da havanın serinlemesini beklersin bir iş yaptırabilmek için. Halbuki Kamu kuruluşlarında çalışanların şunu iyice anlaması lazım ki o sırada bağırdığı anlamayıp 2. kez sorduğu için azarladığı insanlar onların PATRONU! Çünkü maaşları bizim vergilerimizle ödeniyor. Bunun dışında ben dikkatinizi şu yöne çekmek isterim: Türkiye'de internet hem YAVAŞ hem PAHALLIDIR. Yani bu standartlarda bir interneti 50 milyona satmak açık açık halkı kazıklamak Tekelleşip halkı enayi yerine koymaktır. Türk Telekom geçen senelerde en çok KAR getiren kurumlardan biridir ama hiç yatırım yapmamıştır... Elbetteki 256kb yetecek kullanıcılar da vardır ülkemizde ama bunun fiyatı ucuzlamalıdır. Daha hızlısını kurmaya çalışılmalıdır. Altyapı sıkıntısı mazerek olamaz. O zaman Superonline gibi internet sağlayıcılarına hak tanınır ve onlar kendi imkanlarıyla altyapısını yapıp hizmetlerini satarlar.

ZATEN ORTADA BİR ART NİYET OLDUĞUNU ANLAMAK İÇİN TURK TELEKOM'UN YAPTIĞI TEKELLEŞMEYE BAKMAK YETERLİ OLACAKTIR.

• 256 kb 50 ytl amerikaya göre resmen kazıklanıyoruz
    ama ne yapalım internet için mecbur sayılırız ah bu telekom biraz daha hızlandırıp ucuzlatsa şunu walla
    boş port falan kalmaz
  • birileri çıkıyor işe girmek için can atıyor torpil buluyor ve işe giriyor girmeden evvel de ben şunu yapacam ben bunu yapacam diyor işte seçimlerden evvelki parti ve milletvekili adaylarının söylediği yalanlar ama iş başına geçtiklerinde işci ,olsun memur olsun verdikleri sözü tutmuyorlar neden mi çünkü orada çalışan birtakım eski zihniyet varr ve o eski zihniyet yawww hele bi otur bakalım bi çayımızı içek sona bakarız işe diyerek yeni gelenleride alıştırıyor yani" ÜZÜM ÜZÜME BAKA BAKA KARARIYOR"
    Ben bir ara DSİ de çalışmıştım sabah saat beşte mesai başlıyor arazide (baraj inşaatı) işcilerin ilk yaptığı şey bir teneke mazotla ve mütaahhite ait kalasları getirip ateş yakmak sonrada köz alıp çay demlemek ve işi aksatmak içinde yollarını üzerinden ve yerden geçen kablolara kürekle vurup kopartmak(jenaratörü çalıştırmadan evvel) tabii o kablolar eklenene kadar iş aksayacak ve kablonun kopuk olmasından dolayıda şefleri birşey diyemiyecek tabii... ve tutulan rapor kabloyu dağ keçileri kemirmiş koparmış tabi istersen böyle rapor tutmayabilir ve gerçeği yazabilirsiniz o zaman da işten atılırsınız çünkü sizin de üstünüzde birileri var ki oda sizin hakkınızda başka raporlar tutabilir...
    ***Şimdi soruyorum size bu zihniyetle çalışan işci ve memurların ve yöneticilerin olduğu bir ülkede ne kadar ilerleyebiliriz....
    ***İyi hizmet için Tek çare özelleştirme ve serbest piyasa da rekabet ortamı*** ama rekabetinde önü tıkalı çünkü zaten bir işi yapan sayılı sayıda firma var bir araya gelip bir anlaşma yapıyorlar hiç kimse belirli bir fiatın altına inemiyor

• Çoğu şey burdakinden daha ucuz adamlar ona göre kazanıyor.Burda orjinal oyun alan yüzdesine bak,bi de ordakilere bak.En basit örnek DVD fiyatları millet CD alır gibi dışarda DVD alıyor.Bizde ise eski teknoloji'yi pahalıya satma olayı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adoniss -- 9 Ağustos 2005, 17:15:35 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.