Şimdi Ara

Amerika 'da 4 mb internet (512 kb download) fiyatı 14.99 $ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: enginer804

birileri çıkıyor işe girmek için can atıyor torpil buluyor ve işe giriyor girmeden evvel de ben şunu yapacam ben bunu yapacam diyor işte seçimlerden evvelki parti ve milletvekili adaylarının söylediği yalanlar ama iş başına geçtiklerinde işci ,olsun memur olsun verdikleri sözü tutmuyorlar neden mi çünkü orada çalışan birtakım eski zihniyet varr ve o eski zihniyet yawww hele bi otur bakalım bi çayımızı içek sona bakarız işe diyerek yeni gelenleride alıştırıyor yani" ÜZÜM ÜZÜME BAKA BAKA KARARIYOR"
    Ben bir ara DSİ de çalışmıştım sabah saat beşte mesai başlıyor arazide (baraj inşaatı) işcilerin ilk yaptığı şey bir teneke mazotla ve mütaahhite ait kalasları getirip ateş yakmak sonrada köz alıp çay demlemek ve işi aksatmak içinde yollarını üzerinden ve yerden geçen kablolara kürekle vurup kopartmak(jenaratörü çalıştırmadan evvel) tabii o kablolar eklenene kadar iş aksayacak ve kablonun kopuk olmasından dolayıda şefleri birşey diyemiyecek tabii... ve tutulan rapor kabloyu dağ keçileri kemirmiş koparmış tabi istersen böyle rapor tutmayabilir ve gerçeği yazabilirsiniz o zaman da işten atılırsınız çünkü sizin de üstünüzde birileri var ki oda sizin hakkınızda başka raporlar tutabilir...
    ***Şimdi soruyorum size bu zihniyetle çalışan işci ve memurların ve yöneticilerin olduğu bir ülkede ne kadar ilerleyebiliriz....
    ***İyi hizmet için Tek çare özelleştirme ve serbest piyasa da rekabet ortamı*** ama rekabetinde önü tıkalı çünkü zaten bir işi yapan sayılı sayıda firma var bir araya gelip bir anlaşma yapıyorlar hiç kimse belirli bir fiatın altına inemiyor

Çok iyi anlatmışsın tebrik ederim.Sonuna kadarda haklısın ve sana katılıyorum.

• quote:

Millet sizin yaşlarınız oldukça ufak yani 1970 li yılları bilmezsiniz ben liseye giderken 400 lira avans yatırıp telekoma telefon yazıldık sene 1973 tü o zaman ve telefonumuz ne zaman çıktı bağlandı biliyormusunuz. sene 1984 yılında bağlandı... ve ozamanlar heryerde telefon bulmak çok zordu bir tek sağlıkçı olursa ancak evine 1 yılda ancak bağlanıyordu. düşünün yani bir telefon alabilmek için avans yatırıp sıraya girdik ve 11 yıl bekledik... ve ozamanlar telefon lükstü. o günden buyana nasıl bir gelişme var düşünün bugün telefon yazılıyorsunuz yarın bağlanıyor ,ADSL ye müracaat ettim inanın telekomdan eve gelesiye ADSL açılmıştı bile aslında çok güzel çalışma var inanın eskişehirdekilerin çoğu bilir emek,erenköy,yunuskent,gökmeydan,gündoğdu,huzur,yenidoğan, ve sayamadığım bir çok mahallede telekom alt yapı çalışmalarını bitirdi. kablolar yeniden değiştirildi ve yer altına alındı. ben telekomda çalışmıyorum ama orada çalışanlarla görüştüğüm oluyor. ve adamların çalışmalarını görüyorum şimdi diğer ülkelerle bizim ülkemizi kıyaslarken çok arkadaş kötüleme yönüne gitmişler.bu ülkeye 1982 yılına kadar hiçbir yatırım yapılmadı bir küflü çivi dahi çakılmadı ...çok kimseden vergi bile alınmadı. Nası diyordu hani Süleyman Demirel (binanaleyn mi diyordu) işte bu şahıs 8-9 kere gidip gidip geldi birkaç barajdan başka hiçbirşey yapmadı bu ülkeye eee böyle oluncada sonuç ortada lütfen biraz mantıklı düşünün ve geçmişimizi araştırmadan geleceğimizi eleştirmeyin dedenize babanıza sorun onlar söylesinler...

yaşımız küçüktür ama aptal da değiliz. bu memlekete kimin ne kadar hizmet ettiğini biliyoruz. neymiş demirel barajdan başka birşey yapmamış da 82 den sonra yapılmış herşey. arkadaş özalı övecek iyi güzel övsün liberalizmi onun sayesinde öğrendik 'küçük amerika olduk' 'bir koyup üç aldık'. bırakın gerçekleri tarih yazsın, biz okumayı biliriz. istediğiniz kısmı gösterip kalanını saklamaya gerek yok.

• kısabir soru : download kotası ne kadar orada ? kotasız VDSL ve T3 fiyatları hakkında bir fikriniz vr mı ?
  • arkadaşlar kötü hiç bir zaman örnek olmaz. eskiden işler çok zordu diye şimdiki kazıklanmamızı mazur göstermez. bu telekom yani devlet bizi kazıklıyor bu işin abc si bu. ne yazıkki 3. dünya ülkesiyiz. çekmek zorundayız. bizim millet ancak şavaşta bir olur.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: mermonasse.

arkadaşlar kötü hiç bir zaman örnek olmaz. eskiden işler çok zordu diye şimdiki kazıklanmamızı mazur göstermez. bu telekom yani devlet bizi kazıklıyor bu işin abc si bu. ne yazıkki 3. dünya ülkesiyiz. çekmek zorundayız. bizim millet ancak şavaşta bir olur.........

+1

Koyun oldukça güdülmek şart.Birinin çıkıp dur demesi farz artık.yokmu bu konu için bir web alanı ismi satın alıp imza toplayabilecek birisi aramızda.İnanın ben öğrenci olmasam hemen açıcam.ama kim alırsa siteyi ben yapıcam.
  • ankara ve kara bölge meselesi olmasa keşke..

ama telekom un şu anda hizmet / fiyat oranı da rezalet tabii ki. Hatta ben ADSL de oger bünyesinde zam da bekliyorum.
  • Bence bu Türk telekom bu yönetim anlayışı olduktan sonra biz internetin hızının yükselmesini diil fiyatların ne kadar zamlanacağını tartışalım.

çünkü kimseden bi birleşme sesi yok.Sesimiz duyurmalıyız.
  • bizlerdeki gerçek hız değilki 1 mb sanki 56kb
  • Birlik olmamız lazım.bu işin başka yolu yok arkadaşlar.ağlamayana meme yok yok bu ülkede.sesimizi çıkartmalıyız.

Bence tek yol imza ve dilekçe toplamaktır.Lütfen aramızdan biri bi web alanı ve isim alsın.orda birleşelim...
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Sadneyda

Birlik olmamız lazım.bu işin başka yolu yok arkadaşlar.ağlamayana meme yok yok bu ülkede.sesimizi çıkartmalıyız.

Bence tek yol imza ve dilekçe toplamaktır.Lütfen aramızdan biri bi web alanı ve isim alsın.orda birleşelim...

walla ben çok uğraştım bi ara ama yok işte katılım olmadı
  • yokmu hali vakti yerinde bi forum üyesi bize bi site açsın.
  • Etkili olur mu dersin ?
  • quote:

Orijinalinden alıntı: RSS_02

ben sunu merak edıyorum,

4 megabit baglantı mız neden yok dıye dert yanan arkadaslar,
    nıcın bu kadar hızlı bır baglantı ıstemekteler

tabıkı olsun olmasın demıyorum ama
    download a kasmaktan baska napıyosunuz,

kotalıyım 3 gb bile çok geliyor ama kotasız iken 256 ya lanet olsun diyordum.kotasız arkadaşlar 512 olup ayda 100 gb veri indirmeniz şartmı yani sonra neden 200 gb indiremiyoruz olacak ??olay şu para verip bişi almak zor geliyor (vizyon filmlerinin türkçe ses seçeneğiyle raflara düşmesi uzun sürmüyor zaten, adult olayına hiç girmiyorum , mp3 desen zaten ufacık bişi ) madem internet var indirelim diyorsun sonra bakıyorsun yavaş iniyor lanet telekom kahrolsun telekom ama dersinizki neden daha iyi olmasın neden bu kadar pahalı 256k ona bişi demem bizde avrupa standartlarına gelecez zaten zamanla ama birazcık sabır

• quote:

Orijinalinden alıntı: Raskolnikov

quote:

Orijinalinden alıntı: RSS_02

ben sunu merak edıyorum,

4 megabit baglantı mız neden yok dıye dert yanan arkadaslar,
    nıcın bu kadar hızlı bır baglantı ıstemekteler

tabıkı olsun olmasın demıyorum ama
    download a kasmaktan baska napıyosunuz,

kotalıyım 3 gb bile çok geliyor ama kotasız iken 256 ya lanet olsun diyordum.kotasız arkadaşlar 512 olup ayda 100 gb veri indirmeniz şartmı yani sonra neden 200 gb indiremiyoruz olacak ??olay şu para verip bişi almak zor geliyor (vizyon filmlerinin türkçe ses seçeneğiyle raflara düşmesi uzun sürmüyor zaten, adult olayına hiç girmiyorum , mp3 desen zaten ufacık bişi ) madem internet var indirelim diyorsun sonra bakıyorsun yavaş iniyor lanet telekom kahrolsun telekom ama dersinizki neden daha iyi olmasın neden bu kadar pahalı 256k ona bişi demem bizde avrupa standartlarına gelecez zaten zamanla ama birazcık sabır

herkesin netten beklentileri farklı. . sadece download ıcın net kullananlar bıle var. .

• quote:

Orijinalinden alıntı: Acharad

Etkili olur mu dersin ?

Neden olmasın.Sesimizi çıkartmalıyız...
  • Azla yetinmeyen çoğu bulamaz.

Unutmayın ki şimdi saati 1,25YTL civarındaki 56K Dial-Up'lardan da internete girebilirdik arkadaşlar.Üstelik birde aylık paket ücreti falan da vardı.

Elbette çok hızlı bağlanabiliyorlar ama şu anda ülkemizin durumu böyle 512K olması için hiç beklemiyorum artık çünkü böyle giderse insanın ömründen bir kısım beklemekle geçecek ve kendileride 512K ya yükseltecekleri hakkında bir bilgi sahibi olmadıklarını açıklıyorlar.
  • Türk Telekom Çalışıyor Türkiye Kazanıyor !

12.08.2005 00:25
    Mirza Zeyrek
    Kaynak:http://www.cnnturk.com.tr

Türk Telekom yaptığı son düzenlemelerle 14.5 Gbps olan internet çıkışını 19.5 Gbps'a yükseltti. İyimser bir yaklaşımla bunun en düşük ADSL hızının 512 Kbps'a çıkarılması kapsamında yapılan bir düzenleme olduğunu düşünebiliriz. Ancak yine de bir milyon sınırına ulaşan ADSL aboneleri için mevcut çıkışın özellikle de erişim hızlarında herhangi bir arttırım olması durumunda yeterli olup olmayacağını hep beraber göreceğiz.

Yurtdışında özellikle de Avrupa ve Amerika ülkelerindeki internet bağlantı standardının yavaş yavaş ADSL'den ADSL2 ve hatta ADSL2+'a yükseltildiğini düşünürsek bunu geç kalmış bir arttırım olarak yorumlayabiliriz. Yakın gelecekte olup olmayacağı hakkında bir fikir sahibi olamasak da Türkiye'de de 12 Mbps bağlantı standartını destekleyen ADSL2'yi görmeyi umuyoruz.

Ne diyelim, umarız 24 Mbps bağlantı standartına sahip ADSL2+'yı da yakın gelecekte görebiliriz.

Not : Yazının başlığına kanmayın.Ülkeler arasındaki farka dikkat edin.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Red Fox -- 12 Ağustos 2005, 10:34:13 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.