Bildirim
Amerika 'da 4 mb internet (512 kb download) fiyatı 14.99 $
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yaa amerika ile Türkiye'yi kıyaslıyorsun
sence kıyaslanabilir mi
buranın şartları böyle maalesef -
İmkansız mı.Sanki türk telekom da ki zibidiler 256 k internet ile 2 mb internet arasında hizmet verirken bu ikisi arasında bi fark varmı.tamamen vatandaşı nasıl yolarız hesabı diilmi.Eğer biraz insalık bilseler tek tür interne yaparlar ve bu da 2mb olur.tek fiyat olur.ve fiyat da 50 ytl geçmez..
ama nerde.bu amerika ile türkiye ye kıyaslamak diil.kurumların para kazanmak için neler yaptığıdır ülkemizde.özelleşitrme hiçbirimize fayda sağlamicak.devlet parayı indiricek o kadar. -
amerikaya git ozaman -
suyun, elektriğin, telefonun, benzinin,internetin vs vs en pahalısını biz kullanıyoruz bu sadece az gelişmişlikle açıklanamaz, devlet resmen halkı sömürüyor-paralarda hortumculara gidiyor. -
Evet imkansız... Telekomun herkese 4mbit internet bağlantısı verebilmesi için şu anki mevcut yurtdışı çıkışlarını bayaaaa bi güçlendirmesi gerekir bu da milyon dolarlar demek... Ucuzlayan adsl tarifelerine rağmen ülkemizde halen yeterli internet kullanıcısı bulunmamakta bundan dolayı TT nin bu kadar yüksek bütçeli bir yatırıma sıcak bakacağını sanmıyorum 256kb neyinize yetmiyo eheh ... -
Alcatel ve Triple Play,
Bunun ne olduğunu ve fiyatını duyanınız vardır sanırım... ayrıca Türk Telekom un bu sistem için alt yapısını iyileştirdiğinide söyleyebilirim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufunalan -- 8 Ağustos 2005, 23:07:36 > -
Ben de aynisini kullaniyorum almanyada. 4Mbit/s 14,90 Euro. Bu fiyatin haricinde 4,90 da sinirsiz kullanim icin ödüyorum. aylik 20 Euro da ISDN telefon sabit ücreti var. Hepsi 45 Euro falan yapiyor. Sadece internet 20 Euro.
Ama türkiyedeki adsl sürecini göz önünde bulundurdugumuzda ayni seyi telekomdan beklemek biraz haksizlik olur. Su özellestirmeden sonra neler olacak bakalim. Bekleyelim görelim. Aslinda en iyisi bir iki rakip firmanin olmasi ama bu da yakin zamanda zor gibi görünüyor -
quote:
Orijinalden alıntı: dushunur
amerikaya git ozaman
senin yerin yok demekki burda.anlamadığnı göre. -
quote:
Orijinalden alıntı: darker
suyun, elektriğin, telefonun, benzinin,internetin vs vs en pahalısını biz kullanıyoruz bu sadece az gelişmişlikle açıklanamaz, devlet resmen halkı sömürüyor-paralarda hortumculara gidiyor.
+1
turk telekoma -
eylülde 512kb olcaz inşallah. -
yani diğer ülkeleri 8 kat geriden takipe devam -
Olamayızda
Bişey sorcam ben yurt dışından hat alabilirmiyim eve -
off öyle olsa keşke harbi alınırmı.?? -
quote:
Orijinalden alıntı: vincecarter
Olamayızda
Bişey sorcam ben yurt dışından hat alabilirmiyim eve
-
Yine komediye döndü.herkes gülüyor.komik bişeyler buluyor.arkadaşlar ciddi olalım ve turk telekoma sesi çıkartalım.bu ne böyle.256 sınırlı ya 20 ytl veriyoruz.sınırsızı bile 50 ytl.bu iş böyle yürümemesi lazım -
ben çok uğraştım zamanında Telekom kadar bizim Koyun Millet de suçlu... site kuralım dedim protesto edelim dedim şikayet mektubu koyalım dedim siteye her giren tıklayınca Telekom'a şikayet mail'i gitsin dedim... YOK!
Bize müstahak.. 256 bile çok bence!
Biz alışmışız herşeyi pahallıya almaya TÜRKÜZ YA EN KÖTÜSÜNÜ EN PAHALLIYA BİZİM SIRTIMIZA YÜKLESİNLER...
AZİZ NESİN diyorum size başka da birşey demiyorum! -
quote:
Orijinalden alıntı: tugay17
eylülde 512kb olcaz inşallah.
az kaldı yaklaştık batıya
-
http://www.fazlamesai.net/index.php?a=article&sid=2644
Doğu'ya yaklaşsak daha iyi olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 9 Ağustos 2005, 3:03:54 > -
HESAP ORTADA ALMANYAYA UÇAK BILETI 199EURO
ORDA BIR EV 100.000EURO
TELEFONU ESYASI MASRAFI FILAN
200.000 YTL LEN VARSA ABD VEYA ALMANYAYA GIT EV AL!
KIRALARSAN BILE COK PAHALIYA GELIR EVI!
HESAP ORTADA EN IYISI 256!
Benzer içerikler
- koynum ne demek
- buluşmak istemeyen kız
- sigara yanığına ne iyi gelir
- kyk yurduna 1 gece gitmemek
- saatte saniyeyi gösteren çubuk
- 5g nedir zararları
- para sayma makinesi bim
- kasım indirimleri ne zaman
- exxen filmleri
- yeşil nasim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X