Şimdi Ara

Amerika'da başımdan geçen ilginç olaylar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
53
Favori
47.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
157 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İdris usta gibi gemiden atlayıp yüzerek gelsem beni bir süre sonra vatandaş yaparlar mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel yönleri de var tabiki. Mesela doğası harika. Yemyeşil. Gezilecek tozulacak yeri bol. Kaliteli etleri kilosı $15 dolara alırsın. Egzotik meyvelere rahat ulaşırsın. Jack Fruit var mesela bi tek ölüme çare değil. Fiyatı da kilosu $4 dolar. Ananasa benziyor. Ejder meyvesinin tanesi $6. Kısa süreli kalacaksan leasing ile araç alıp mesela 2 sene üniversite okurken lüls arabalara biner keyif çatarsın. Bürokrasiye takılmıyorsan eğer avantajlı tarafları da var böyle.

• Hocam o 25 sene önce gelmiş. O zamanki sistemle şimdi bir değil. İdris Usta şimdi bırak kaçağı master için okumaya gelse okul biter bitmez şutlamanın yoluna bakarlar. Bir de İdris Usta'ya güvenmiyorum. Zamanında kimbilir neler yaptı. Ya green card la geldi ya da evlenerek vatandaşlık aldı. Her duyduğuna inanma. Zor işler bunlar.

• sensaura kullanıcısına yanıt
    Hocam her şey için çok geç atlas okyanusunu yarıladım geri yüzemem

• Türkiye yi anlatmış okumayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen o okyanusu yüzerek geç, sana istediğin ülke onur vatandaşlığı verir :D merak etme.

• et olayı bir garip ya burada olsa tamamda orada öttürürler derler demekki onlarda 3 kağıtçı olmuş.ayrıca mc burgerking vs de yapıyor burada özellikle paket aldığında eksik koydukları birşey mutlaka oluyor.
    hocam siz de demişsiniz halk çok cahil diye.adamlar dünyada her şeyde 1 numara en gelişmiş ülke.halk nasıl böyle kalmış ki ? benim anladığım kadarıyla normal amerikalı pek yok.ya aşırı zekiler ya da aptallar.böyle mi oluyor ?
  • Hocam rahmetli Oktay Sinanoğlu'nun bir söyleşisini dinleyin. Kaymak tabaka sadece 1%-2%. Gerisi cahil halk.

• rez bi ara okurum.
    anladım hocam.yani %1-2lik tabaka sayesinde sanattan bilime her alanda zirvedeler
  • Chicagodaysan yakiti Cook County icindeki benzinliklerden alma. Biraz para kurtarirsin boylelikle. Gerci bunu farketmissindir.
  • Yok hocam Chicago'ya arada gider gelirim arkadaşlar davet ettikçe, aslen Ann Arbor'luyuz Michigan'da :D

• Zaten Dünya'yı da sırtında taşıyan 80 milyon insan değil mi hocam? 8 milyar nüfus eğer 80 milyon çalışmasa yok olur gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: sensaura

Yok hocam Chicago'ya arada gider gelirim arkadaşlar davet ettikçe, aslen Ann Arbor'luyuz Michigan'da :D
    Guzel yer. Orada okumak istemisimdir ama o kadar basarili biri olmadim hic. Aslinda Michigan baya guzel bir eyalet. Millet Flint ve Detroitten dolayi kotu saniyor. Abd garip yer. Detroitin bile cok nezih suburbleri var.
    haklısınız hocam da amerikanın bu yapısı bana çok ilginç geliyor
  • Hocan özellikle amerikanın böyle bir yapısı yok türkiyeyi entelektüelite başkenti mi sanıyorsun türkiyeden kat kat iyidir halkın entelektüelitesi abdnin kat kat iyi hali buysa trnin halini sen düşün birde adamların işi show business en iyi şeyleri de en aptalca şeyleri de ortalama olarak diğer ülkere göre daha fazla ilgi görüyor tikel meselaleri genelmiş gibi düşünmemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 16 Temmuz 2019; 22:39:1 >
  • abdli kızlar nasıl hocam
  • Geneli böyledir ama show business gereği size bambaşka gösterirler :D
    Amerika'da başımdan geçen ilginç olaylar

• quote:

Orijinalden alıntı: sensaura

Geneli böyledir ama show business gereği size bambaşka gösterirler :D
    her türlü gideri var hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.