Şimdi Ara

Amerika'da eğitim görmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerikada lise okumak istiyorum fakat bilmediğim şeyler var Amerika konusunda sorularım şunlar:
    1-10.sınıf öğrencisiyim sınıf bulabilirmiyim yoksa tekrar 9.sınıftan mı başlayacağım
    2-Annem memur dolayısı ile yeşil pasaport çıkarabiliyorum yerleşme iznini nasıl ayarlayacağım
    3-Konsoloslukta vize için neler gerekli?

Ayrıca bu konu ile ilgili olmayan bir şey daha soracağım.
    Amerikadan Ebay sayesinde 700$lık bir gitar alacağım.Amerikadaki akrabamı adres göstereceğim.O Türkiyeye Kargo ile yollarken gümrükte sorun yaşar mıyım?

• Up!
  • gümrükte sorun yaşamamak çok zor. büyük ihtimal yaşıyacaksındır. bunlarla ilgili bilgi istersen msn adresimi ekle görüşelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarfareOfTheSpirits

Amerikada lise okumak istiyorum fakat bilmediğim şeyler var Amerika konusunda sorularım şunlar:
    1-10.sınıf öğrencisiyim sınıf bulabilirmiyim yoksa tekrar 9.sınıftan mı başlayacağım
    2-Annem memur dolayısı ile yeşil pasaport çıkarabiliyorum yerleşme iznini nasıl ayarlayacağım
    3-Konsoloslukta vize için neler gerekli?

Ayrıca bu konu ile ilgili olmayan bir şey daha soracağım.
    Amerikadan Ebay sayesinde 700$lık bir gitar alacağım.Amerikadaki akrabamı adres göstereceğim.O Türkiyeye Kargo ile yollarken gümrükte sorun yaşar mıyım?

benim bildigim kadariyla liseye transfer olamiyorsun yane anca 10.sinif lise oluyor heralde... orda liseye devam etmen icin amerikan vatandasi olman lazim yane green card falan cikmasi lazim.. yesil pasaportla oraya yerlesme vizesi alamazsin ancak vizesiz girebilirsn ama calisma ve oraya yerlesme hakkini vermiyorlar ayrica memur cocugu oldugun icin erkek cocuklarin 18 yasindan sonra yesil pasaport hakki gidiyor yane 18 den sonra yesil pasaport cikaramassin... amerikada egitim gormek istiyorsan bence universte egitimi gormek icin gitmen lazim.. yane hadi liseyide orda bitiyim diyemessin vatandasligin olmadigi surece.. onun icin kendini universteye sakla...

• + olarak üniversiteleri de pek ucuz değil bildiğim kadarıyla. 20 bin tl'ye yakın parayı gözden çıkarmak gerekiyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

+ olarak üniversiteleri de pek ucuz değil bildiğim kadarıyla. 20 bin tl'ye yakın parayı gözden çıkarmak gerekiyor sanırım.

burs vermiyor mu devlet veya üniversite ?
  • Öncelikle herkese teşekkürler.Üniversiteyi orda okumayı düşünüyorum.Amerika'da bir akrabam var.Onun söylediğine göre oraya üniversite için gidenler orda çalışarak okul için para çıkarıyorlarmış.Bizde öyle yapacağız herhalde.

Msn Adresini pmden atarsan sevinirim.
    quote:

Orijinalden alıntı: [ÇağLar ]

gümrükte sorun yaşamamak çok zor. büyük ihtimal yaşıyacaksındır. bunlarla ilgili bilgi istersen msn adresimi ekle görüşelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • istemeye devam et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.