Şimdi Ara

Buralardayım - Amerika'da Lise hayati! Video (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.546
Cevap
327
Favori
57.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
187 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saf mısınız? Başımızda dünya lideri ile birlikte yakında dünyanın en güçlü devleti olacağız Amerika'yı kendimize eyalet yapacağız siz hala Amerika diyorsunuz ya pes artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pedro

quote:

Orijinalden alıntı: Cherkez26

Şanslısın hocam . Bizede tavsiye var mı? Oralara atsak kendimizi ...

Nerde hocam ya, cok zor o isler oraya yerlesmek icin bile 1001 turlu belge izin vs gibi uyku kaciran seyler gerektiriyor ki orda burda alacagimiz diplomayla pizzaci yada mcdonals tarzi islerde calistiriliyoruz, master yaparsan is degisir tabi.

aynen öyle zaten banka hesabında çok para olması gerekiyomuş galiba. o kadar param olsa zaten anca tatile falan giderim oraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByMecuL

sıcak gülümsemeymiş yarın 2. sınıf insan muamelesi görürsen o zaman sıcak sıcak gülersin

sen kendi ülkende kaçıncı sınıf insan muamelesi görüyorsun ki Meçul kardeş?

adam 2.sınıf muamelesi görse bile orada yine senden benden kıymetli, biz 2.sınıf insan muamelesi bile görmüyoruz kendi ülkemizde kendi topraklarımızda azınlık kadar değerimiz yok.
  • Ne güzel be.
    Takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda109070

Bende Amerikadaki klozetleri cok merak ediyorum.En buyuk hayalim Amerikada micmak

tamamen aynı sadece vakumlu bir sistem temizlik sistemi var ki bence çok başarılı bir de taharet musluğu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: P.Kurmay Albay

Saf mısınız? Başımızda dünya lideri ile birlikte yakında dünyanın en güçlü devleti olacağız Amerika'yı kendimize eyalet yapacağız siz hala Amerika diyorsunuz ya pes artık.

tam olarak ne kullanıyorsun hocam
  • quote:

quote:

Saf mısınız? Başımızda dünya lideri ile birlikte yakında dünyanın en güçlü devleti olacağız Amerika'yı kendimize eyalet yapacağız siz hala Amerika diyorsunuz ya pes artık.

Muhtemelen gül suyu kolonyası
  • green cart başvuru yapıyorum olmuyor bir açıklayın şu işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

quote:

Muhtemelen gül suyu kolonyası

Gidip bir gül kolonyası alıcam
    Sonrada Mars'ta 4 dönüm arazim var hüeee diye dolanırım artık

• takip
  • oku ,adam ol,yüksek-önemli mevkilere gelde Türkiye hayrına lobicilik yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinéma

quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Sıcak gülümseme mi?
    Hepsi yalan.3 haftadır burdayım biran önce gitsem memleketime diye bakıyorum.
    İnsanlar soğuk.
    Çok farklı bir kültürden geliyorsunuz.Anlaşmak gerçekten zor.
    Yemekleri midemi bulandırıyor.
    Bazıları yabancılara çok iyi davranıyor ancak bazıları sizi 3. sınıf insan yerine koyuyor.Ve bunu genelde siyahiler yapıyor ona tav oluyorum.Hele müslüman olduğunuzu öğrenirlerse potansiyel bombacı gözüyle bakıyorlar.
    Türkçeyi çok özlüyorum inanın.
    Türkiye'ye dönünce ilk işim toprağını öpmek olacak.

Güldürdün dostum

• hocam yağlıderelimisiniz bende giresunluyum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler anlayabildiğim kadarıyla bir ilerlemişsiniz ve yazdıklarınızdan gördüğüm kadarıyla çalışmayı seviyorsunuz. Böyle devam ederseniz herhalde istediğiniz yere ulaşırsınız. Umarım orada başarılarınızın devamını getirebilirsiniz. Hayatınızda başarılar. :)

Benim de sormak istediğim birkaç şey var. Eğer cevaplayabilirseniz çok sevinirim. Öncelikle, ülkemi çok sevdiğim söylemek istiyorum. Ama bazı olaylardan dolayı çevremden ve buralardan soğudum. Çok isterdim ki düzelsin ancak olmuyor. Ben de bu yüzden burada tıp eğitimini bitirip ihtisas kısmını USMLE sınavına girip Amerika'da tamamlamak istiyorum. Çok çalışmam gerekeceğini biliyorum. Ancak benim için sıkıntı olmaz dişimi sıkıp yaparım. Ailemin şartları da fena sayılmaz bence oralara gelebilmem için.

Size sormak istediğim çevrenizdeki insanlardan nasıl tepkiler alıyordunuz? Mesela ben burada arkadaşlarıma "Durum böyle çok bunaldım, gitmek istiyorum." dediğim her anda saçma sapan yok yapamazsın yok şöyle yok hayal onlar gibi şeyler diyorlar. Ancak yurtdışına gidip başarılı olan birçok insandan da çevremdeki insanların o saçma yorumlarını takmamam gerektiğini duyuyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz çok merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son olarak da söylemek isterim ki İngilizce konusunda sıkıntım yok. Dizilerle, müziklerle ve kitaplarla destekledim ve gramer bende çalışmıyorum. Saçma geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Irçığın memleketindeyin sanırım.Texastayım.

texas ta ırkçı çoktur hocam.. virgina'ya taşın imkanın varsa orasa çok daha rahattır.. 4 yıl kaldım, herhangi bir dini, kültürel sıkıntı yaşamadım

ama tabiki 2. sınıf vatandaş durumu geçerli.. 6 sene oldu Türkiye'ye döneli, hiç özlemedim amerikayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 19 Temmuz 2014; 14:01:14 >
  • Güzel konu taktir ettim,diğer üyeler gibi seviyeyi düşürmüyorsun.Yazın okunaklı noktalama işaretleri kullanılıyor.Özelden bir soru soracağım sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pudinkk kullanıcısına yanıt
    kesinlikle haklı kaçıncı sınıf olursan ol herkes sınırı iyi biliyor. insan faktörü en önde geliyor.
  • kendipizzasiniyapanadam kullanıcısına yanıt
    şu pizzanın tarifini versene
  • kızlardan haber ver kardeşim gerisi dh yi ilgilendirmez
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.