Şimdi Ara

Amerika da neden fransız otomobilleri satılmıyor? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
1
Favori
19.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sımdı bn bısey soracagım Mıtsubıshı Evo Fq400 Topgear da Murcıelago dan daha ıyı ve daha hızlı vıraj alıyordu+tur suresıde kafa kfaya ıdı toplamda sımdı demın dedın C6 murcı ıle aynı tur zamanı yapıyor demekkı Evo C6 ıle kapısabılır pıstte olemı?
  • 0-100'ü 3.8sn öncelikle onu belirtelim ki bu da bir marifet değil, Porsche 911 turbo 3.600cc'lik hacminden çıkarttığı 480bg ile kendisinden 31hp daha güçlü ve 2 katı kadar hacimli rakibine 0.1sn fark atıyor.. Dünyanın en iyi hızlanan ve duran otomobili seçildi bir kere karşılaştırmaya Corvette Z06'da dahildi.. Ayrıca 1967 Mustang'in verilerini bilmiyorum ama Porsche Carrera dediğiniz güncel kasanın eline vermesi biraz zor.. Haaaa amcam modifiye ettiyse yukarıda sözünü ettiğim 911 turboyu da dağıtır corvette'i de o ayrı bir konu..

Hayır 3.5 saniye 0-100.

http://www.youtube.com/watch?v=I6EiNFiLhV0

Bak buda C6 Z06 ile F430'un pistte kapışması. Handling kimde ?

http://www.youtube.com/watch?v=ec-ZDGjPFfg

Bakın, 1/4 mil ( 400 metre ) yarışında Mclaren F1'den iyi değer alan C6 Z06'mız...

a stock C6 Z06 running an 11.01 1/4 mile..thats quicker then the Mclaren F1 1/4 mile time...=)..good luck racing this car lambo's and Ferrari's..=)

http://www.youtube.com/watch?v=ttO4gIlyq6E

• quote:

Orjinalden alıntı: asilx

quote:

Orjinalden alıntı: daturkishulan

quote:

Amerikanlar anca Irak ı bombalasın o tiksinç arabalarına petrol yetiştirmek için.. Böyle teknoloji harikalarını kullanmaya onların kafaları basmaz

keşke altına yassaydın ...hepimiz fransızız hepimiz ermeni yasasını onaylıyoruz diye

sende yazsaydın bunun altına hepimiz ameriganız Irak ta talabani ile barzani ile kankiyiz kurdistanı destekliyoruz, pkk kamplarına çay içmeye gidiyoruz diye

şurda araba konnusuna politikayı sokan ben miyim sen misin??

ilk sen ırak konusunu açtın ,demekki satın almayı düşündüğün araçlarda üretici firmanın bulunduğ ülkenin(burada fransa oluyor) dışpolitikalarındaki haklılık derecesine göre satın alıp almamağ karar veriyorsun.

ben öyle yapmıyorum.ayrıca altımdaki araba 78 model.ikinci el.''0'' bir araç değil,artık milli servet olmuş bi araba.0 araç almaya kaksam japondan başka bişey almam.

• Abi arkasına Clio'yu park etsen motorun çalışması ile birlikte camlarını çatlatabilecek araba ile denk tutuyorlar.Çok ilginç çok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

quote:

Orjinalden alıntı: RqJnr

Yarın bu Clio Viper ile de kapışır belli olmaz.Ben kısmet olur da 351 kübik Mustang'imi bir alırsam,bütün gönüllü Clio kullanıcılarını Autodrom'a davet edeceğim.Bütün masraflar benden,yeterki geçsinler .

Ya çarpıtmakta ısrar ediyorsunuz biz burada motorların veriminden bahsediyoruz siz kalkıp 4 katı pahalı bir modeli karşılaştırıyorsunuz el insaf.. Forum dediğin elbette bir tartışma zaman zaman da karşılaştırma ortamıdır ama söylenilenleri çarpıtmak çocukluktan başka bir şey değildir.. Biz ne zaman dedik Clio Corvette'i geçer diye!? Aratınız-bulunuz.. Ama Clio RS'in motorundaki teknoloji ve verim Corvette'in motorundan çok daha ileridir bu konuda dilerseniz sabaha kadar konuşuruz tartışırız ama ben sizin dediklerinizi kendi kafama göre yorumlamıyorum, üniverste öğrencisiyiz kafamız çalışıyor çok şükür 50 milyarlık arabayla 250'liğin karşılaştırılamaz olduğunu bende biliyorum hatırlatmalarınız için sağolun

Ya el insaf, topicin içindeyiz yapmayın bu kadarınıda. Clio ile karşılaştıran benmiyim? Lezzet ikizin mi.

Siz Corvette C6 Z06'nın motorundaki teknolojiyi biliyormusunuzda buraya yazıyorsunuz?

Titanyum sübap iticileri, tamamen Aliminyum motor, C6-R'den alınan yarış motoru. ( Le-Mansta 8000 devir çevirir bu V8 ona göre )

Neyse, daha detaylarını isterseniz yazarım. Adamlar hala 100 Hp/lt diyorlar.

Sen bana Clio 3 Rs avrupa satış fiyatını dolar olarak söyle bir önce...Beni araştırttırma gece gece...

• Nerde yazıyor 3.5sn olduğu.. Ben test cihazlarıyla profosyonel ortamlarda gerçekleştirilmiş test sonuçları veriyorum.. Lezzet ikizim de hiçbir zaman Clio Corvette'i geçer dememiş hala çarpıtıyorsunuz, yani zaten yazdığımız şeyleri quote ettirtme bana, o da demiş zaten 2 modeli karşılaştırmıyoruz diye ama viraj kabiliyeti-handling olayını karşılaştırmış elinde de veriler var yani testi yapan biz değiliz.. Corvette'teki teknolojiyi de biliyoruz, AutoBild yorumunu okumadın sanırm; Eski teknoloji klasik amerikan tarzı 7000cc, şurasına eyvallah adamlar motorun performansına ve aracın tasarımına hayran ama teknoloji olarak ıı ıhh, küçücük Clio'nun kaputunun altındaki 2000cc motorda daha çok cevher var (siz bunu da çarpıtırsınız daha güçlü demiyorum verim kelimesinin anlamını öğrenip de gelmenizi rica edeceğim, hacim-performans-ekonomi, amerikalılar madem yüksek hacim alçak devir diye tutturuyor niye hep en fazla tüketimi onlar gerçekleştiriyor???? Test verilerini koyarım bana da araştırtıyorsun gece gece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janjan -- 4 Şubat 2007; 2:09:00 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Amerikanlar anca Irak ı bombalasın o tiksinç arabalarına petrol yetiştirmek için.. Böyle teknoloji harikalarını kullanmaya onların kafaları basmaz

keşke altına yassaydın ...hepimiz fransızız hepimiz ermeni yasasını onaylıyoruz diye

sende yazsaydın bunun altına hepimiz ameriganız Irak ta talabani ile barzani ile kankiyiz kurdistanı destekliyoruz, pkk kamplarına çay içmeye gidiyoruz diye

şurda araba konnusuna politikayı sokan ben miyim sen misin??

ilk sen ırak konusunu açtın ,demekki satın almayı düşündüğün araçlarda üretici firmanın bulunduğ ülkenin(burada fransa oluyor) dışpolitikalarındaki haklılık derecesine göre satın alıp almamağ karar veriyorsun.

ben öyle yapmıyorum.ayrıca altımdaki araba 78 model.ikinci el.''0'' bir araç değil,artık milli servet olmuş bi araba.0 araç almaya kaksam japondan başka bişey almam.

heee kardeşim heee Allahım mantığa bak

• quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

Sımdı bn bısey soracagım Mıtsubıshı Evo Fq400 Topgear da Murcıelago dan daha ıyı ve daha hızlı vıraj alıyordu+tur suresıde kafa kfaya ıdı toplamda sımdı demın dedın C6 murcı ıle aynı tur zamanı yapıyor demekkı Evo C6 ıle kapısabılır pıstte olemı?

Senin o hafife aldığın araç Fq400 400 hp motor gücüne sahip. Tabiki C6 ile rekabet edebilir. Yılların tecrübesi o araç.

0-100'ü 4 saniye civarı bir araç sonuçta ve nede olsa " Japon ". Amerikan hayranlığım vardır ancak Japonların yaptıkları işlerde saygıda kusur etmem.

Ha şimdi, belki dijital klimasi yoktur, sürgülü kliması vardır Evo FQ400'ün onu bilemem.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TSMC

quote:

quote:

quote:

Puhaha, konuyu nereye çektiler hemen bak. Siyasete, amerikan araçlarını kötülemek için siyaseti ortaya attılar.

Siz şimdi Renault'u övüyorsunuz, ben size "Fransanın ermeni yasası" yada "Haçlı seferlerini" söylüyormuyum?

@rqjnr

Yakışır 5700cc motor. Zevk için senin kameramanlığını yapıcam arabamla. Sen bir tane Clio Rs ile oyna yeterki.

Hayır, onun için susun. Avrupa sütten çıkmış ak kaşık değil.

lezzet ikizin söylüyor ama oku istersen kimden quote aldığımı.. kimin nereye çektiğini

demin de yazdım ama...ıraktaki petrol konusunu ilk açan sensin

• quote:

quote:

quote:

Yarın bu Clio Viper ile de kapışır belli olmaz.Ben kısmet olur da 351 kübik Mustang'imi bir alırsam,bütün gönüllü Clio kullanıcılarını Autodrom'a davet edeceğim.Bütün masraflar benden,yeterki geçsinler .

Ya çarpıtmakta ısrar ediyorsunuz biz burada motorların veriminden bahsediyoruz siz kalkıp 4 katı pahalı bir modeli karşılaştırıyorsunuz el insaf.. Forum dediğin elbette bir tartışma zaman zaman da karşılaştırma ortamıdır ama söylenilenleri çarpıtmak çocukluktan başka bir şey değildir.. Biz ne zaman dedik Clio Corvette'i geçer diye!? Aratınız-bulunuz.. Ama Clio RS'in motorundaki teknoloji ve verim Corvette'in motorundan çok daha ileridir bu konuda dilerseniz sabaha kadar konuşuruz tartışırız ama ben sizin dediklerinizi kendi kafama göre yorumlamıyorum, üniverste öğrencisiyiz kafamız çalışıyor çok şükür 50 milyarlık arabayla 250'liğin karşılaştırılamaz olduğunu bende biliyorum hatırlatmalarınız için sağolun

Ya el insaf, topicin içindeyiz yapmayın bu kadarınıda. Clio ile karşılaştıran benmiyim? Lezzet ikizin mi.

Siz Corvette C6 Z06'nın motorundaki teknolojiyi biliyormusunuzda buraya yazıyorsunuz?

Titanyum sübap iticileri, tamamen Aliminyum motor, C6-R'den alınan yarış motoru. ( Le-Mansta 8000 devir çevirir bu V8 ona göre )

Neyse, daha detaylarını isterseniz yazarım. Adamlar hala 100 Hp/lt diyorlar.

Sen bana Clio 3 Rs avrupa satış fiyatını dolar olarak söyle bir önce...Beni araştırttırma gece gece...

hala motor diyor ya

ben korvet ile Clio nun motorlarını mı karşılaştırıyorum gülüm

• Clio Corvette'i virajda tokatlar diye defalarca yazıldı.Bu geçmeye dahil olmuyor mu?
    Ayrıca parametre üniversite öğrencisi olmaksa ben de üniversite öğrencisiyim+çift anadal yapıyorum,öne mi geçmiş oluyorum şimdi?Arkadaşlar yapıcı olmaya davet ediyorum herkesi.
  • quote:

Nerde yazıyor 3.5sn olduğu.. Ben test cihazlarıyla profosyonel ortamlarda gerçekleştirilmiş test sonuçları veriyorum..

December 2005 issue, recording a 0 to 60mph time of 3.4 seconds and a standing quarter mile of 11.8 seconds at 125 mph

0-60 Mph= 0-96 km/s ancak

aradaki o 4 km/s hız, kusura bakma 0.4 saniye etmez. 0.1 saniye, maksimum 0.2 saniye fark olurki buda 3.6 eder. 3.8 etmez.

Bizde burda kafamızdan uydurmuyoruz herhalde.

http://en.wikipedia.org/wiki/C-6_Corvette_Z-06#C6_Z06

• evet ıcı bos ama cakıyo gelene gıdene Hemde fabrıka cıkısı 2.0@400hp
  • quote:

hala motor diyor ya

Başta siz kaşındınız, yol tutuşu iyidir, tokatlar diye, sonra ispat edemeyince konuyu başka yere çektiniz. Motor teknolojisi konusunda. Motoru le-mans'daki ile aynı dedik, bu sefer bir şey söyleyemiyorsunuz.

Sen devam et konuyu saptırmaya. Hala ne diyor adam karşıma geçmiş ya, karşılaştırıyormuyum diyor.

El insaf, bilip bilmeden bu kadarmı mesaj atılır. Şimdi döşavoyuda getirirsiniz siz daha hızlı diye. "Handling (!)" iyi diye.
  • quote:

Clio Corvette'i virajda tokatlar diye defalarca yazıldı.Bu geçmeye dahil olmuyor mu?
    Ayrıca parametre üniversite öğrencisi olmaksa ben de üniversite öğrencisiyim+çift anadal yapıyorum,öne mi geçmiş oluyorum şimdi?Arkadaşlar yapıcı olmaya davet ediyorum herkesi.

evet virajda tokatlar dendi.. çap yapıyorsun ama sana birde ilkokuldan türkçe dersi aldırmak lazım sanırım gayet net yazılmış cümleleri anlıyamıyorsun
  • quote:

quote:

hala motor diyor ya

Başta siz kaşındınız, yol tutuşu iyidir, tokatlar diye, sonra ispat edemeyince konuyu başka yere çektiniz. Motor teknolojisi konusunda. Motoru le-mans'daki ile aynı dedik, bu sefer bir şey söyleyemiyorsunuz.

Sen devam et konuyu saptırmaya. Hala ne diyor adam karşıma geçmiş ya, karşılaştırıyormuyum diyor.

El insaf, bilip bilmeden bu kadarmı mesaj atılır. Şimdi döşavoyuda getirirsiniz siz daha hızlı diye. "Handling (!)" iyi diye.

yok işin içine politika da kattılar..ıı ııhhh..olmuyo,bi türlü fransızı amarkanın üstüne çıkaramadılar

• quote:

quote:

hala motor diyor ya

-motor olarak Clio III RS inki daha verimli
    -F1 teknolojisiyle geliştiren aerodinamiği ile Clio III RS in viraj kabiliyetleri daha iyi..

Janjan ve benim savunduğum konular bunlar başından beri.. Konuyu çarpıtmayın bu bu kadar açık

• Gel değiştirelim asil 15dakika yapalım tur zamanını, sonra wikipedia bu boru değil deriz

O çok verimli dediğin Lemans teknolojili dediğin 7.0lt motorun verimi 1.6 16v Megane motoruyla yaklaşık aynı LeMans'ı da Audi aldı demiştim dikkatini çekersen, adamlar bomba gibi bir V12 TDI hazırlıyorlar şu anda. Corvette'e rakip olabilecek bir fransız yok ona eyvallah ama adamların arz-talep olayı farklı bir yönde tabi bu seviyede bunu anlaman mümkün değil, sen zannediyorsun ki Fransa'da herkes Hummer istiyor Corvette istiyor ama parasız oldukları için Clio alıyorlar öyle mi?? Dünyayı gör, incele bakalım biraz bazı gerçekliklerin farkına var, yalanlarla bir yere varamazsın biz burada tartışırken tek kelime kolpa söylemeyip kaynağını birebir veriyoruz ki bunlar da:

AutoExpress
    AutoBild
    Autoshow
    TopGear
    Formula 1 resmi sonuçları

oldu şimdiye dek.. Sen bana wikipedia dedin Lemans dedin youtube dedin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janjan -- 4 Şubat 2007; 3:08:02 >

• Yukaridaki mesajlarin tumune yakininda, arkadaslar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya calismislar.

Oysa cevap cok basit idi. Amerika kitasindaki ekonomik krizleri ve petrol sektorunun gecmisini incelediginizde konu kavranabilirdi. Yine de hala merak edenler icin:

http://www.renault.com/renault_com/en/main/Rubrique_Transversale/FAQ/110_Implantations_commerciales/index.aspx

• iyikide satılmıyor. adamlar sahici arabalara biniyo hiç olmazsa. ama nissan üzerinden renout girecekmiş. amerikanın ruhunu bozacaklar.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.