Şimdi Ara

Amerika'dan alacagim parcalar icin sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba Abd'den gelcek yakinima sistem parcalari getirtmeyi planliyorum. Amerika'dan almak istedigim parcalar islemci, ekran karti, anakart, hdd (bir adet ssd+normal mi yapsam dusunuyorum) ve ram. Alisverisimi amazon'dan yapmay planliyorum ABD butcem asagi yukari 1000 dolar. Geri kalan parcalari TR'den almayi planliyorum onlar icin ne onerirsiniz (monitor, kasa, psu) bunlar icin de butce asagi yukari 500tl. Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.

• Islemci icin:
    http://www.amazon.com/Intel-Processor-i5-2500K-LGA1155-BOX80623I52500K/dp/B004EBUXHQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1306591811&sr=8-1
    Ekran Karti icin:
    http://www.amazon.com/MSI-PCI-Express-N560GTX-TWIN-FROZR/dp/B004JLNZXU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1306591671&sr=8-1

Dusunuyorum, bunlara sizce nasil secimler yakin fiyatlarda daha iyi alternatifleri var mi ve de bunlara uygun anakart sizce ne olmali?

• gayet iyi anakart için p67a-gd65 alabilirsiniz ramide gskill ripjawsX 1600mhz cl7 almaya calısın
  • benim önerimde şu yönde olacak,bende bu yaz ABD'ye gideceğimden ciddi takipteyim bu forumu :)

www.ebay.com
    www.amazon.com
    www.newegg.com

bu 3 site arasında karşılaştırma yapmanını öneririm ;) siteden siteye 30 dolar bile fark ettiği oluyor ürün başına :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barantr90 -- 28 Mayıs 2011; 19:17:59 >

• tigerdirect.com da iyidir.Ben eski pc min bileşenlerinin bir kısmını oradan almıştım.Amazondan ve newegg den uygun fiyatlıydı aldığım parçalar.

*Benim size tavsiyem işlemci+Ram+Ekran kartı+SSD yi oradan alıp anakartı ve mekanik hdd yi buradan almanız olacaktır.
    *Anakartın kutusu büyük olduğundan ve bozulma yüzdesi biraz fazla olduğundan ben garantili almanızı öneririm.
    *Hdd ise yurtdışına göre çok pahalı değil tr de; birde taşıma esnasında bir yere çarparsa sorun çıkabiliyor.Yinede alacağınız hdd orada farkedilir derecede ucuzsa oradan alın, RMA ile yollar sıfırıyla değiştirtebişlirsiniz(en azından seagate de çok kolay)
  • bu verdiğiniz siteyi hiç duymamıştım ama inceliycem :)

*öncelikle ssd almayı düşünmüyorum çünkü orda da pahalı :D
    *Ben getirme işinide şöyle düşnmüştüm;
    --anakartı alırım üstüne işlemciyi takarım(fan ı zaten stock kullanmam ama onu da getiririm ayrıyetten bir soğutucu),ekran kartınıda bir şekil yaparım ram ler zaten çocuk oyuncağı :D ama anakartı güzelce sarıp sırt çantasıyla kabinde getirince ki her parçayı öyle yapcam sorun olmaz:) HDD,PSU,Kasa burdan zaten ;)
  • Hdd olarak bunu dusundum arkadaslar ama green olmasi nedir tam bilmiyorum ssd almazsam yavas mi kalir?
    http://www.amazon.com/Western-Digital-Caviar-Intellipower-Desktop/dp/B002ZCXK0I/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1306605233&sr=8-1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bildiğim kadarıyla green olanlar depolama için black ler performans ve raid ama WD hiç tavsiye edilmiyor çok sesli ve aşırı ısınıyor.
  • Yer kisiti nedeniyle sadece gtx 560 la 2500k alabildim bunlara uygun, fiyati da uygun bir anakart ve kasa tavsiye edebilir misiniz yukarida ki anakart biraz pahali gibi geldi bana.
  • O zaman gd-55 serisine bakmani tavsiye ederim ;) kasa da cm haf serisi uygundur bence ama o zevk isi benim kanaatim :)
  • CM Haf 912, teknobiyotik de PSU'lu ve PSU'suz versiyonları var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.