Şimdi Ara

Amerika'dan alinan Wii'de problem:( Yardim..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi arkadasim getirmisti Amerika'dan.. 3-4 kere icinden cikan oyunu (sports) oynadiktan sonra bi daha hic acilmadi (power isigi dahi yanmiyor).. Nette biraz arastirdim ve donusturucu adaptor (220->110) kullanmamamdan olabilecegi soyleniyor ama o zaman hic acilmamasi gerekmez miydi ?. Wii zarar gormus mudur, onu merak ediyorum.. Direk bi tamirciye mi goturmeliyim, yoksa once bi PAL adaptor alip denesem mi ?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_efe -- 16 Temmuz 2011; 3:28:39 >

• Geçmiş olsun. Keşke aldıktan sonra adaptörüne baksaydınız. 15-20 TL'ye adaptör alıp deneyin. Belki sadece adaptör bozulmuştur. Umarım Wii'ye birşey olmamıştır...
  • adaptörle bir dene ama zaten prizin ucuna birşey takmı olman gerekmiyor mu?
    ABD prizleriyle bizimkiler farklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_efe

Bi arkadasim getirmisti Amerika'dan.. 3-4 kere icinden cikan oyunu (sports) oynadiktan sonra bi daha hic acilmadi (power isigi dahi yanmiyor).. Nette biraz arastirdim ve donusturucu adaptor (220->110) kullanmamamdan olabilecegi soyleniyor ama o zaman hic acilmamasi gerekmez miydi ?. Wii zarar gormus mudur, onu merak ediyorum.. Direk bi tamirciye mi goturmeliyim, yoksa once bi PAL adaptor alip denesem mi ?.

Üzülmenize gerek yok, Türkiye uyumlu bir adaptör aldığınızda sorun çözülecektir. Fiyatları 20 ila 30 TL. arasında değişmektedir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.