Şimdi Ara

Amerika'dan Değişik Kesitler/Görüşler--Videolar İlk Mesaja Eklendi--- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
2.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hkngzr

Asfalt kalitesi çok iyi, kağıt gibi dümdüz, çukur, çatlak, patlak, yarık, hız tümseği falan görülmüyor. Yalnız resimdeki focusun arkası çok kötü duruyor. Bizim piyasada beğenmediğimiz modellere dahi rahmet okutur.

sehir iclerinde oyle, ama otobanlarda ciddi sorunlar var.
    Bizim otobanlar cok daha duzgun,
    100-120 km ile giderken bazen oyle cukurlarla karsilasiyorsunuz ki odunuz kopuyor.

Bazi otobanlari asfalt degil beton. Beton cok daha uzun omurlu ve dayanikli olsa da bakim maliyetleri cok yuksek
    ve yillar gecip yiprandikca kucuk yariklar olusuyor.
    Ayrica cok ses yapiyor, araba kullanmaktan nefret ediyorsunuz.
    Arkadasim ilk beton deneyiminde teker patladi diye korkup kenara cekiyor, tekerde bisey olmadigini goruyor ve yola devam ediyor,
    ugultu yine baslayinca yine motorda bi sorun oldugunu saniyor ve kenara cekip beni ariyor. O'na durumu acikladim ve ancak oyle rahatladi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZZ RAT -- 10 Nisan 2012; 23:48:40 >

• arkadaş hiçmi kirli araba yok orada yaaa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whoppix

quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

Biz 5.20 ye yer uçagı diyoruz adamlar 5.50 ye biniyor ya

aynen yaa ilkdefa 550i gördüm

gercekten ucak motoru varmıs arabada. kanat taksanız cıddı cıddı ucar:)
  • güzel paylaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bbai

Vergilerin gozu kor olsun.

• Arkadasım is için Amerika da bulunduğunda araç kiralamis BMW 3.30i otoyolda yoluda uygun bulunca basmış hemde sol serittelileri korna ve sellektor ile uyararak sollamış Türkiye'deki gibi tabi hemen polis çevirmiş baya uğraşmış para cezası felan ödemiş anlattığına göre yani sonuc olarak adamlarin trafik kültürü cok farklı uyum konusunda sorun yasamamız normal yani
  • Pancar
    Fındık
    Zam
    Vergi
    Gaz pedalında yumurta
    Nerey kadar kardeşim yeter artık be !!!
  • Adamlarin toyotasi bile gemi gibi .

ibrahim tatlises den Yaşamak Bu Değil parcasini armagan ediyorum
  • 550i
  • Beğenmenize gerçekten çok sevindim. Biraz değişiklik olsun istemiştim. Ayrıca amaç sadece süpersporları göstermek değil, bize değişik gelen yönleri göstemekti. Yapabildiysem ne mutlu bana.

Dediğim gibi aslında daha baya resmim var ama şu an müsait değilim pek. O beğenilen tırın da yaklaşık 4-5 resmi daha var=)) Aynı zamanda anı olması için deli gibi yol videosu çekmiştim onlarıda paylaşabilirim. Yalnız öncesinde renderlamam gerektiği için ve şu an laptopta olduğumdan sanırım yarın akşama kalır. Ek olarak Turkcell Wınndan bağlanıyorum ve sağosunlar kendileri upload'ı da kotadan düşüyorlar. Bende diyordum deli gibi çektiğim bu kadar videoyu ne yapıcam diye=) Yarın koyabilirsem Amerikalıarın trafik alışkanlıklarından, arabalara, asfalta kadar herşeyi inceleyebilirsiniz.
  • Dünyanın kaymagını amerikalılar yiyo
  • Cok guzelmis tesekkurler. Arac fiyatlari hakkinda bilginiz var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

Cok guzelmis tesekkurler. Arac fiyatlari hakkinda bilginiz var mi?

Yok hocam. Sadece tatil amaçlı gittim bir süre o kadar. Yazdıklarımda o sürede çevremden duyduklarım ve kendi gözlemlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsipura

quote:

Yok hocam. Sadece tatil amaçlı gittim bir süre o kadar. Yazdıklarımda o sürede çevremden duyduklarım ve kendi gözlemlerim.

Sagolun. Hangi eyalet sormasi ayiptir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tsipura

quote:

Sagolun. Hangi eyalet sormasi ayiptir.

O kadar şey yazıp yer vermeyi unutmuşum, ilginç olmuş. Eyalet California. Sehiriçi resimleri Los Angeles'ta çekildi. Caddeler de bildiğimiz ünlü pahalı caddelerden. Şu geçit töreni gibi olan resimler Lake Tahoe denilen kısımda Truckee adlı kasabada çekildi 4 Temmuz kutlamalarında. Focus ve tır Yosemite Doğal parkı yolunda. Film arabaları da Warner Bros Studios'un mekanından ki yine Los Angeles=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsipura -- 11 Nisan 2012; 1:32:35 >

• güzel fotolar için tşk ler
    başta california olmak üzere miami ve new jersey plakalarını gördüm
    umarım hepsine gitmişinizdir

bir de arkadaşlar 550i ye şaşırmış ama inanın new yorkta adım başı ondan var mercedesler de gene yüksek hacimde ve genelde 4 matic allahın jettalarında bile 2.5 motordan aşağısını görmedim porsche nin 80 modellerinden günümüze lamborghini ve ferrarinin değişik modelleri yollarda cirit atıyor bazen de classic arabaları görüyordum inanın pırıl pırıl parlıyordu 50 model civarı bir araba gördüm sarı taxi olarak sahibi film çekimlerinde falan kullanıldığını söylemişti
    harley davidson ları da es geçmemek lazım
    benzin arkadaşın fotosunda ucuz görünüyor da şu anda o kadar ucuz değil fiyatları yükseldi texas ta normal benzinin galonu 3.84$ new yorkta ise 4.00$ civarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miraculous -- 10 Nisan 2012; 18:43:27 >

• adamlarin dizel diye bildigi tek sey;

Vin dizel...

Aslanlarim benim. Arabadan anliyor amerikalilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantoka

adamlarin dizel diye bildigi tek sey;

Vin dizel...

Türkiye'de ÖTV + KDV + Benzin fiyatları düşük olsaydı bizde anlardık arabalardan Çekerdim altıma benzinli bi turbo şahin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

quote:

Vin dizel...

Türkiye'de ÖTV + KDV + Benzin fiyatları düşük olsaydı bizde anlardık arabalardan Çekerdim altıma benzinli bi turbo şahin.

Birde ses sistemi taktinmi sunny, tadından yenmez.

• quote:

Vin dizel...

eski reo kamyonlar bile benzinli
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.