Şimdi Ara

Amerika'dan Değişik Kesitler/Görüşler--Videolar İlk Mesaja Eklendi--- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
3
Favori
2.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

insanın morali bozuluyor bunları görünce... Ama sonra 1-2 ay yurtdışında kalınca canım vatanım milletim diye hasret çekiyosun ötv kdv vergi bilmemne umrunda olmuyo...

Aynen hocam cok dogru bir testip. Bende ABD'ye gelmeden once ucuz otmobil, ucuz benzin hayali ile yanip tutusuyordum simdi ise hicbirini gozum gormuyor. Otobuse binmeye razi olurum yeterki doneyim diyor insan bazen.

Birde sunu soyleyim bir sey cok olunca kiymeti kalmiyor. Yollar zebil gibi SUVler, Mercedesler vs dolup tasinca artik cokta degerli gelmiyor gozune.

Burda arabasi olmuyani dovuyorlar ama araba kullanmaninda hicbir zevki yok o ayri. Hiz sinirlari cok kati, yollar cok duz, kullananlar robot gibi. Hicbir heyecani yok.

Bir gun I-95 otobaninda yaklasik 70 mil hizla giderken yanimda ki seritte ayni hizdda bir Porshce onun yanindaki serittede Ferrari vardi. Uzun bir sure ayni hizda gittik yan yana. Cunku hiz kurallari cok kati oldugundan 75'e cikmaya bile cesaret edemiyorlardi. Sonra genetik etki olsa gerek dayanamadim ben hizlandim gectim bunlarin onune. Buarada benim arac 2003 Accord'du. Keske cekseydim o ani kameraya.

Sonra dedim ki yahu butun arabalarla ayni hizda tin tin gittikten sonra napayim ben o Porsche yi Ferrari'yi.

Bu yonden Almanya cok daha iyi buraya gore.

Yalniz yanlis anlasilmasin hiz manyagi falan degilimdir cok dikkatli arac kullanirim (TR'de dahil). Fakat bu kadarda kati kurallar ve uyuz Amerikali suruculer bunaltiyor insani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diesotto -- 13 Nisan 2012; 16:35:49 >

• Yalnız ben mi yanlış görüyorum yoksa başka bir olay mı var?

"Mobil" fotosunda benzin 3,23$ mı acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom36

Yalnız ben mi yanlış görüyorum yoksa başka bir olay mı var?

"Mobil" fotosunda benzin 3,23$ mı acaba??

Galon hesabı o.

1 galon fiyatı 3.23$'mış o zaman.

1 galon = 3.78 Litre.
  • Evet, ben de sonradan çakozladım durumu. Yanlış alarm...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.