Şimdi Ara

Amerika'dan Değişik Kesitler/Görüşler--Videolar İlk Mesaja Eklendi--- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
2.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZZ RAT

quote:

Orijinalden alıntı: hkngzr

Asfalt kalitesi çok iyi, kağıt gibi dümdüz, çukur, çatlak, patlak, yarık, hız tümseği falan görülmüyor. Yalnız resimdeki focusun arkası çok kötü duruyor. Bizim piyasada beğenmediğimiz modellere dahi rahmet okutur.

sehir iclerinde oyle, ama otobanlarda ciddi sorunlar var.
    Bizim otobanlar cok daha duzgun,
    100-120 km ile giderken bazen oyle cukurlarla karsilasiyorsunuz ki odunuz kopuyor.

Bazi otobanlari asfalt degil beton. Beton cok daha uzun omurlu ve dayanikli olsa da bakim maliyetleri cok yuksek
    ve yillar gecip yiprandikca kucuk yariklar olusuyor.
    Ayrica cok ses yapiyor, araba kullanmaktan nefret ediyorsunuz.
    Arkadasim ilk beton deneyiminde teker patladi diye korkup kenara cekiyor, tekerde bisey olmadigini goruyor ve yola devam ediyor,
    ugultu yine baslayinca yine motorda bi sorun oldugunu saniyor ve kenara cekip beni ariyor. O'na durumu acikladim ve ancak oyle rahatladi.

Bunları öğendiğimiz iyi oldu. Amerikan rüyasının sonu.

• böyle konular otomobil genelin en güzel yanı oluyor, emeğinize sağlık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantoka

adamlarin dizel diye bildigi tek sey;

Vin dizel...

Aslanlarim benim. Arabadan anliyor amerikalilar.

aynen..

anasını satıyım adamlar 5 serisinde bile 550i den aşşağı binmiyorlar bu nasıl bir adalettir ya.burda ise 520d almak için zengin olmak gerekiyor..

Vatanmış,soyup soğana çevirdiler milleti be peh!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

böyle konular otomobil genelin en güzel yanı oluyor, emeğinize sağlık :)

Teşekkürler hocam. 3-5 video da koyayım dedim, hani çok bi özelliği yok ama şehir içi ve otoyol videoları, değişik, ama 2 dakikalık videoyu renderladığımda 350 mb çıkıyor ortaya Daha orta yolu bulamadım prrogramla 2 saattir uğraşıyorum=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsipura -- 11 Nisan 2012; 23:24:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Orijinalden alıntı: Phantoka

adamlarin dizel diye bildigi tek sey;

Vin dizel...

Aslanlarim benim. Arabadan anliyor amerikalilar.

aynen..

anasını satıyım adamlar 5 serisinde bile 550i den aşşağı binmiyorlar bu nasıl bir adalettir ya.burda ise 520d almak için zengin olmak gerekiyor..

Vatanmış,soyup soğana çevirdiler milleti be peh!!

öyle demeyin ama, yüzde 50 memnun bu durumdan
  • insanın morali bozuluyor bunları görünce... Ama sonra 1-2 ay yurtdışında kalınca canım vatanım milletim diye hasret çekiyosun ötv kdv vergi bilmemne umrunda olmuyo...
  • Uğraşa uğraşa bi tane yapabldim arkadaşlar. Videonunda bi özelliği yok sadece deneme amaçlıydı. Ama yarına çok daha güzel videolarla gelebilirim eğer işin püf noktasını öğrenebilirsem.

O kadar bi taraflarımı yırttım 720p izleyin bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsipura -- 12 Nisan 2012; 0:03:41 >

• Bu da benden gelsin. Bir arkadaşım geçtiğimiz yaz Kanada'da çekip yollamıştı bu resmi. Biz Türkiye'de C180'e ooowwww derken, adamlar C Klasse'de C350 4Matic'e biniyorlar
  • eline sağlık dostum...
  • 550i !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can39

550i !!

benimde dikkatimi en çok o çekti. biz 1400cc binemiyoruz. Ortalama bir araçta 3000-5000cc arası araçlara biniyorlar.Satış yapan markaların USA sitelerine bakıyorum , ECO dedikleri motor 2.5 v6

Edit : BMW'nin sitesine baktım şimdi. 2800 motordan aşağı satışı yok. 1 kasanın bile 1.28 ve 1.35 i var.

Fotoğraftaki aracın özellikleri :http://www.bmwusa.com/Standard/Content/Vehicles/2012/5/550iSedan/Features_and_Specs/550iSedanSpecifications.aspx

Amerika'dan Değişik Kesitler/Görüşler--Videolar İlk Mesaja Eklendi---

Yorum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exit to DOS -- 12 Nisan 2012; 3:43:55 >

• ülkemiz abd den çok daha güzel çok daha iyi ama yönetilmiyor arkadaş. önüne gelen bir yiyim amacında. bizim abd gibi olmamız için hiç bir sebep yok iken kendi kendimizi tüketiyoruz

gene abd de yaşama isteği geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: moral83

Bu da benden gelsin. Bir arkadaşım geçtiğimiz yaz Kanada'da çekip yollamıştı bu resmi. Biz Türkiye'de C180'e ooowwww derken, adamlar C Klasse'de C350 4Matic'e biniyorlar

foto nerede dostum hayıflanırken link vermeyi unutmuşsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: miraculous

quote:

Orijinalden alıntı: moral83

Bu da benden gelsin. Bir arkadaşım geçtiğimiz yaz Kanada'da çekip yollamıştı bu resmi. Biz Türkiye'de C180'e ooowwww derken, adamlar C Klasse'de C350 4Matic'e biniyorlar

foto nerede dostum hayıflanırken link vermeyi unutmuşsun

Pardon hocam

Amerika'dan Değişik Kesitler/Görüşler--Videolar İlk Mesaja Eklendi---

• Cok guzel bir konu olmus hazirlayan arkadasin ellerine saglik, umarim bizde gunun birinde boylesi bir refah seviyesini ulkemizdede goruruz
  • İlk mesaja videoları ekledim arkadaşlar. Çok kaliteli olmadı ama olsun.
  • 2.videoda özellikle geniş geniş uçsuz bucaksız yollar yahu medeniyet dedikleri bu olmalı bizim izmit istanbul otobanı köy yolu gibi bunun yanında..
  • Böyle konular ilgimi çekmiştir. Güzel.
  • yav yeni avrupai yuvarlak ve küçük boyutlu amerikan arabaları Amerikalıların canını sıkmıyor mu?
  • ölmeden önce görmek istediğim yerlerin başında geliyor. inş. bigün banada oraya gitmek kısmet olur. teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.