Şimdi Ara

AMERIKA'DAN FOTOGRAF MAKINESI DSLR-SLR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gun itibariyle 28-10-2010 Amerikadan satislarim basliyor asagidaki listeliyecegim urunlerde, kargo kesinlikle bana aittir evinize teslim fiyatlaridir. Bu zaman da internetten araciligi ile yurt disindan alisveris yapan forumdaki arkadaslarin en buyuk korkusu suphesiz "gumruk" ' dur gumruk de takilma olasigi herkesi caydiran en buyuk unsurdur, ben bu konuda ki sorumlulugu %100 uzerime aliyorum. Ne demek peki simdi bu ? diyen arakdaslara acikliyim , urununuz soyledigim zaman icerisinde elinize gecmez ise paranizin %100 luk kismini aynen iade ediyorum. Fotograf makinesi soylenen zamanda elinize gecmez ise kaybedeceginiz bir sey yok. Ilk olarak fotograf makinalari ile baslamayi kararlastirdik arakdaslarla daha sonra belki diger urun yelpazelerinide dusunebiliriz. Forumdaki gecmisin ve referanslarima bakabilirsiniz istediginiz kisiye sorabilirsiniz simdiden herkese keyifli alisverisler. Ciddi alici arkadaslar disinda msj atmayiniz lutfen takas, indirim soz konusu degildir.

PENTAX ile basliyoruz taleplere gore liste sekillenecektir.

PENTAX K-X----------- $600 (RENK SECENEKLERIMIZ VARDIR)

Pentax KX 12.4 Megapixel SLR Digital Camera w/18-55 & 55-300 Lens Kit ------ $860

PENTAX K-R------------- $960

Pentax K-R Camera w/18-55 & 55-300 Lens Kit ------ $1200

Pentax K-5 16.3 MP Digital SLR with 18-55mm Lens and 3-Inch LCD ------- $2000

Pentax K-7 SLR Digital Camera Body with 18-55mm ------------- $1000

Ciddi alicilar, lutfen pm atiniz

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• hakan satışa başlamışsın gene.. hayırlı satışlar kardeşim..
  • takip pm i
  • kusura bakmayın profiliniz gorunmedigi için mesaj atamadım buradan sorayım.

canon 500d kit halinde ne kadar ? veya rebel ve kiss olan cesitleri de oalbilir. aynı makine diye biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    geçen yıl açıldı
    Canon 100d vs 60d
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.