Şimdi Ara

Amerika'dan getirilebilecek PDA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen sorduğum Casper M500 'ü aldım. ama klavyesinin olmayışı sorun. "letter recognizer" verimli değil.

Asıl mesele, abimin Florida'da oluşu.

Ondan bir PDA getirmesini isteyip, bunu satacağım.

Tek beklentim:

Windows Office
    wi-fi
    telefon.
    geniş hafıza
    klavye(şart değil)

Muhtemelen Hp lerden birini isteyeceğim. Ama Amerikadan getirilmesi uygun olacak bir PDA önerir misiniz?

Servisi sorun olmayacaksa diğer markalar da olabilir. 300$a kadar birşey düşünüyorum.

Teşekkür ederim.

• Şimdi 300 $ a kadar demişsiniz ama Amerika fiyatlarını bilemediğ-im için bir yorum yapmak zor. Siz eğer alternatifleri ve fiyatları bize bildirirseniz bizim yorum yapma şansımız olur...
  • amerikada fiyatlar tabiki daha düşük ama istediğin özelliklerde bir pda nın 300$ a kadar düşebileceğini pek zannetmiyorum(hatta 2.el bile olsa).bence yine bir 500-600$ ı,belkide daha fazlasını gözden çıkarmalısın.
  • http://www.mobileplanet.com/ buraya bı goz atabılıırsınız fıyatlaı duzenlı guncellenıyor
  • Dell Axim x51v

http://forum.donanimhaber.com/m_8837670/tm.htm

Özür dilerim ben telefon özelliği istediğinizi farketmemişim. Dell Axim x51v de tel. özelliği yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtaylan -- 1 Eylül 2006; 19:51:49 >
  • getırecegın cıhazın ıkı gun sonra ımeı olayından kapanmaması ıcın imei klonlama yapabılecegın urunler almanda yardımcı var bunun ıcınde sana onerebılecegım ıkı cıhaz var bunlar k-jam vede jamın
  • asus'un mükemmel PDA-Cep telefonu var. sitesine bir girip inceleyiniz. Fujitsu-siemensinde var ama vitrine henüz çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boncuk2004 -- 30 Ağustos 2006; 18:35:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • klonlama nasıl yapıluyor bilgiis olan varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.