Merhaba arkadaslar.. Ocak ayinin ilk haftasi Turkiye ye donus yapiyorum ve gelirken yanimda macbook pro getirmeyi dusunuyorum 2 adet
Turkiye de talep ne durumdadir ve fiyatlar kaca gidiyor bilgisi olan dostlar yardim ederse cok sevinirm..
aklimda olan model
Apple-MacBook-MB990LL-13.3" modeli 2.26ghz islemcili olan
ayni modeli kendimde kullaniyorum cok memnunum
magzadan faturali alacagim ve yaninda sifir sennhesiiser cx300 kulaklik ve sifir sleeve case logic kilif hediyesiyle
2.300TL fiyat dusunuyorum
sizce satma ihtimalim bu fiyattan nasil arkadaslar? yada baska fikir ve onerileri olan varmidir?
onerilerde bulunan herkese tesekkurler
(buarada odiyecegm para 1199+ % 9.75 California Tax le beraber 1318$ edicek )
türkiyede applea özellikle maclere çok talep yok. macintosh ne demek onu bile bilen kişi sayısı azdır. eğer kesin satacağın kişiler varsa getir derim elinde kalmasın.
Saol hocam yorumun icin,banada pek talep yok gibi geldi Alici olabilecek bir kesime ulasmam lazim daha bulamadim.. Umarim alacak kisiler denk gelir:)
quote:
Orijinalden alıntı: hedowich15
Merhaba arkadaslar.. Ocak ayinin ilk haftasi Turkiye ye donus yapiyorum ve gelirken yanimda macbook pro getirmeyi dusunuyorum 2 adet
Turkiye de talep ne durumdadir ve fiyatlar kaca gidiyor bilgisi olan dostlar yardim ederse cok sevinirm..
aklimda olan model
Apple-MacBook-MB990LL-13.3" modeli 2.26ghz islemcili olan
ayni modeli kendimde kullaniyorum cok memnunum
magzadan faturali alacagim ve yaninda sifir sennhesiiser cx300 kulaklik ve sifir sleeve case logic kilif hediyesiyle
2.300TL fiyat dusunuyorum
sizce satma ihtimalim bu fiyattan nasil arkadaslar? yada baska fikir ve onerileri olan varmidir?
onerilerde bulunan herkese tesekkurler
(buarada odiyecegm para 1199+ % 9.75 California Tax le beraber 1318$ edicek )
Merhaba
Türkiye satışı için düşündüğün fiyat bence makul
lakin yüksek tutarlı makinalar olduğundan herhangi bir sorun çıktığında ne kadar yardımcı olabileceksin ??
Alıcılar garanti konusunda buna güvence isterler.
Ben de mcpro aldım 2,200 tl fakat satıcı pc satış ve servis işi yapıyor ve her zaman teknik destek konusunda yardımcı olucak
bu özelliği de göz önüne alırsak 2,200 tl güzel bir fiyat!!.
hocam aklimda su war urunde herhangi bir sorun warsa ilk 1 ay icinde geri iade edebilirm amerikaya yollayip yada garanti isi icin apple care onermeyi dusunuyorum 183$ ogrenci fiyati burdan alabilirm 3 senelik bi koruma hemde dunyanin heryerinde ...belki onuda ekleyebilirm ilana ama simdilik bende fiyatlara goz attim 2.250den asagi goremedim...
PM gönderdim.
pm cevapladim hocam tesekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: cypriot151
PM gönderdim.
arkadaşlar zaten üründe bir sorun çıkarsa 1 yıl garantisi var uluslararası. böyle bir durumda bir sorun çıktığında yapılabilecek en iyi şey apple servislerine başvurmaktır. yani bir sorun çıktığında aldığınız kişi bireysel olarak tamir etme garantisi vermesine gerek yokki.
dostum, abdden mac getirip türkiyede satanlar ellerindeki ürünlerin çoğunu ipod touch hediyeli ve yaklaşık 100 dolar öğrenci indirimli şekilde alarak ipodu 200 dolar, ürünüde 1450 dolar gibi rakama satıp ciddi paralar kazandılar. Senin getireceğin 1-2 adet makinenin sana getirisi çok olmaz, sadece kendine yük etmiş olursun. apple care işine bulaşma, satış fiyatın 2500 liralara çıkar, türkiyede aynı ürünü zaten 2700 liraya bulabiliyorsun. illa birşeyler getirip satıcam dersen fotoğraf makinesi ekipmanları getir !!!! daha az yer kaplar, daha çok malzeme getirirsin ve daha çok para kazanırsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme