Şimdi Ara

Amerika'dan Siparisi Olan!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Amerikada yasiyorum ve 15 eylul gibi Turkiyeyi ziyaret edicem. Burda fotograf makineleri ve lensler Turkiyeye kiyasla daha uygun. Ben urunlerin ozelligi ve kalitesinden pek anlamam ama amacim biraz para yapmak sizede uygun gelirse fiyatlarini kiyaslayip satabilirim. Vice versa! Izmir icinden olanlar olursa daha iyi olur, cunku en az %20 sini gondermeniz gerekiyor almam icin.

Saygilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: endercoban

Arkadaslar Amerikada yasiyorum ve 15 eylul gibi Turkiyeyi ziyaret edicem. Burda fotograf makineleri ve lensler Turkiyeye kiyasla daha uygun. Ben urunlerin ozelligi ve kalitesinden pek anlamam ama amacim biraz para yapmak sizede uygun gelirse fiyatlarini kiyaslayip satabilirim. Vice versa! Izmir icinden olanlar olursa daha iyi olur, cunku en az %20 sini gondermeniz gerekiyor almam icin.

Saygilar.

Canon650 d ne kadar orda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nikon D5200 yada 7000 nedir fiyatı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tranz

nikon D5200 yada 7000 nedir fiyatı?

bende d7000 almayı dusunuyorum cevabı 4 gozle beklıyorum
  • hocam D7100 fiyatını da sıkıştırın araya
  • Hocam nikon d5200 fiyatı ne kadar ayrıca
    18-105 lensi de soylerseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben 75 dolar komisyon aliyorum sadece siz link yollarsaniz daha kolay olur yani 400 dolarada var 700 dolarada. Ben bu isi profesyonel olarak yapmiyorum, Amerikada ogrenciyim bilet paralari cok yukselince (1200 dolar gibi) 3-5 parca bisey getirip biraz para yapmak istiyorum durum budur. Izmir ici elden ulastirabilirim, Istanbul da aktarma dolayisiyla 2-3 saat kalicam havaalanina gelme imkaniniz olursa orda verebilirim ama %20 sini pesin aliyorum yoksa hepsini karsilayamam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerika'dan siparis
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 8msjı olan birine kimse kolay kolay %20 yollamaz gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.