Şimdi Ara

Amerika Hayat ve Dunyanin En Iyi Universitelerinden Birinde Okumak [MEZUN OLDUM] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.676
Cevap
704
Favori
138.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
198 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SERB!AN

Buralar mason yerleri, ozenilecek bisey yok. İki parti veriyor göz boyuyor sonra köle ediyorlar adamları. Sakın kanmayın bunlara kardeslerim. Bu zevk sefa, Afganistan Irak'ta dökülen kanların sponsorluğunda yaşanılıyor. Sizler de bir parçası olmaya özenmeyin bu günahların!

Hadi ikile ya....
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyildirim97

hocam resimler yok ayrıca rihanna'yı görmüşsün ya çok özendim sana türkiye'den ne yaparak gittin oraya ?

Nasıl gittin?

İnşaat Muhendisleri master vs yapmak için gidebilirmi? tanıdığın varmı?
  • bunlar reklam kokan hareketler..
  • Güzel yaşantı,
  • Ayrıntılı bir gidiş hikayesi bekliyoruz hocam . Yaşadığın enteresan olayları , nasıl ortam kurduğunu , yabancılık çekip çekmediğini , güzel manitalarin popülasyonunu , yukarıda yazdığın katılım şartlarını nasıl sağladığını veya kaçını sağlayıp UCLA'ya seçildiğini merak ediyoruz .

Bir de kişisel bir sorum var .
    Gercekten isteyince mümkün oluyor mu ? Kendini nasıl motive ettin ?

İyi geceler .
  • Cok guzel bi konu olmus, devamini bekliyoruz.
    ingilizce ucak muhendisligi okursam ben de yurtdisina cikmayi dusunuyorum, o yuzden daha da ilgimi cekti konu
  • çok şükür şu forumda benden başka birinin de amerikanın cennet vatan olduğunu kabul ettiğini gördüm sonunda

bu arada Bud Lite içmeni içerledim delikanlı adam Budweiser içer
  • Bulunsun
  • iyi güzel bir üniversiteye gitmişsin tebrik ederizde biraz ayakların yere bassın insanlar nasıl başardığını merak ediyolar kısa bir özet geçmek zor olmasa gerek?
  • mesajım bulunsun
  • moralmın bozulcagını bılıyodum neyse saglık olsun basarılar dostum
  • Hayat sana güzel kardeş, tadını çıkar. Bizde burada eziyet çekelim...
  • baba da biraz para olsun sende çalış olur illaki. ama baban fakirse anca rüyada görürsün.
  • problem yok kardeş devammmmmm
  • tbrk edrm
  • İlk açtığın konuyu da hatırlıyorum, resimler ve anlatım çok iyi, merakları gideriyor.

Allah yardımcın olsun.
  • Arkadaşım ,Bundan dediğin gibi ortalama 2 yıl önce konunu okumuştum.Gerçekten çok azimli birisin seni tebrik ederim.Seni ara sıra düşündüm acaba ne yapıyor diye?Ve bu konunu görünce sevindim senin adına.Umarım bende ileride senin gibi bi Amerikan Rüyası yaşarım.Umarım istediğin gibi bir hayat yaşarsın...
  • özendirdin omuram orada mutlu mesut yaşamaya devam edersin.Allah banada nasip eder umarım bende senin kadar mutlu olabilirim amerikada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter
    12. Turkiye'nin Avrupa'da oldugunu bilenler de var. Ancak en butuk sorun bunu bilmeyen kendi vatandaslarimiz. Avrupa Birligi'ne uyelige aday secilmenin ilk sarti Avrupa topraklarinda bir ulke olmaktir. Turkiye bu kistasi sagladigi icin aday secilmistir. Ancak burada bazi turkler, turkum dememi utandiracak isler yapiyorlar. Ozellikle avrupalilar sizin her hareketinizi cok yakindan izliyorlar. Yapacaiginiz iyi veya kotu her hareketinizi direk zihinlerinde turklere esitliyorlar. Ornegin Turkiye'de icki alim yasinin 25'e cikarilmasi olayini burada daha benim haberim yokken bircok avrupali arkadasim ulkelerinin gazetelerinden okuyup ogrenmisler bana soruyorlardi. Ayni olay internet adreslerinde "haydar, liseli" gibi kelimelerin yasaklanmasinda olmustu. Orada ne kadar avrupali, modern oldugumuzu (arap olmadigimizi) anlatsam da bu tur olaylar beni zor durumda birakiyordu.

Her şey iyi hoş da bu biraz saçma olmuş yani. Ya siz abartıyorsunuz ya da sizin tanıştığınız Avrupalılar Türkiye'nin hassas mevzularını iyi takip ediyorlar. Bir kere Washington DC'de alkol satın alabilme yaşı 21, dışarıda içmek yasak. Hadi burası ABD diyelim, Polonya'da da aynı şekilde dışarıda alkollü içecek içmek ve saat 22:00'den sonra alkollü içecek satışı yapmak yasak.

İnternet filtresine gelince. İngiltere'de çok çok daha ağır bir filtreleme uygulaması var. Hatta bu filtreleme internet ile de bitmiyor. Çıkardıkları bir kanunla okullara yakın billboardlara çıplak-yarı çıplak insan figürleri ve erotik temalar barındıran (kısacası müstehcen) reklamlar asılması bile yasak. Bunun Türkiye'de olduğunu düşünsenize :) ertesi gün her yer miting alanı olur :)

Neyse uzatmayayım...

Bir zahmet o Avrupalı arkadaşlara sorun bakalım bu ne perhiz, ne lahana turşusuymuş?

Bu arada hepsi bir yana bir Türk gencinin ABD'de saygın bir okulda, iyi bir eğitim alması; aldığı eğitimin hakkını vererek fark edilmesi ve dünyaya yön veren firmalar tarafından değer görmesine çok mutlu oldum. Başarılarınızın ve çalışmalarınızın devamını temenni ederim...
  • soruldu mu bilmiyorum bir burs aldınız mı master cok pahalı diye biliyorum?

bir de SAT'ye girmek şart mıdır ben onu lisans icin gerekli sanıyordum?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.