Şimdi Ara

Amerika Hayat ve Dunyanin En Iyi Universitelerinden Birinde Okumak [MEZUN OLDUM] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.676
Cevap
704
Favori
138.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
198 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

quote:

Orijinalden alıntı: baharat

Hocam oraya gidişinizi de anlatır mısınız?
    Demek istediğim, nasıl oldu da Amerika' da en iyi üniversitelerden birinde master yapıyorsunuz?
    Bu işin şartları nelerdir, ne yapmamız gerekiyor? Gerçekten özendim bu yaşama.

Aslinda zamaninda bunu yazdigim cok uzun bir konu vardi ancak genel olarak insanlarin tepkisini begenmedigimden silmistim. forumda bazi kisiler konudaki yaziyi kaydetmisler kendilerine yardimci olmasi icin. Onlardan biri varsa burada size yollayabilir. Malesef bende kayiti yok.

paraylamı master yapıyorsunuz ? şartları nedir kısaca bahsedin talep var hocam :)
  • Reserved.
  • Artiz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: piranhax

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Engineer

Allah bizede nasip eder inşallah. Nedense artık buralar çevremdeki insanlar yüzünden beni çok boğuyor.

özenti gençlik işte

tebrik ederim.umarım masterın bitince Türkiye'ye dönersin.giden gelmiyor arkadaş.

Donmeyi dusunmuyorum. Tebrik icin tesekkurler.

Turkiye'de Cankaya Universitesi'nde okudum. Ancak onemli olan nereden oldugunuz degil ne oldugunuz. Yukarida sartlari soran birkac kisi olmus. Genel olarak not ortalamaniz cok yuksek olmali (yuksekten ziyade basvuru yapan diger kisilere gore ne kadar basrili oldugunuz), okul icinde ders disinda ozel bir proje veya bir paper yazmis olmak, cok iyi referans mektuplari, iyi bir niyet mektubu, yuksek toefl sinavi (90 ustu), yuksek gre ya da sat sinavi, okul disi aktivitelerde liderlik yaptiginiz dernek veya kulupler gibi bircok etken var. Benim basvuru yaptigim yil Turkiye'den Bilg. Muh bolumune 42 genel dunya capinda da 770 civari basvuru olmus. Toplam kontenjan 42.

Hocam.
    Çankayada burslumu okudun aile durumun nasıldıki?Senden beklenmeyen bir başarı yaptıgına göre paralı filan okudun heralde.
    Ben odtüde matematik okucam benimde amerikaya gelme ihtimalim varmı böyle master gibi açıkçası çok imrendim sana.
    Matematikte bilgisayar mühendisliğiyle yakın biraz oradanda benzettim.
    Bu arada 24teki kızı yaların .
    Şu an hazırlıktayımda ingilizceyi hiç önemsemedim seni görünce milletin neler yapabildiğini fark ettim çok kıskandım ulan hazırlıkta kalacam ben allah belamı versin
  • Bundan birkaç yıl sonraki yaşamım olacak, sadece birkaç yıl. Kafaya taktım, azim tavanda.

Tek umutsuz olduğum nokta para, giderler vesaire, aileme yük olur muyum diye düşünüyorum. Ve yarından itibaren kesinlikle adam akıllı ders çalışmaya ve özveri içinde hazırlanmaya başlıyorum. Tek şanslı olduğum yön dil, upper intermediate seviyesinde ingilizceye sahibim. Hayalimi gerçekleştirmek için 2 yıl boyunce g.tümü sıkmam gerekirse, sıkarım. Bunu yapabilirim. Ondan sonra zaten her şey güzel olacak. Daha yaşayacağım 60 yılın sadece 2sini ayıracağım. Bu hiçbir şey.

Ve arkaadaşım, sana başarılar ve güzel bir hayat diliyorum. Bu konu beni şevke getirdi yemin ediyorum, o nedenle de teşekkür ederim.
  • Ayrılmış mesaj. (Yeri geldiğinde yorum bırakacağım)
  • çok güzel ya, üniversiteden sonra master için gitmeyi düşünüyorum :)
  • Mesajım bulunsun
  • Oha ya, çok kıskandım. Helal olsun hocam, başarılarının devamını dilerim.
  • Speedtest yap gözünü seveyim.
  • Çok iyi valla ya. Mesajim bulunsun.
  • 3. sayfadan yerimi alıyım
  • harika fotoğraflar
  • hocam süper yaşamın var değerini bil umarım bende bi gün böyle bi hayat sürebilirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: piranhax

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Engineer

Allah bizede nasip eder inşallah. Nedense artık buralar çevremdeki insanlar yüzünden beni çok boğuyor.

özenti gençlik işte

tebrik ederim.umarım masterın bitince Türkiye'ye dönersin.giden gelmiyor arkadaş.

Donmeyi dusunmuyorum. Tebrik icin tesekkurler.

Turkiye'de Cankaya Universitesi'nde okudum. Ancak onemli olan nereden oldugunuz degil ne oldugunuz. Yukarida sartlari soran birkac kisi olmus. Genel olarak not ortalamaniz cok yuksek olmali (yuksekten ziyade basvuru yapan diger kisilere gore ne kadar basrili oldugunuz), okul icinde ders disinda ozel bir proje veya bir paper yazmis olmak, cok iyi referans mektuplari, iyi bir niyet mektubu, yuksek toefl sinavi (90 ustu), yuksek gre ya da sat sinavi, okul disi aktivitelerde liderlik yaptiginiz dernek veya kulupler gibi bircok etken var. Benim basvuru yaptigim yil Turkiye'den Bilg. Muh bolumune 42 genel dunya capinda da 770 civari basvuru olmus. Toplam kontenjan 42.

Evet bazıları bana MIT konusunda Pm atıyor nasıl giriliyor v.s anlattığım zaman sosyal aktivitelerden bahsediyorum dalga geçer gibi dönüş yapıyolar gördüğünüz gibi UCLA'den okuyan arkadaşımda aynı cevabı veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

Speedtest yap gözünü seveyim.

hahahaha hakketen ya gözümüz hız görsün :)
  • idolümsün hocam. 10. Sınıfa gidiyorum ve ileride yurt dışında okumak istiyorum. Lise bi bitse
  • Gıpta ile bakıyorum kardeşim yaşamına.Bu arada kesinlikle konunun takipçisiyim ve arkadaşların sorduğu sorulara cevap niteliğinde gidiş hikayen gibi konulardada yazmanı bekliyorum.
  • Çok iyi kıskandım valla
  • Buralar mason yerleri, ozenilecek bisey yok. İki parti veriyor göz boyuyor sonra köle ediyorlar adamları. Sakın kanmayın bunlara kardeslerim. Bu zevk sefa, Afganistan Irak'ta dökülen kanların sponsorluğunda yaşanılıyor. Sizler de bir parçası olmaya özenmeyin bu günahların!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.