Şimdi Ara

Amerika iphone 5S getirtmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amerikadan 5S getirtme durumum var fakat T-Mobile contract-free diye satılıyor. 5C ise Unlocked and contract-free diye geçiyor.

5S getirtirsem Avea ile kullanabilir miyim yoksa kırdırmak mı gerekiyor?

Bir de artık 5 satılmıyor galiba. Yardımlarınızı rica ederim.

Teşekkürler.

• Unlocked olmazsa aveada kullanamazsın.Unlocked olanını bulmalısın diğer türlü sıkıntı yaşarsın
  • sayfada T-mobile kontratsız kısmında açıklama var.. Gittiğiniz ülkelerin sim kartlarını takıp kullanabilirsiniz şeklinde..
  • Ama işte o ülkelerin arasında Türkiye yok malesef. Yani unlock olmadığı için kullanamıyoruz.

Teşeklürler
  • T-Mobile,at&t full price alirsaniz apple store den avea ile rahatlikla kullanirsiniz. Sprintler olmuyomus, Verizon dan emin degilim. Att geldi bana full price apple store den icinde takili olan att sim kartiyla aktiflestirip kendi hattimi taktim unlocked olarak kullaniyorum.
  • Kullanırsın
     Amerika iphone 5S getirtmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Efe Berk* -- 27 Ekim 2013; 15:37:06 >
  • Apple store da T-mobile ve Sprint olan telefonlar resmi unlock olarak duyrulanlar diyorlar ama full price ile aldıktan sonra hepsi unlock aslında, sadece kimse bunu dile getirmiyor. Ben iPhone 5s Verizon aldım, içindeki verizon hattını çıkarıp turkcell hattını taktım ve turkcell hattı ile aktifleştirip sorunsuz kullanıyorum. Tam parasıyla aldıktan sonra hepsi unlock.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneli -- 27 Ekim 2013; 21:21:43 >
  • guyratlee G kullanıcısına yanıt
    att full price kullandim turkcell ile bi sorun yok gibi
  • ya kardeşim git bi telefoncuya ver 200-300 tl kaporanı sana yurtdışı fiyatına getirsin kaydınıda kendi yapsın.Paşa paşa kullanırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.