Şimdi Ara

Amerika turist vizesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuzenim Amerika'da evlendi greencard sahibi,eşi Amerikan vatandaşı. Bebek bekliyorlar sanırım 8 ay içerisinde doğum gerçekleşecek,kuzenim beni yanına çağırmak için mektup yazacak, ikisininde işi,gücü var sizce size konusunda zorluk yaşar mıyım? İlk kez Amerika vizesine başvuru yapacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk kez yurtdışına çıkacağım
    Ben çalışan birisiyim yaklaşık 16 aydır aynı iş yerinde çalışıyorum ve onlardan teminat alacağım

• bu forumda kimse sana bunun cevabını veremez. Tamamen şans işi... Bi başvur denemekte fayda var..
  • Bu konuda net bir cevap vermek güç açıkçası. Bir çok farklı faktör işin içine giriyor.

Taramada sorgulanan özde sizin ABD'ye iltica edip etmeyeceğiniz. Bu yönde bir şüpheye mahal bir durum söz konusu olursa reddedilebilirsiniz. Peki bu şüphe nasıl giderilir.

*Sabıkalı olmayacaksınız.
    *Mal mülk sahibi, en azından yüklü bir banka hesabına sahip olacaksınız. (İltica etseniz de paranız da mülkünüz de peşinden geliyor malumunuz)
    *Türkiye'ye sizi bağlayan bir işin varlığı. Duygusal olarak bağlı olduğunuz veya bakmakla yükümlü olduğunuz insanların varlığı
    *Çok iyi bir eğitim seviyesi. Çok iyi bir kariyer (İltica etseniz de ülkeye fayda sağlayacağınızı gösteren bulgular)
    * sosyal sorumluluğu yüksek vakıflarda üst düzey yetki. Ülkeye sizi bağlayan duygusal fayda.
    * Borç harç kaydının olmaması. Borcunu ödemekten çekinip de kaçmak isteyebilirsiniz.
    * vb.vb.

Alternatifler arttırılabilir. Her ne kadar bu koşullar söz konusu olsa da en son aşamada mülakata alınırsınız. Mülakatta sizden tercihinize bağlı olarak Türkçe veya İngilizce diyalog kurulur. O noktada, sizinle ilgilenen memurun aslında insafına kaldınız. Alabilir de, almaya da bilir de.

Pasaportunuzda hiç yurtdışı tecrübenizin olmaması bir eksi ne yazık ki bunu göz önünde bulundurun.

İyi günler :)

• asudetour kullanıcısına yanıt
    Dedikleriniz doğru ama ben risk alıp başvuru yapacağım çünkü istesem de düzeltme şansım yok ne ev alabilirim ne de başka bir şey. Sigortalı çalışan olmama güveniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuni.

bu forumda kimse sana bunun cevabını veremez. Tamamen şans işi... Bi başvur denemekte fayda var..
    Bence de şans

• tamamen şans işi ama banka da para , üzerine ev ,araba ,dükkan ,arsa çok işine yarar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İspanya vizesi
    4 yıl önce açıldı
    Kanada vizesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asudetour

Bu konuda net bir cevap vermek güç açıkçası. Bir çok farklı faktör işin içine giriyor.

Taramada sorgulanan özde sizin ABD'ye iltica edip etmeyeceğiniz. Bu yönde bir şüpheye mahal bir durum söz konusu olursa reddedilebilirsiniz. Peki bu şüphe nasıl giderilir.

*Sabıkalı olmayacaksınız.
    *Mal mülk sahibi, en azından yüklü bir banka hesabına sahip olacaksınız. (İltica etseniz de paranız da mülkünüz de peşinden geliyor malumunuz)
    *Türkiye'ye sizi bağlayan bir işin varlığı. Duygusal olarak bağlı olduğunuz veya bakmakla yükümlü olduğunuz insanların varlığı
    *Çok iyi bir eğitim seviyesi. Çok iyi bir kariyer (İltica etseniz de ülkeye fayda sağlayacağınızı gösteren bulgular)
    * sosyal sorumluluğu yüksek vakıflarda üst düzey yetki. Ülkeye sizi bağlayan duygusal fayda.
    * Borç harç kaydının olmaması. Borcunu ödemekten çekinip de kaçmak isteyebilirsiniz.
    * vb.vb.

Alternatifler arttırılabilir. Her ne kadar bu koşullar söz konusu olsa da en son aşamada mülakata alınırsınız. Mülakatta sizden tercihinize bağlı olarak Türkçe veya İngilizce diyalog kurulur. O noktada, sizinle ilgilenen memurun aslında insafına kaldınız. Alabilir de, almaya da bilir de.

Pasaportunuzda hiç yurtdışı tecrübenizin olmaması bir eksi ne yazık ki bunu göz önünde bulundurun.

İyi günler :)
    borcum olup olmadığını ABD konsolosluğu nerden bilecek? Ayrıca bu ülkede borçsuz adam mı var? o zaman kimseye vize vermemesi lazım.
    20-25 yaşında bi sürü insan vize alıyor onların yüklü miktarda bankalarında paraları mı var?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.