Şimdi Ara

Amerika'ya gitmek için gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Amerika'ya gitmek istesem (Gezme amaçlı) tahminen en az ve en fazla ne kadar masrafım olur , pasaport , uçak ve diğerleri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RhAxor -- 23 Mayıs 2014; 23:32:49 >

• bileti çok erken alırsanız 1500-1800 tlye gidiş dönüş aktarmalı uçak bulabilirsiniz pasaport + vize 600 lira falan tutar kalanı gideceğiniz şehir kalacağınız yer yiyeceğiniz yemek gibi çok fazla şeyden etkilenir
  • Çok yakında bununla ilgili bir duyuru hazırlamaya çalışıyorum. İnşallah yararlı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RhAxor

Ben Amerika'ya gitmek istesem (Gezme amaçlı) tahminen en az ve en fazla ne kadar masrafım olur , pasaport , uçak ve diğerleri..

Selamlar
    Oncelikle pasaport 540 lira +160 dolar vize gorusme ucreti masraflariniz olur fakat amerika vizesi en zor vize turlerindendir maddi durum geri donusunuzu ispatlar belgeler sunmaniz gerekir. Ilk yurtdisi cikisiniz olacaksa buda engelleyici bi etkendir.bunlar en zor kisimlari bundan sonrasi bilet otel ayarlama rotaya bakar. Gecen sene 800$ gibi fiyata nonstop yaz donemi bileti almistim gidis donus newyork icin.bati sahili tercih edecekseniz fiyat degisiyor tabi.bilet icin expedia.com onerebilirim. Konaklama icin gunlugu 40 50 $ dan baslayan yerler bulabilirsiniz bunlar dusuk fiyatlar yiyecek icinse 4- 5 dolarada 20 30 dolarada 200 ve ustunede bir ogununuzu gecirebilirsiniz sartlar size bagli

• raptoreses R kullanıcısına yanıt
    Her şey dahil 4.000 $ işimizi görürmü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RhAxor

Her şey dahil 4.000 $ işimizi görürmü ?

1000 dolar ucak masrafin olsa gunluk 2 kisilik oda kisi basi 50 60 dolara guzel ve temiz oteller bulabilirsin. Newyorkta subway haftalik 30$ a unlimited var ondan alsan cok rahat sehrin heryerine ulasabilirsin. Mc burger tarzi yerlerde burdaki menuler orda 7 8 $ civari veya turk restorantlarinda doner veya kebaplar 6 7 dolarla 15 dolar arasi . Disarida kola su 1 dolar yani anlican burdaki herseyi dolar olarak hesaplayabilirsin yiyecek ve ihtiyac konusunda. Arac kiralayim dersen newyork boston gibi sehirlerden cok gereksiz ve maliyetli bisey otopark masraflari haddinden fazla.(subway le heryere ulasabilirsin)
    Newyork boston arasi 4 saat filan yanlis hatirlamiyorsam otobus biletleri 40 dolar civari otobusler mannhattandan kalkar. Washington gideyim dersen ayni sekilde asagi yukari. Newyork city pass var 200 $ cogu yere girebiliyorsun. Empire state 50 $ en ust kata cikis ne bilim ozgurluk heykeli 17 $ central park bisiklet kiralayim dersen 20 $ civari.

Kendin karar ver yani yetermi yetmezmi veya nasil bir tatil dusunuyorsun.

• raptoreses R kullanıcısına yanıt
    İlgilendiğin için çok teşekkür ederim . Yani şöyle yazsan daha iyi olur ;

(2 Hafta - 1 ay arası kalmayı düşünüyorum)

En az tutacak tahminen masraf : xxxx $

En fazla tutacak tahminen masraf : xxxx $
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Almanya durumu gibi istek durumu var mi. Orayada yasayan biri sponsor olabilir mi? Bu sekilde vize almak kolay midir? KendisiAmerika'ya bagli Porto Riko'da yasiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.