Şimdi Ara

Amerikada 500 dolara Ne Alırdınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar yakında Amerika turuna çıkıyorum, şuanlık kendime 500 dolar ayırdım ama bu bütçeyi 750 dolara kadar zorlayabilirim. Siz olsanız ne alırdınız Amerikadan(amacım biraz da Türkiyede pahalı olan bir şeyi daha uyguna almak)
    Telefonum Note 4, iPad Pro sahibiyim. Oyun konsolu olarak Wii var.
    PS4 Pro veya Xbox One S alabilirim, yeni bir telefon olabilir. Apple TV olabilir.

Siz olsanız Türkiyede pahalıya alabileceğiniz neyi alırdınız bu bütçe ile?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan.asan -- 14 Haziran 2017; 3:52:10 >

• Hocam ürün alsanız bozulsa garantisi için amerika ya gondermek zorunda kalmayacak misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLForCE3434

Hocam ürün alsanız bozulsa garantisi için amerika ya gondermek zorunda kalmayacak misiniz?

Türkiyede ücreti ile yaptırılmaz mı hocam? Bir de oyun konsolu alsam mesela bozulma ihtimali çok var mı sizce
    Çok sağ olun değerli fikriniz için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan.asan -- 14 Haziran 2017; 3:45:50 >
  • 1080 veya 1080ti
  • Seçiniz.

www.amazon.com
    Amazon.com: Dell i5577-5335BLK-PUS Inspiron 15" Full HD Gaming Laptop - 7th Gen Intel Core i5 - 8GB Memory - 256GB SSD - NVIDIA GeForce GTX 1050 - Black: Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/Dell-Inspiron-Gaming-Laptop-i5577-5335BLK-PUS/dp/B06XFGDD8P/ref=sr_1_10?s=pc&ie=UTF8&qid=1497400959&sr=1-10&keywords=msi

www.amazon.com
    Amazon.com: MSI CX72 6QD-208US 17.3" Ultra Portable Business Laptop Notebook Geforce 940MX i5-6300HQ 12GB 128GB SSD + 1TB Windows 10: Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/MSI-CX62-6QD-047US-PORTABLE-i5-6300HQ/dp/B01AC40O8G/ref=sr_1_12?s=pc&ie=UTF8&qid=1497400959&sr=1-12&keywords=msi

www.amazon.com
    Amazon.com: Dell 15.6-Inch Gaming Laptop (6th Gen Intel Quad-Core i5-6300HQ Processor up to 3.2GHz, 8GB DDR3, 256GB SSD, Nvidia GeForce GTX 960M, Windows 10): Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/Dell-15-6-Inch-Quad-Core-i5-6300HQ-Processor/dp/B015PYYDMQ/ref=sr_1_19?s=pc&ie=UTF8&qid=1497400959&sr=1-19&keywords=msi

www.amazon.com
    Amazon.com: MSI Computer GL62 6QF-1446 MSI 15.6" Core i7-6700HQ 8GB DDR4 1TB HDD Win 10 Gaming Laptop Computer, Black: Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/MSI-Computer-GL62-6QF-1446-i7-6700HQ/dp/B01MDJYV0K/ref=sr_1_21?s=pc&ie=UTF8&qid=1497400959&sr=1-21&keywords=msi

EK:

Bu daha iyi bir seçim bile olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C05AA6244 -- 14 Haziran 2017; 3:48:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TechnoKolik199

1080 veya 1080ti

Hocam pc oyunu hiç oynamam pek anlamam da bilgisayardan
    Teşekkür ederim öneriniz için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan.asan -- 14 Haziran 2017; 3:45:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dolar en ucuz nereden alınır?
    8 yıl önce açıldı
    100 bin dolar büyük para mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • orhan.asan O kullanıcısına yanıt
    Siz de saolun. Yani 2000 TL'ye 4500-5000 TL'lik laptop alma fırsatınız varken almalısnızı diye düşünüyorum. Diğer alabileceğiniz ürünlerde bu derece kar edebilir misiniz bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inTears

Siz de saolun. Yani 2000 TL'ye 4500-5000 TL'lik laptop alma fırsatınız varken almalısnızı diye düşünüyorum. Diğer alabileceğiniz ürünlerde bu derece kar edebilir misiniz bilemiyorum.

Aslında siz olaya benim istediğim yönden yaklaşmışsınız hocam ama benim içi laptop daha geri planda
    Onu ben düşüneyim Çok teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan.asan -- 14 Haziran 2017; 3:51:53 >
  • ben olsam strip clubda yerdim o parayı. Türkiye'de deneyimleyemeyeceğin şeylere yatır paranı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rookie PG

ben olsam strip clubda yerdim o parayı. Türkiye'de deneyimleyemeyeceğin şeylere yatır paranı.

Ahaha hocam yanımda 1 aile üyesi ile gidiyorum ondan yapamam
    Yoksa ama
  • Ayakkabi ve giyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strawberry Swing

Ayakkabi ve giyim

Öyle mi diyorsunuz hıcam? Giyim ve ayakkabı bize göre ciddi mi ucuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan.asan

quote:

Ayakkabi ve giyim

Elektronik kadar ucuz ve daha güvenli. hatta ticarete dökebilirsin gümrükte sıkıntı cikmazsa. Orada 70-80 dolara alacagin ayakkabilar burda 300-400 lira civarinda gider.
  • quote:

quote:

quote:

Ayakkabi ve giyim

Elektronik kadar ucuz ve daha güvenli. hatta ticarete dökebilirsin gümrükte sıkıntı cikmazsa. Orada 70-80 dolara alacagin ayakkabilar burda 300-400 lira civarinda gider.

Ticaret hiç düşünmüyorum hocam
    Sanırım 1 konsol ve ayakkabı çok mantıklı, teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan.asan -- 14 Haziran 2017; 4:25:10 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ayakkabi ve giyim

Ticaret hiç düşünmüyorum hocam
    Sanırım 1 konsol ve ayakkabı çok mantıklı, teşekkür ediyorum

Ayakkabi alacaksan Türkiyede bulunmayan bir sey al da havan olsun Burda olmayan cok güzel modeller var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Dot -- 14 Haziran 2017; 4:27:35 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rookie PG

ben olsam strip clubda yerdim o parayı. Türkiye'de deneyimleyemeyeceğin şeylere yatır paranı.

Ahaha hocam yanımda 1 aile üyesi ile gidiyorum ondan yapamam
    Yoksa ama

amerikan yapım gitar alırdım öyleyse. gitar çalmıyorsan da al Türkiye'de satar 2bin lira kar edersin.
  • www.amazon.com
    Amazon.com: Presonus Eris E8 High-Definition 2-way 8' Near Field Studio Monitoring Speaker (Pair) with Temblor T8 Active 8" Studio Subwoofer: Musical Instruments
    https://www.amazon.com/Eris-E8-High-Definition-Monitoring-Subwoofer/dp/B06Y487FQ4
  • Hocam ben tjmax'den 25-30 dolara sketchers, adidas gibi ayakkabıları rahatlıkla buluyorum. Veya ralph lauren polo t-shirtler 10-15$ normal us poloya göre çok kaliteli onları tavsiye ederim. Ayrıca levis kotlar da 20$ civari bulunur. Ben 10$'a da buldum da aramak lazım. Kıyafet alacaksanız tjmaxx tavsiye ederim. Yiyecek çok pahalı burada şampuan ve hatta dus jeli de :) onları gelirken getirin derim. Yada otelde kalacaksanız zaten gerek olmaz. Onun dışında bestbuy'ı takip edin elektronikde her gün bir üründe güzel indirim oluyor. Fotoğraf makinası vs. Almayı düşünürseniz yine geçen targette Türkiye'de 3000 lira olan canon makine 450$'di. Nerden bakılsa 1000 lira daha ucuz. Mesela bu hafta apple watch 2 bestbuy'da indirimde 299$ vergi ile 1100-1150 lira yapıyor 400-500 lira fark var yine. Takip etmek lazım tabii ne zaman geleceğinize bağlı olarak bana yazarsanız geldiğinizde genelde sıcak fırsatları takip ediyorum size yardımcı olurum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLForCE3434

Hocam ürün alsanız bozulsa garantisi için amerika ya gondermek zorunda kalmayacak misiniz?

Türkiyede ücreti ile yaptırılmaz mı hocam? Bir de oyun konsolu alsam mesela bozulma ihtimali çok var mı sizce
    Çok sağ olun değerli fikriniz için

Belki olabilir pek fikrim yok da ps 4 alabilirsiniz orda ucuz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.