Şimdi Ara

Amerikada dil okuluna giden arkadaş var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar amerikada dil okuluna giden arkadaşlar dil okulunu önerir mi?

Masraflarınızı nasıl karşılıyorsunuz. Aile desteği ile mi gittiniz yoksa orda çalışanlar var mı ?

Bilgi veren olursa özelden sorular sormak isterim

İyi forumlar

• bu forumda biri giden vardı sanırım oda kırmızı pervane
  • Baba parasi yiyorum cok kral oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu dolar kuru ile baba parası yiyiciler bile gidemiyor
  • Herkese Merhaba,

Dil Eğitiminde , Okul - Eğitim ve Yaşam karşılaştırması.

Daha önce bizzat tecrübe etmiş veya farklı deneyimleriyle ( yaşam vb ) katkıda bulunabilecek arkadaşların yorumlarına ihtiyaç duyuyorum. Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler.

2020 Mart ayında 6 aylığına Amerika'da dil eğitimi almayı planlıyorum. Ancak sürekli bir kararsızlık içerisindeyim.
    Beklentim, rahat ve akıcı bir şekilde ing problemini çözmek ( akademik veya Tofel vb gibi bir beklentim yok)
    6 aylık herşey dahil max bütçem 25 -30 Bin $
    - İlk önce ; yaşam kalitesinin yüksekliği , güzel bir yaz iklimine sahip olması ve eğlenceli bir gece hayatının
    olduğunu tahmin ettiğim San Diego'da dil eğitimi alamaya karar vermiştim.
    Buradaki okul tercihlerim arasında, KAPLAN, ELS ve EC yer alıyordu. 6 aylık maliyetler ( yoğun ing 30ders/hafta)
    KAPLAN : 7200 $
    EC :7200 $
    ELS : 9000 $
    Sand Diego'daki yaşam pahalılığı nedeniyle vaz geçerek , California'nin TAMPA şehrini seçtim. Tampa, San
    Diego'ya göre %25 - 30 daha ucuz.
    -- Tampa'da sadece ELS var fiyat 9000 $
    Avantajı : Ülkenin yaşam maliyeti daha uygun ve Eğitim Universite kampusu içinde veriliyor birde Eğlencesi iyi
    Dezavantaj: USA deki Universitelere gidebilmek için hazırılanmış Yoğun akademic Ing programı var ve günde
    6 saat ders ( sabah 08:30 dan 15:50 ye kadar. Öğleden sonraki 2 ders, listening/writing) Bu beni korkuttu.
    Acaba kur atlama sınavlarında kalırmıyım veya beni bunalıma sokar mı buyoğun program.
    Son olarak Temmuz ve Haziran'da aşırı sıcak oluyormuş.
    Diğer yandan, ELS in 2000$ lık fiyat farkı var. San Diego'daki Kaplan veya EC seçtiğimde 2000$ lık bir avantam olacak. Bunun üzerinde 3000$ daha ekleyerek San Diego'daki yaşam farkını kapatabilirim gibi düşünüyorum.
    Ancak San Diego'daki hiçbir okul Universite kampusu içinde eğitim vermiyor.
    Özellikle kampus içinde olması çok daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Bir türlü karar veremedim. Yorumlarınızı rica ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.