Şimdi Ara

AMERIKADA UNIVERSITE OKUYACAGIM (ACIL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADALSAR , BEN 11.SINIFIM VE OKULUN KAPANMASINA 1 AY KALDI BEN UNIVERSITEYI AMERIKADA OKUMAK ISTIYORUM BUNUN ICIN GEREKLI AKTIVITELERI HALLETMEYE CALISIYORUM - KEMAN TENIS FUTBOL BAGLAMA- SUANA KADA BUNLARLA UGRASTIM ONUN DISINDA 9 /10. SINIF ORTALAMAM 64.39/66.84 bu sene 85 seneye 98 tutmaya calisicam onun disinda toefl Ve sat sinavi var ingilizcem o kadar iyi degil ama kelime haznem falan var severek calisiyorum derslerimden kimya ve fizik eksigim var matematigim acayip iyi trigonometri logaritma hepsini biliyorum sinava 8 Ay kaldi ve ben istanbulda olacagim toefl kursu alicam ama onun icin belli bi seviyeye gelmem gerek arkadaslar gec kaldigimi dusunuyorum yetisirmi sizce lutfen yorumlarmisiniz Ne yapmam gerek durumum nasil ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek basina yorma kafani.

Egitim danismanligina basvur ben şu universiteyi istiyorum onumde 2 sene var lisenin bitmesine neler yapabilirim?Yeteneklerim sunlar sunlar vs. az da olsa burs bile alirsin

Dedigim gibi guzel bir danismanlik firmasina git.

• SAT sınavı öyle çok kolay bir sınav değil. İngilizcen kötüyse bence çok da sınırları zorlama. Avusturya lisesinde okuyan bir arkdaşım var 4 senedir Almanca görüyor ve onun için almanya da okumak için geçmesi gereken sınavlar faln var ki maddi durumun çok mu iyi?

• 9 ve 10.sınıf ortalamaların çok düşük. Toefl ve sat sınavlarıda zor sınavlar ve kabul edilmen için yüksek bir puan alman şart. Ayrıca Amerikada üniversite okumanın maliyetli olduğunu umarım biliyorsundur. Yıllık 80.000TL okuyup, yaşamını sürdürmen için şart bir miktar. Kabul olabilmen için başvuracağın mesleğin lisedeki ders ortalamaları yüksek olması lazım örneğin mühendis olmak istiyorun fizik, matematik gibi derslerinin ortalamaları yüksek olmalı. Kısacası Amerikada üniversite okumak hem maddi hemde manevi açıdan zor. Yerinde olsam avrupa ülkelerine yönelirdim. [MACARİSTAN, POLONYA, UKRAYNA] gibi bu ülkelerde kabul şartları sadece okul parasını ödemek ve vize alabilmektir. Eğitim masraflarıda hemen hemen Türkiyedeki özel üniversitelerle aynıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aybarszn -- 16 Mayıs 2017; 14:46:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.