Şimdi Ara

AMERİKADAKİ İŞVERENİMDEN GELEN MAİL ACİL YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ben bu yaz amerikada work and travel yapacağım. Çalışacağım su parkının İK'sından mail geldi. Mailin bir kısmını tam olarak anladığımdan emin değilim. Cevaplamadan önce yanlış anladığım yer varsa önce size sormak istedim. Aşağıdaki paragraflarda tam olarak benden istenen nedir. Cevaplarsanız çok sevinirim.

You would want to pre-arrange your housing before you arrive. Upon your arrival; it is suggested that you go directly to your housing and get some rest from your long travel trip before reporting to your employer.
    Prior to arriving at your worksite; please complete an online application at our website. This site will begin accepting applications in March. You would need to apply for the position that was extended and you accepted. Please email me when you plan to arrive in the area and you will be available for me to schedule an appointment time with you to complete your employment paperwork. The paperwork process will take approximately 45 minutes. I can only process one student at a time. Our Human Resources Office hours are Monday – Friday, 9:00 a.m. – 5:00 p.m.; Saturday and Sunday Closed.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi güzsisi -- 19 Nisan 2016; 14:58:18 >

• Diyor ki , öncelikle websitesinden kabul formu doldurman lazım. Sonra da oraya gelmeden önce ona bildirmen lazım. Çünkü senle bir belge işi olacak. Orda yazan vakitlerde sana zaman ayırabilirmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.