Şimdi Ara

Amerikadan Aldığım Laptopu Avrupada Nasıl Kullanırım 100v-240v 50hz-60hz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternette Çok Araştırdım İllaki Bir yer de Kesin Bir Yanıtı Vardır Ama Ben Emin Olamadım.Ürünü Sipariş Verdim Hayırlısıyla 1 Hafta Sonra Elimde Olucak Ama Tahmin Etmediğim Şey Normal Bir Çevirici ile Prize Taksam Bilgisayar Zarar Görürmü.

İnternette Okuduğuma Göre Çoğu Laptop Adaptöründe Bu Yazıyor Ve Bu Evrensel anlamına geliyormuş : 100v-240v 50hz-60hz

Bilgisayar Bu Sorularda Dendiği Gibi Destek Veriyormuş 100v-240v
    amazon.com
    ASUS ROG Strix G15 (2020) Gaming Laptop, 15.6” 144Hz FHD IPS Type Display, NVIDIA GeForce RTX 2060, Intel Core i7-10750H, 16GB DDR4, 512GB PCIe NVMe SSD, RGB Keyboard, Windows 10 Home, G512LV-ES74
    https://www.amazon.com/gp/product/B0865JLXGG/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jazzz90 -- 24 Ağustos 2020; 18:43:12 >

• Konudan hiçbir şey anlamadım. Elindeki ürünün adaptörünün üzerindeki yazıları net şekilde çekip atabilir misin hocam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Konudan hiçbir şey anlamadım. Elindeki ürünün adaptörünün üzerindeki yazıları net şekilde çekip atabilir misin hocam ?
    Ürün Elime Ulaşmadı daha ama ürünün adaptörü bu linkteki ile aynı
    coywood computers
    Asus Rog Strix G15 G512LV-ES74 charger / Asus Rog G512LV-ES74 ac adapter / Asus Rog G512LV-ES74 power cable.
    https://www.coywood.co.uk/asus-rog-strix-g512lv-es74-charger-75089-p.asp

ve oluyorsa böyle basit bir çevirici işimi görürmü ? Amerikadan Aldığım Laptopu Avrupada Nasıl Kullanırım 100v-240v 50hz-60hz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jazzz90 -- 24 Ağustos 2020; 21:6:4 >

• jazzz90 kullanıcısına yanıt
    Evet bu aparat iş görür

• quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Evet bu aparat iş görür
    çok teşekkür ediyorum
  • Adaptörün güç kablosunu direk değiştirseniz bence daha pratik olur hatta elinizde vardır, masrafsız çözüm, bunların 2 tipi var zaten;

• mavi-kaplan M kullanıcısına yanıt
    Evet buda mantıklı hocam teşekkür ediyorum sizede galiba bu yöntemi uygulayacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    abdede voltaj 110 değilmi sen adaptörü yenisi alıcan ucunu değiştirmekle olmaz
  • babus0606 kullanıcısına yanıt
    100v-240v 50hz-60hz Adaptörün Üzerinde Bunlar Yazıyor Yani 100 ve 240 v arası ve 50 hz ve 60 hz destekliyor demek değilmi bu ?
    fişin değil diğer kare gibi olan şeye bakacan abde onu çalıştırdıysan 110v olmalı o.
    Hocam sorun yok , sen bizi dinle... Hatta mavi-kaplan hocamın dediği gibi fişi değiştirirsen hiç çevirici vs uğraşmamış olursun ...

• dfk24 kullanıcısına yanıt
    Kablo değişimi ya da fiş dönüştürücü tabir edilen her iki öneri de uygun. Adaptör ise her iki voltajda da çalışır.

• Cevaplarınız İçin Çok Teşekkür Ediyorum Herkese Cihaz Gelince Size Aktarıcam Bilgileri
  • Arkadaş her ortamı karıştırmayı adet edinmiş sanırım, bu konuya da gelmiş ... devam et
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.