Amerikadan ürün getiren bir çok site var.. Gittigidiyor , Sahibinden, indirimplus , amerikadaniste,alcamsatcam,bendeistiyorum vb. .....
Bunlar hakkındaki olumlu ve olumsuz fikirlerinizi yazarsanız sevinirim..
Ben birkaçı hakkında yorum yapayım ..
1. GG : Zaten bu işi ilk yapan site. Cok söze gerek yok. Alışveriş iyi hoş güzel.. Ama iyi satıcıya denk gelirsen. Yoksa kafayı yemek mümkün. Özellikle satıcının aynı ürünü ile ilgili yorumlara dikkat etmek gerek. Call Center hala acmamaları büyük eksikleri.
2. Sahibinden: Buraya bir türlü alışveriş sitesi olarak ısınamadım... Keşke başka site açsalar.. GG ye rakip.
3.indirimplus : Bir alışveriş yaptım. Aynı ürünler Gittigidiyor dada var ama buradaki satıcılar ve ürünler biraz daha ucuz. Siparişi verdikten sonra ürün nerede ne zaman gelecek olayını aşmışlar. Bana özelden an ve an takip edebiliyorsunuz. Sadece ürün sayıları az. Her an 5 ürün koyuyorlar.. Bu sayıyı arttırmaları gerek.
4.amerikadaniste : Gerek yok gibi geliyor. GG de yada indirimplus da satıcıya mail atıp ürünü istemek daha mantıklı.
5.Bendeistiyorum : Bu siteyi gittigidiyor sahipleri almışlar.. iyi hoş ürünler satıyorlar..
Bu arada Hepsiburadayı atlamamak gerek. Amerikadan mal getirmeseler bile son zamanlarda Günün Teklifinde koydukları ürünler amerikadan bile ucuz. Özellikle external hard disk ler cok iddaalı ....
Arkadaşım başlığı görünce girip yazayım dedim;
Daha önce topiği vardı reklam oluyor diye silinmiş ama benim önerim kesinlikle;
Hiç başı ağrıyanı görmedim, alırsam bende buradan alacağım
quote:
Orijinalden alıntı: LastManStanding
Bu arada Hepsiburadayı atlamamak gerek. Amerikadan mal getirmeseler bile son zamanlarda Günün Teklifinde koydukları ürünler amerikadan bile ucuz. Özellikle external hard disk ler cok iddaalı ....
tüm elektronik ürünlerini tahtkaleden alıyorlar..bizzat şahit oldum
saygılarımla..
HB tahtakaleden alıyor doğru ama zaten konu HB değil çünkü burdaki ürünleri satıyorlar zaten biraz araştırdığınızda çok daha uygun fiyata satan bir sürü site veya firma var.
Fakat indirimplus.com yeni bir site olmasına karşılık bana güven verdi ve bende ürün aldım. Bir kere şunu söyliyim hem satıcı hemde site bilgilendirme konusunda çok başarılılar. Ürün fiyatlarıda gerçekten çok makul ara ara girip takip etmeye başladım yeni ve farklı bir ürün girilir diye ama bu ara hep Fotoğraf makinesi var. Biraz ürün çeşitlerini geliştirmeleri gerekiyor.
Amerikadan iste konusunda şöyle bir duyumum var örneğin bir ayakkabı alıyorsunuz bu ürün gümrüğe tabi değil aslında ama site bir teki geliyormuş sonra dönüp size ürün gümrüğe takıldı X TL gümrük bedeli ödemeniz gerekiyor falan deniliyormuş. Birde oturup hesapladığınızda satınaldığınız ürünün üzerine sizden aldıkları hizmet bedeli veya komisyon (artık adı neyse) eklendiğinde maliyet pekte iyi bir seviyede kalmıyor. Dolayısı ile her şey dahil ödeyeceğinizi bildiğiniz indirimplus gibi bir siteden almak çok daha mantıklı. Ürün 4 - 5 günde elinize ulaşıyor.
Sahibinden ve diğer sitelerde ki satıcılarda zaman zaman sorun yaşanabiliyor satıcı ürünü göndermiyor geç gönderiyor falan filan.
@batttu indirimplus un reklamını yapıyorsun sürekli. dayanağın ne?
hepside birbirinden berbat gittigidiyordaki satıcıda sahibinden comdakide ve bir çoğundaki satıcılar aynı ayrı kullanıcı ismiyle hepsinede üye olmuşlar
amerkada 287 dolarlık bir panasonic fz100 burraya gelince bu sitedeki satıcılar 850 tl den aşağı vermiyolar
quote:
Orijinalden alıntı: Wheatley
@batttu indirimplus un reklamını yapıyorsun sürekli. dayanağın ne?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme