Şimdi Ara

Amerikadan gelen İphone 5 ekran arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merheba. Amerika apple store'dan alınma 2 aylık bi iphone 5 telefonum var. Bi sabah baktığımda ekranın üzerinde çizgiler oluştuğunu gördüm. Yatay ve dikey. Ve bu çizgiler telefon cepte durunca yani ısınınca çoğalıyor ve dokunmatik ekrana değiyormuşum gibi işlem yapıyor , bu durumda zaten teli kullanamıyorum. Abuk subuk basıp duruyor çünkü. Telefonun herhangi bir yerinde herhangi bir darbe izi yok . Bunu apple store göndermek durumundamıyım yoksa burda bilkom bakıyor mu. Birde giderse götüren kişinin vaktini çalmamak adına , ne kadar sürede halledilir (bi arkadaşa rica edicem kendisi epey meşgul birisi)

• Malesef apple ürünlerinde sadece iphone'da 1 yıllık uluslararası garantisi türkiyede yok sayılıyor,o yüzden garantiyle ilgili işlem yapamazsınız,ta ki resmi apple store türkiye'ye açılana dek,amerikada ise işlem çok basit sorunlu cihazı verir,yenisini anında alırsınız,öyle 5 10 gün bekletme vb. şeyler yok,ancak eski cihazının imei bilgisi burada kayıtlıdır,yeni cihaz alınca o imei de haliyle değişecek,onu tekrardan burda kayıt ettirmeniz gerekecek vs. detayları araştırmak lazım.
  • Haydaaa , bak o hiç aklıma gelmemişti. Peki imei olayı nasıl çözülecek bilen var mı , sıfır telefon getirmiş gibi mi yapıcaz yoksa belgeyle falan btk'ya başvurulup o harç buna aktarılabiliyor mu? Birde 6,1,2 versiyon ve jb yapmıştım. jbyi nasıl iptal edebilirim bi linkini falan paylaşabilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonromeo

Haydaaa , bak o hiç aklıma gelmemişti. Peki imei olayı nasıl çözülecek bilen var mı , sıfır telefon getirmiş gibi mi yapıcaz yoksa belgeyle falan btk'ya başvurulup o harç buna aktarılabiliyor mu? Birde 6,1,2 versiyon ve jb yapmıştım. jbyi nasıl iptal edebilirim bi linkini falan paylaşabilirmisiniz.

Jbyi iptal etmeniz için itunes üzerinden restore etmeniz gerek. Yeni sürüme güncellerseniz bir daha ios 7 için jb çıkana kadar yapamazsınız jb

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece itunes restore ve işlem tamam öylemi , kusura bakmayın iphone için çok yeni ve acemiyim. birde yeni cihaz 6,1,3 mü gelir acaba öyle olursa jb imkanı yok dimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonromeo

Haydaaa , bak o hiç aklıma gelmemişti. Peki imei olayı nasıl çözülecek bilen var mı , sıfır telefon getirmiş gibi mi yapıcaz yoksa belgeyle falan btk'ya başvurulup o harç buna aktarılabiliyor mu? Birde 6,1,2 versiyon ve jb yapmıştım. jbyi nasıl iptal edebilirim bi linkini falan paylaşabilirmisiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_68976209/tm.htm konuda daha önceden bilgi paylaşılmış,jb iptali için restore lazım,tekrar 6.1.2 atamazsınız,ancak 6.1.3 atılabilir,6.13 içinse apple jb ile ilgili açıkları kapattıgı gerekçesiyle,jb yapan gruplar pek birşey yapamıyorlar,jb gelecek'de demiyorlar,ios 7 kadar jb gelmez diye tahmin ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arızalı İphone 7
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.