Şimdi Ara

Amerikadan hangi makinayı almalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar babam 2 gün sonra Amerika ya gidecek ve fot. makinası olarak iyi biseyler almak istiyoruz... Özellikle gece cekimleri kaliteli ve kullanması kolay olması gerekiyor... O yüzden compact makinalar olabilir... Tabi orada buraya göre fiyatının avantajlı olmasıda gerekli... Ben sony W300 düsünüyorum ama onada tam karar veremedim sizin önerilerinizi bekliyorum....

• Kime göre neye göre hangi makine?

1-Bütçe belirtilmemiş.
    2-İstenilen kriterler belirlenmemiş.

Bu durumda ben kalkıp sana benim hoşuma giden bir makine söyleyesen alacak mısın yani?
  • fotoğraf konusunda fazla bilgin olmadığını düşünerek burada bulmanın da zor olduğu fiyat performans olarak iyi bas çek makine fujifilm f100 öneriyorum
  • arkadaslar cok haklısınız bütce 300$ civarı olacak oradan alabilinecek fiyat bu olmalı... Kime göre her an hic bi özeliğini kullanmadan en iyi otomatik ayarı yapabilecek bi makinayı kullanacak birine göre... acık oldu sanırım
  • sen benim söylediğim modeli bir incele dostum
  • Aynen katılıyorum....Sony için extra marka parası ödemenin hiç alemi yok, mantığı da yok....(Yanlış anlaşılmasın, sadece anlatmak istediğim verilen fiyatı hak eden bir makina değil..... O paraya dSLRL/like alınır). Modeli' de düzelteyim Fuji FinePix F100FD. Özellikle gece çekimleri için ŞİDDET' le tavsiye ederim. Mükemmel renkler-Detay-kararlı çalışma, netlik -keskinlik..........
    quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

sen benim söylediğim modeli bir incele dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 22 Ekim 2008; 14:09:01 >
  • simdi bakacagım arkadaşlar... tesekkürler... diğer önerilere de açığım???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ordanki fiyatları nasıl öğreniyorsun. bende abd den makine getirtmeyi düşünüyorum ama hangi makine ne kadar onu bilmiyorum. baban oraya gidince bir liste gönderse biz faydalansak.
    iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.