Şimdi Ara

Amerikadan İphone 4s Alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba . Ben şubat ayında las vegas a gidicem ve iphone4s almayı planlıyorum . dikkat etmem gereken hususlar nelerdir bana rehber olursanız sevinirim ..

• sanırım sıfır alacaksınız.. dikkat etmeniz gereken çok bir husus yok o halde.. Apple Store'a 1 gün önceden sipariş vereceksiniz, ertesi gün alacaksınız cihazınızı.. ister kago ile evinize yollasınlar isterseniz elden alın..

önemli olan durum cihazı simfree almanız.. kontratlı cihazlardan almayın.. birde vergi iadesi almaya çalışın havaalanından Türkiye'ye dönüş yaparken
  • vergi iadesi derken ?
  • Neden Amerikadan iPhone 4s almayim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoyt_18

vergi iadesi derken ?

bazı eyaletlerde vergi alınmıyor, bazı eyaletlerde alınıyor.. eğer vergi alınan eyaletlerde alırsanız cihazınızı Türkiye'ye dönerken havaalanında vergi iadesiyle alakalı yerler olur.. oraya gidip beyanda bulunursanız cihaz üzerinden alınan vergi size iade edilir.. forumda daha ayrıntılı konular mevcut bu konu hakkında..ben yüzeysel anlattım biraz, arama yaparsanız bulursunuz
  • las vegas a gidicem ben orda varmıdır ?
  • 4s lerde yurdisindan alicaksan simfree alacaksin ve verzion ( sim kartsiz calisan )olmamasina dikkat edeceksin ayrica bazi kod numarali cihazlarda versiyon sorunlari oluyordu onu iyice arastir ve oyle al istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trailblazer -- 29 Aralık 2011; 10:57:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikandan İpad almak
    12 yıl önce açıldı
    Amerikadan iPhone almak istiyorum.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.