Şimdi Ara

Amerikadan iPhone almak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler. yakın zamanda amerikadan iphone almayı düşünüyorum. fakat hiç tanıdığım falan yok. internetten sipariş etmeyi düşünüyorum. hangi site güvenilirdir bu konularda?

• internetten fln alip turkiyeye kargo ilemi yollatacaksiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz de istiyoruz. Ama olmuyor.

• http://store.apple.com/us

Ama postayla girmiyor mutlaka birisinin getirmesi gerekiyor başka türlü imkansız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigfish.smallaxe

internetten fln alip turkiyeye kargo ilemi yollatacaksiniz ?

Evet öyle düşünüyorum hangi siteden alanbiirim internetten düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: GentlemanJack

quote:

Orijinalden alıntı: bigfish.smallaxe

internetten fln alip turkiyeye kargo ilemi yollatacaksiniz ?

Evet öyle düşünüyorum hangi siteden alanbiirim internetten düşünüyorum

• İşte bizde salağız 2 milyar veriyoruz falan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikandan İpad almak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coleslaw

İşte bizde salağız 2 milyar veriyoruz falan

o senin sorunun.
  • Amerikadan iphone almak istiyooo, amerikadan iphone almak istiyoo (faruk eczanesi, faruk eczanesi) o zaman once amerikaya vize basvurusunda bulun.

• wallha iş arkadasıma DUbaiden iphone 5 geldi. 1000 TL ye + 100 TL pasaport = 1100 TL ye mal olmus.

USA den birisi sadece 1 tane mi getirebiliyor telefon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

wallha iş arkadasıma DUbaiden iphone 5 geldi. 1000 TL ye + 100 TL pasaport = 1100 TL ye mal olmus.

USA den birisi sadece 1 tane mi getirebiliyor telefon?

Dubai fiyatları 1300 TL civarı, 115 Harç + edevlet şifresi yoksa 20 TL civarı işletme + pasaportu yoksa 100-150 TL civarı da pasaport temini

Amerika ya da başka bir yer farketmiyor yasal sınır 1 adet. Ama gümrükten geçerken x-ray den geçirilmeme şansın olursa 10 tane de getirebilirsin. Ama yakalanırsan vergi veeyim alayım şansın yok direkt el koyuyorlar.

• USA den ya da dubaiden gelen bir telefonun kayıt yapıldıktan sonra çalışmaması gibi bir durumu olur mu? sim kilitli filan diyorlar.

wallha arkadasımın yalancısıyım 1150 tl ye mal oldu diyor.

Şu an için en uygun ülke hangisi?
  • quote:

USA den ya da dubaiden gelen bir telefonun kayıt yapıldıktan sonra çalışmaması gibi bir durumu olur mu? sim kilitli filan diyorlar.

En ucuz Amerika 649+ Vergi yaklaşık 700 dolar .. Applestoredan unlock alıyorsun tak simi çalıştır hiç bir sorun yaşamazsın.
  • Ben yakin zamanda aldim bir tane 1260 a geliyor. Oyle 1000 e falan alamazsiniz anca simkilitli olur ugrasir durursunuz.

• iphone 4 ne kadar peki Amerikada şu an?
  • Şu an amerikadan almak çok daha mantıklı görünüyor. Eylül ekim ayı gibi apsstore türkiye açılacağını öngörürsek bir sorun olduğunda oradan direkt değiştirilebilir diye düşünüyorum. tabi düşüncemde yamulmuyorsam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: duduco

quote:

USA den ya da dubaiden gelen bir telefonun kayıt yapıldıktan sonra çalışmaması gibi bir durumu olur mu? sim kilitli filan diyorlar.

En ucuz Amerika 649+ Vergi yaklaşık 700 dolar .. Applestoredan unlock alıyorsun tak simi çalıştır hiç bir sorun yaşamazsın.

unlock demek dünyanın her yerindeki simkartlarla çalışır mı demek oluyor? yani tr de kırdırma işlemi yapmıycam değil mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: duduco

quote:

unlock demek dünyanın her yerindeki simkartlarla çalışır mı demek oluyor? yani tr de kırdırma işlemi yapmıycam değil mi?

Evet aynen öyle kırdırmaya gerek yok.

• peki cihaz için tr de ödemem gereken ekstralar neler? harç + kayıt ıvır zıvır=?
  • quote:

peki cihaz için tr de ödemem gereken ekstralar neler? harç + kayıt ıvır zıvır=?

Harç 115.-TL
    E_devlet şifresi le kayıt edersen para yok ama bir operatörden kayıt yaptırırsan 10 ile 30 TL arası kayıt parası son olarak kayıt ettirecek pasaportun yoksa 100 ile 150 TL arası pasaport kayıt hakkını satanlara ödeyeceksin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.