Şimdi Ara

amerikadan iphone ...acil...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar amerikada bulunan arkadaşımızdan iphone getirmesini istedik 4 kişiyiz.. 4 tane iphone getirebilirmi havaalanıında sorun olurmu? ne yapabiliriz? bu aralar gelicek alıpta elinde patlamasın telfonlar.. acil yardım ederseniz sevinirim..

• babamın yurt dışı seyehatlerinde kazandığı deneyimine dayanarak sölüyorum. el çantası ile yanına alırsa sorun olmaz
  • Benim aldıgım yerden adamla konustum bana nasıl getırdıgını anlattı kutuları felan 4 köşeden kesip cantaya koymuslar zaten buraya geldıgınd yapıstırmıslar ben ondan sormustum neden kesılıp yapıstırılmıs dıe telefonlar hemen yanınızda olursa bişi yapamıyorlar bilginize ama cantada kargo felan olayları olursa alırlarmıs
  • Elde getirildikten sonra bir sorun teşkil etmez.Abd'den çıkarken kimseyi bağlamadığı gibi,girişte de ihbar olmadıktan sonra,kimse seni çevirip te elindekiler ne demez.Gönül rahatlığıyla getirebilir.Ancak,bakalım sözleşmesiz alabilecek mi?
  • kutuyla getirmesin telefonları açsın kapalı tutmasın önceden kullanılmıs gibi olsun bi sorun teşkil etmez
  • amerikada hala daha 1. nesil sıfır iphone bulmak mümkün mü ?
  • arkadaşlar evet son alınan bilgiye göre amerikada 1.nesil iphone satmıolarmış artık 2. nesil 11.de çıkıcakmış temmuzun.. artık onu alıcaz ama bazıları sözleşmeli felan olacak diyo ne derece dogrudur bilmiyorum neyse 11 i olunca herşey anlaşılır apple a gidip bakılacak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikandan İpad almak
    12 yıl önce açıldı
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 taneyi yasal olarak getiremessin diye biliyorum ; kurnazlık yaparsan oluyor galiba.
  • Şu anda 1. nesil bulunabileceğini sanmıyorum. Apple belirli bir tarihten sonra (sanırım 25 ya da 27) 1. nesil iPhone alanların fark ödemeksizin iPhone 3G ile değiştirebileceğini açıkladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperviper -- 24 Haziran 2008; 20:51:05 >
  • ooo supermis ben hemen değiştiririm fatura yetiyor heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapsound

ooo supermis ben hemen değiştiririm fatura yetiyor heralde

Eğer aletinizi kırdıysanız değiştirmeniz zor...O kampanya sadece Sözleşmeli kullanıcılar için geçerli
  • şu anda beklemekten başka çaremiz yok.ben şu an amerika'dayım ve insanlar at&t shop'lara gidip ön kayıt yaptırıyorlar.bakalım apple store'larda durum nasıl olacak?bu arada 11 temmuz hangi gün oluyor?hafta sonu ise new york'a apple shop'a gidip bir durumu kol açan ederim.zaman her şeyin ilacıdır arkadaşlar bekleyelim ve görelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOOROCK_LP -- 25 Haziran 2008; 3:58:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOOROCK_LP

şu anda beklemekten başka çaremiz yok.
    zaman her şeyin ilacıdır arkadaşlar bekleyelim ve görelim.

Doğru söze ne denir.
  • AYNEN KATILIYORUM
  • yarın arkadaşım gıdıyor dallasa hiçbir şekilde bulamazmıyız eskı model ıphone
  • quote:

Orjinalden alıntı: justify34

yarın arkadaşım gıdıyor dallasa hiçbir şekilde bulamazmıyız eskı model ıphone

Üretimi aylar öncesinden duran aynı şekilde satışıda duran bir aleti bulmak zor olsa gerek...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.