Şimdi Ara

Amerikadan ps4 alacağım ama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arkadaşımın akrabası bana sağolsun zamanı olursa ps 4 ve yanında oyunu ile 400$ a alıcak. Amerikan gelen bir ürünü almakta bir sıkıntı çıkar mı ? biraz araştırdım sadece çevirici almak gerek onun dışından başka sıkıntı bulamadım ama bir de buraya sormak istedim.

Bu arada eğer bavulunda yer sıkıntısı olursa kutusuz da getirebilirsin dedim. Herhangi bir satış zamanı kutusuz satmamda sıkıntı yaşar mıyım ?

vereceğiniz bilgilere şimdiden teşekkür ederim.

• Hiç bir sıkıntı çıkmaz, bende akrabam vasıtasıyla aldım. Paketsiz olarak getirdi, hatta almışken 1 tane daha ds4 al uygun oluyor. PS4'lerde universal güç kaynağı var, elektrikçiden 2-3 TL.ye alacağın çevirici yeterlidir
  • Bence kutusuz satarken sıkıntı yaşarsın.

Düzenleme: Ha bir de alan kişi orada deneme yapsın konsolu çalıştırsın bazılarında sorun çıkıyor eğer denemeden getirir de sorun çıkarsa cihaz elinde kalabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5961688 -- 11 Şubat 2015; 17:18:46 >
  • Dolar 2.5 bidaha düşün 1000 lira garantisiz cihaz 200-300 liradan kaçma derim al garantili kafan rahat olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim. söylicem denemesini hiç aklımam gelmemişti teşekkürler.

Onu bir arkadaşım daha dedi ama hiçbir yer 1200-1300e satmıyor satsa da oyunsuz satıyor. Oyunlu satan garantisi olanlar hep 1500 liraya. garanti de çoğu şeyi kapsamıyor ondan çok gerekli gelmiyor garantili olup olmaması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omelas

Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim. söylicem denemesini hiç aklımam gelmemişti teşekkürler.

Onu bir arkadaşım daha dedi ama hiçbir yer 1200-1300e satmıyor satsa da oyunsuz satıyor. Oyunlu satan garantisi olanlar hep 1500 liraya. garanti de çoğu şeyi kapsamıyor ondan çok gerekli gelmiyor garantili olup olmaması.

Sony Euroasia garantisinin kapsamadığı birşeyi söylermisin bana

• Dolar 2.5 400 dolara garantisi cihaz kutusuz hemde bi bozulursa 200-300 vermedigine bin pişman olursun bütün hevesinde kursağında kalır al 1500 paşalar gibi kafan 2 sene rahat olsun ne gerek var alengirli isler peainde koşmaya

• kafam karışık o yüzden buraya yazma gereği duydum yazılan mesajların hepsi benim için önemli açıkcası sony euroasia garantisinin neleri kapsadığını bilmiyorum ama türkiyedeki garanti kapsamlarından çok beklentim yok o yüzden öyle konuştum.

bana önerebileceğiniz bir kampanya var mı ? Siz nasıl aldınız ?
  • Fırsatın varken al emin ol garantilik bir durum yaşamazsın bile
    1000 lira çok uygun fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omelas

kafam karışık o yüzden buraya yazma gereği duydum yazılan mesajların hepsi benim için önemli açıkcası sony euroasia garantisinin neleri kapsadığını bilmiyorum ama türkiyedeki garanti kapsamlarından çok beklentim yok o yüzden öyle konuştum.

bana önerebileceğiniz bir kampanya var mı ? Siz nasıl aldınız ?

Bunları inceleyin derim ben Sony Center'dan aldım

http://www.gold.com.tr/sony-ps4-500gb-oyun-konsolu-eurasia_u

http://www.vatanbilgisayar.com/sony-ps4-500gb-a-chassis-eur-white-oyun-konsolu.html

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/SONY-PS4-Infamous//Oyun-Konsollari/Playstation-4/urunno=0000000609854

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.