Şimdi Ara

Amerikalı kız ile facebooktan konusuyorum(SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dedim ing berbattir diye tesekkurler arkadaslar

Ssler ortadaydi hicbir zaman ne bel alti muhabbet nede rahatsiz edici bi konuya degindim ki guncel hala havadan sudan kinusuyoruz..

Diger yandan arlakadaslar Belkide surekli birbirimizi kotuleyip kirdigimiz icin belimiz dogrulmuyordur.. Dikkat edelim saglicakla kalin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellu -- 3 Ağustos 2015; 22:56:00 >

• Dikkat et mağlum işlere gelmesin konu.
  • Konuyu neden şimdi açıyorsun ?
  •  Amerikalı kız ile facebooktan konusuyorum(SS'li)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carpe Vita kullanıcısına yanıt
    İlk konustugum zamanlar paylaşmak istedim ozamanlar fırsatım olmamıştı..Şimdide aklıma geldi paylaştım
  • Arkadaşım kıza köprüyü, Galata'yı göstererek neden gaza getiriyorsun. Pis bir ülke olduğunu, çoğu insanın sorumsuz, düzensiz olduğunu ve çok fazla serseri olduğunu söylesene.
  • Türkiye'yle ilgili konuşmuşlar. Üstün ingilizce bilgimle kavradım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu söylemek için mi üye oldun?
  • Oğlum o değil de kız bildiğin konuşmayı devam ettirmek için çaba sarf etmiş nereden buldun kızı

Bu arada İngilizcen kanser verdi kardeş söylemeden geçemeyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mcp -- 3 Ağustos 2015; 18:44:06 >
  • yarim yamalak ingilizcenle asilma kiza turklerden nefret ediyolar sonra

• adını pm at bende ingilizcemi ilerleteyim belki bir arkadaşı vardır benle konuşabilecek
  • hll knk
  • Bende ingilizcemi geliştirmek için birini eklemeyi düşünüyordum tabi önce face profilimi toparlamam lazım.Kız konuşkan biriyse profilini PM atarmısın

• Sorry for my english :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özet: Hahaha

• nasilsin

• gerçek türkiye bu değil, bu arada ldr'den uzak dur benden tavsiye
  • konuyu bireyselliğe getir hocam birazda,snapchat de iste zamanı gelmiş hep İstanbuldan prim yapma :D

• The Mcp kullanıcısına yanıt
    Ben ing öğrenmeyi çok istiyorum fakat her hangi bi kursa gitme olanağım yok..Dili çok iyi olan arkadaşım var o da bana ing altyazılı film izlersen veya konuşarak öğrenirsin demişti,bende random 10 adet us menşei kız ekledim sadece bu kabul etti..Ama hiç bir art niyetim yok yemin ederim zaten Yazışmalarım hepsini paylaştığımda sıkıntıs olmadığı göreceksiniz.
  • Bende Brezilya,Salvador'dan bir kiz ile tanışmıştım. çok iyi bir arkadaşlığımız olmuştu ama sonra işler ciddiye binmeye başladı yok efendim Salvador'a ne zaman geleceksin falan yav he he dedim yol verdim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.