Şimdi Ara

Amerikan Bristol Kağıt için Yazıcı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amerikan bristol yani genelde kartvizitlerde kullanılan sert kağıt tipi için yazıcı aramaktayım.
    Amerikan bristol kağıt gramajını 250gr - 300gr olarak değerlendirebilirsiniz.

Benim için çok önemli olan bu hususta yardımlarınızı rica ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Team_Turkey

Dostlar selam,

Amerikan bristol yani genelde kartvizitlerde kullanılan sert kağıt tipi için yazıcı aramaktayım.
    Amerikan bristol kağıt gramajını 250gr - 300gr olarak değerlendirebilirsiniz.

Benim için çok önemli olan bu hususta yardımlarınızı rica ediyorum.

EPSONUN HER HANGİ Bİ MODELİ İŞİNİZİ GÖRÜR BEN 7515 VE 4015 4515 3520 3550 L210 L110 BU MODELLER İŞİNİZİ GÖRÜR
  • Team_Turkey T kullanıcısına yanıt
    Selam

amerikan bristol çok zor bi kağıt.Baskıdan sonra ısıyla yamulur. 300 gr çeken Renkli fotokopi makinalarında bile 300 gr bristol sıkıntı. 250grda sıkıntı yok.
    Profesyonel üretim tipi fotokopi makinaları var. Onlarında fiyatları
    20-25bin eurolarda onlarla çok rahat basabilirsiniz. Tabi bunlar ticari cihazlar baskı adetleriniz çoksa almaya değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haldur

Selam

amerikan bristol çok zor bi kağıt.Baskıdan sonra ısıyla yamulur. 300 gr çeken Renkli fotokopi makinalarında bile 300 gr bristol sıkıntı. 250grda sıkıntı yok.
    Profesyonel üretim tipi fotokopi makinaları var. Onlarında fiyatları
    20-25bin eurolarda onlarla çok rahat basabilirsiniz. Tabi bunlar ticari cihazlar baskı adetleriniz çoksa almaya değer.

Evet amerikan bristol sanırım kuşeye göre daha sert bir kağıt tipi.

Peki 250gr amerikan bristol olarak düzeltirsek. Yazıcı seçeneklerimiz hangileri olmalıdır?
  • copy center

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.