Gözlemlediğim kadarıyla güzel genç erkek bireyler güzel genç kadın bireylerle vakit geçiriyorlar. Yanındaki güzel kadın nedeniyle erkek birey asla "horozlanmak" dediğimiz davranışı sergilemiyor. ![]() Fotoğraftaki Amerikalı genç erkek ile uzak doğulu kız arkadaşı güneşlenirken bir yandan da plajdaki seyyar satıcılardan alış veriş yapıyorlardı. Bir ara erkek bireyin nakit Amerikan Dolarları rüzgarın etkisiyle uçuştu ve arkasında güneşlenen gurubun üzerine düştü. Guruptaki erkek birey Amerikan Dolarlarını tek tek toplayıp genç erkek bireye takdim etti, genç erkek birey teşekkür etti ve Amerikan Dolarlarını teslim aldıktan sonra yerine döndü. Kısa bir süre sonra genç erkek birden güneşlendiği yerden kalktı ve elindeki bir kısım nakit Amerikan Dolarını parasını toplayıp kendisine takdim eden diğer erkek bireye teklif etti ama diğer erkek birey teşekkür ederek Amerikan Dolarını almadı. Ben ilginç ve kaliteli bir davranış şekli olarak yorumladım... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 31 Mart 2024; 3:56:27 > |
Bildirim