Şimdi Ara

Ölen Amerikan Güreşçileri :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
1
Favori
129.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eddie Guerrero(1967-2005):Eddie Güreş Severler Tarafından büyük bir hayran kitlesine sahipti.Bazıları hile ilede olsa baya şampiyonlukları vardı.Eddie 13 Kasım 2005 de Minnesota'da Bir Otel odasında Ölü bulundu.Ölümü her ne kadar netlik kazanmasada Kalp Kanaması olarak açıklandı.

Chris Benoit(1967-2007):O zamanlar Chris Benoit çok sevilen ve sayılan bir kişiydi ve teknikal olarak bir yeteneğe sahipdi. Profesyonel Güreş tarihindeki en iyi teknikal güreşçilerden biri olarak tarihe geçmiştir.Chris, eşi Nancy ve 7-yaşındaki-oğlu Daniel ile birlikte Fayetteville, Georgia'daki evlerinde 25 Haziran 2007 tarihinde ölü olarak bulunmuştur.Görevliler, Chris ailesini kendi öldürdüğünü kesinleştirdi bu olayın ardından kendisini asarak intihar ettiğini de söylemiştir.

Bam Bam Bigelow(1961-2007):Bam Bam Bigelow bir amerikan güreşcisiydi.Asıl adı Scoot Bigelow`dur.2005 yılında kendi hamburger dükkânını açtı.Burdaki hamburgerler 900gr olarak üretilirdi.19 Ocak 2007`de evinde ölü olarak bulunmuştur.Otopsi sonucu aşırı kilolardan kaynaklandığı belirtildi.

Özellikle Eddie ile Chris'e baya şaşırmıştım.Yorumlar..
  • Kimse birşey demicekmi yahu
  • Benoit ve Bam Bam'ın öldüğünü yeni duydum.
  • bam bam neydi ya izlerken hey maşşallahh diyordum.. farklı bi nedenle mefta olsaydı üzülürdüm bak
  • benoit bile bile kendine nefret kazandırdı bu yaptığı ile
    eddie ise gerçekten üzülmüştüm
  • adamlar 40 yaşında gitmiş. Bam bama bende şaşırdım doğrusu.
  • chris benoit i ben geçen sene canlı izliyodum ya. neden intihar etmiş ki parayı götürüyodu amuduyla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenyack

chris benoit i ben geçen sene canlı izliyodum ya. neden intihar etmiş ki parayı götürüyodu amuduyla.

Yoğun güreş programı bu yüzden bazı haplar alıyorlarmış.Bundan kaynaklandığıda söyleniyordu.
  • quote:

chris benoit i ben geçen sene canlı izliyodum ya. neden intihar etmiş ki parayı götürüyodu amuduyla.

Aileyide götürmüş beraber.
  • Ray Misterio Juniur
  • quote:

Orjinalden alıntı: newton90

quote:

Yoğun güreş programı bu yüzden bazı haplar alıyorlarmış.Bundan kaynaklandığıda söyleniyordu.

Hayır cinnet geçirip ailesini öldürdükten sonra kendi intihar etmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JanJan_09

quote:

quote:

Tamam oda varda Haplar Etkiliymiş işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaar-Crawler -- 30 Ocak 2009; 19:10:53 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: JanJan_09

quote:

quote:

Tamam oda varda Haplar Etkiliymiş işte.

Neticede ölmüş karıştırmayın
  • Amerikan güreşiyle ilgili bir film var. "the wrestler" diye izlemeyen varsa izlemelerini tavsiye ederim..

http://beyazperde.mynet.com/film/4266/arama/Guresci
    http://www.imdb.com/title/tt1125849/
  • bu olay şov değilmi?kimin kazanıp kimin kaybedeceği nasıl belli oluyor?
    bu arada wrestler ı bende öneririm gerçekten güzel bir film.
  • flash tv de az mı izlerdik ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: özzer

bu olay şov değilmi?kimin kazanıp kimin kaybedeceği nasıl belli oluyor?
    bu arada wrestler ı bende öneririm gerçekten güzel bir film.

tabiki şov 1 sene önceden bütün ppvlerin programları ayarlanıyor kemerlerin geçeceği kişiler hikayeler. özel durumlar(sakatlık,cezalar) olmadığı sürece bu program dahilinde yürütülüyor ama kimse bu programın neler olacağını bilmediği için heyecandan meraktan birşey eksilmiyor. tabi dışarıya sızmalar oluyor.
    son zamanlarda takip edenler christian cage in wwe ye geri döneceği haberini almıştı ama hangi brandde ne şekilde döneceği senaryoya katılacağı bilinmiyordu geçen salı wwe herkesi şaşırttı kimsenin beklemediğini yaparak christianı ecw brandında bir senaryoya dahil etti.
    burda asıl amaç kişileri merakta bırakmak izlenmeyi ve dolayısıyla reytingin artmasını sağlamanın yoluda bu. bunu yapan en iyi firmalardan biride WWE tebrik etmek lzm
  • Şu an hangi kanalda yayınlanıyor?
  • benua nın öldüğünü yeni duydum hayret
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.