Şimdi Ara

Ölen Amerikan Güreşçileri :( (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
129.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: quaresma17

İlk defa duydum öldüklerini

Alıntıları Göster
    Fake deyip dalga geçiyorsunuz ama tv'dekiler özellikle smackdown şov amaçlı.Ama raw,ecw ve özel ppv'ler çok daha çetin geçmekte.Bu videoda taker vs mankind videosu.Part1:http://www.youtube.com/watch?v=qxLIt0bfyvc Part2:http://www.youtube.com/watch?v=1EZHoMvTrtc Şunu bi izleyinde şov mu fake mi siz söyleyin.İkiside kanıyor.Kanamalarda mı fake?O maçta mankindin omzu çıkmış.Dudağının altında delik olmuşmuş ve 14 dıkiş atılmış.2 kaburga kemiği kırılmış.Hem kafesin tepesinden düşüyor.Hemde tavandan ringe atılıyor bide sırtı raptiyelere geliyor!!Bunlarda mı fake yauuu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vitaphone

Fake deyip dalga geçiyorsunuz ama tv'dekiler özellikle smackdown şov amaçlı.Ama raw,ecw ve özel ppv'ler çok daha çetin geçmekte.Bu videoda taker vs mankind videosu.Part1:http://www.youtube.com/watch?v=qxLIt0bfyvc Part2:http://www.youtube.com/watch?v=1EZHoMvTrtc Şunu bi izleyinde şov mu fake mi siz söyleyin.İkiside kanıyor.Kanamalarda mı fake?O maçta mankindin omzu çıkmış.Dudağının altında delik olmuşmuş ve 14 dıkiş atılmış.2 kaburga kemiği kırılmış.Hem kafesin tepesinden düşüyor.Hemde tavandan ringe atılıyor bide sırtı raptiyelere geliyor!!Bunlarda mı fake yauuu.

Bu da mı gol değil hakim bey !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Tim Robbins

quote:

Orijinalden alıntı: Vitaphone

Bu da mı gol değil hakim bey !!!

Alıntıları Göster
    junıor mysterio su anki rey mysterionun babası o rey den daha iyi dövüsüyordu ama nafile ömrü yetmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: REXİCE

junıor mysterio su anki rey mysterionun babası o rey den daha iyi dövüsüyordu ama nafile ömrü yetmedi

Alıntıları Göster
    Umaga da öldü arkadaşlar
     Ölen Amerikan Güreşçileri :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skaar-Crawler

Up

Alıntıları Göster
    umaga isimli güreşçi de aralığın başından öldü
  • quote:

Up

Alıntıları Göster
    ya peder vardı..
    goldbergle kafa kafaya kapışabilen bam bam haric tek kişiydi..sarı saçlı aşırı kaslı bir tipti..
    father filan diye aradım da bulamadım kendisini..
    kimdir ne olmuştur bir bilgisi olan var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umurahmet3

ya peder vardı..
    goldbergle kafa kafaya kapışabilen bam bam haric tek kişiydi..sarı saçlı aşırı kaslı bir tipti..

Hulk Hogan veya Ric Flairden mi bahsediyorsun

• quote:

ya peder vardı..

En son TNA'deydi. Hala ordadır büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordhammer

quote:

ya peder vardı..

Evet Hulk Hogan şu anda TNA da fakat güreştirmiyorlar ve çok sevdiği kırmızı ve sarı renkten ayrılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beta

quote:

Orijinalden alıntı: lordhammer

quote:

ya peder vardı..

Evet Hulk Hogan şu anda TNA da fakat güreştirmiyorlar ve çok sevdiği kırmızı ve sarı renkten ayrılmış

Alıntıları Göster
    Umaga'da ölmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: pr0t0type

Umaga'da ölmüş

Alıntıları Göster
    kafa kanamalarında adam yere yattığında gizlice alnını jiletliyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: newton90

Eddie Guerrero(1967-2005):Eddie Güreş Severler Tarafından büyük bir hayran kitlesine sahipti.Bazıları hile ilede olsa baya şampiyonlukları vardı.Eddie 13 Kasım 2005 de Minnesota'da Bir Otel odasında Ölü bulundu.Ölümü her ne kadar netlik kazanmasada Kalp Kanaması olarak açıklandı.

Chris Benoit(1967-2007):O zamanlar Chris Benoit çok sevilen ve sayılan bir kişiydi ve teknikal olarak bir yeteneğe sahipdi. Profesyonel Güreş tarihindeki en iyi teknikal güreşçilerden biri olarak tarihe geçmiştir.Chris, eşi Nancy ve 7-yaşındaki-oğlu Daniel ile birlikte Fayetteville, Georgia'daki evlerinde 25 Haziran 2007 tarihinde ölü olarak bulunmuştur.Görevliler, Chris ailesini kendi öldürdüğünü kesinleştirdi bu olayın ardından kendisini asarak intihar ettiğini de söylemiştir.

Bam Bam Bigelow(1961-2007):Bam Bam Bigelow bir amerikan güreşcisiydi.Asıl adı Scoot Bigelow`dur.2005 yılında kendi hamburger dükkânını açtı.Burdaki hamburgerler 900gr olarak üretilirdi.19 Ocak 2007`de evinde ölü olarak bulunmuştur.Otopsi sonucu aşırı kilolardan kaynaklandığı belirtildi.

Özellikle Eddie ile Chris'e baya şaşırmıştım.Yorumlar..

İlk okul senelerinde az mı izlemiştik... Gerçek mi lan bunlar yoksa rol mü yapıyo diye düşünürdük. Şimdi hiç takip etmiyorum bu tür şeyleri ama üzüldüm...
  • quote:

Up

Alıntıları Göster
    Umaga da vefat eden güreşçilerden biri oldu.Yaklaşık 1 ay önce vefat etti.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Narrator

quote:

Orijinalden alıntı: newton90

Eddie Guerrero(1967-2005):Eddie Güreş Severler Tarafından büyük bir hayran kitlesine sahipti.Bazıları hile ilede olsa baya şampiyonlukları vardı.Eddie 13 Kasım 2005 de Minnesota'da Bir Otel odasında Ölü bulundu.Ölümü her ne kadar netlik kazanmasada Kalp Kanaması olarak açıklandı.

Chris Benoit(1967-2007):O zamanlar Chris Benoit çok sevilen ve sayılan bir kişiydi ve teknikal olarak bir yeteneğe sahipdi. Profesyonel Güreş tarihindeki en iyi teknikal güreşçilerden biri olarak tarihe geçmiştir.Chris, eşi Nancy ve 7-yaşındaki-oğlu Daniel ile birlikte Fayetteville, Georgia'daki evlerinde 25 Haziran 2007 tarihinde ölü olarak bulunmuştur.Görevliler, Chris ailesini kendi öldürdüğünü kesinleştirdi bu olayın ardından kendisini asarak intihar ettiğini de söylemiştir.

Bam Bam Bigelow(1961-2007):Bam Bam Bigelow bir amerikan güreşcisiydi.Asıl adı Scoot Bigelow`dur.2005 yılında kendi hamburger dükkânını açtı.Burdaki hamburgerler 900gr olarak üretilirdi.19 Ocak 2007`de evinde ölü olarak bulunmuştur.Otopsi sonucu aşırı kilolardan kaynaklandığı belirtildi.

Özellikle Eddie ile Chris'e baya şaşırmıştım.Yorumlar..

İlk okul senelerinde az mı izlemiştik... Gerçek mi lan bunlar yoksa rol mü yapıyo diye düşünürdük. Şimdi hiç takip etmiyorum bu tür şeyleri ama üzüldüm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: toyyl

Umaga da vefat eden güreşçilerden biri oldu.Yaklaşık 1 ay önce vefat etti.

Cm PunK'ı az dövmedi kemeriyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wizzyy

quote:

ya peder vardı..

Hulk Hogan veya Ric Flairden mi bahsediyorsun

upluyorum ama
    buldum sonunda
    scott steiner

/>
  • umagada öldü onu yazmamışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: .CeM.

benoit bile bile kendine nefret kazandırdı bu yaptığı ile
    eddie ise gerçekten üzülmüştüm

Hayır herkes benoiti sevmeye devam ediyor, adam cinnet geçirdi o yüzden yaptı bütün bunları.

Edit: Herkes yeni duyuyorum öldüğünü diyor, gerçekten ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baneful -- 30 Ocak 2010; 1:47:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baneful

quote:

Orijinalden alıntı: .CeM.

benoit bile bile kendine nefret kazandırdı bu yaptığı ile
    eddie ise gerçekten üzülmüştüm

Hayır herkes benoiti sevmeye devam ediyor, adam cinnet geçirdi o yüzden yaptı bütün bunları.

Edit: Herkes yeni duyuyorum öldüğünü diyor, gerçekten ilginç.

Alıntıları Göster
    Goldberg falan bırakmış he.Vay be.Kane duruyor mu peki hala?
  • quote:

Up

Alıntıları Göster
    vay be bam bam'a içim gitti :) çok severdim onu. bir de great khali ne biçim şeydir arkadaş? bu arada goldberg ve great'i en son the longest yard filminde gördüm. adam sandler'ın filmi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.