Şimdi Ara

Ölen Amerikan Güreşçileri :( (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
129.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: EddieGuerrero

Eddie'ye çok üzüldüm çünkü en büyük hayranıyım. Ölen güreşçilerden birkaçını daha sıralayabilirim ancak tanımayabilirsiniz.

Birde WWE nerede yayınlanıyor diye soran arkadaş için Eurosport 22.00-23.30 arası Pazartesi günleri WWE vermeye başladı, Türkçe spikerler de var.

Uyduda varmı o kanal yoksa, kablolu yada paralımı
  • aboo chris benoit öldümü
  • Benoit'in öldüğünü yeni öğreniyorum üzüldüm,iyi güreşçilerdendi,Andre the Giant'ta ölmüştü eskilerden,Khali2nin de adam öldürdüğünü yeni öğreniyorum şanssızlık eseri olmuş bir olay.
  • BIG SEXY FTW!!!!!!!! ALAYINA GİDER...
  • Test'de ölmüş diye duydum.
    Bu arada, WCW batınca birçok güreşçisi WWE'ye geçti, orada tutunamayanlardan pek çoğu TNA'e geçti. Kevin Nash falan hala TNA'de.

Ric Flair konusunda ise Wrestlemania 25 ve öncesinde Chris Jericho'dan nasibini almıştır Adam dayak yemeden duramıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenyack

chris benoit i ben geçen sene canlı izliyodum ya. neden intihar etmiş ki parayı götürüyodu amuduyla.

2007 de ölmüş adamı geçen sene nasıl canlı izliyordun merak ettim doğrusu.
  • ya bu güreşler fake değilmi???
    ....
  •  Ölen Amerikan Güreşçileri :(
  •  Ölen Amerikan Güreşçileri :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_éMRé

quote:

Orjinalden alıntı: EddieGuerrero

Eddie'ye çok üzüldüm çünkü en büyük hayranıyım. Ölen güreşçilerden birkaçını daha sıralayabilirim ancak tanımayabilirsiniz.

Birde WWE nerede yayınlanıyor diye soran arkadaş için Eurosport 22.00-23.30 arası Pazartesi günleri WWE vermeye başladı, Türkçe spikerler de var.

Uyduda varmı o kanal yoksa, kablolu yada paralımı

?????????
  • Undertaker'da sayısız kez öldü ve yeniden doğdu!!!!.Bunlar hikayeden ama ölmeleri şu şekılde oldu.Buried alive match'da undertaker dıri diri mezara gömüldü.Tabuta konuldu üzerine benzin döküldü.Ama tabut açıldığında taker orda yoktu.Bunun gibı ölümleri olmuştu.Ama tekrar doğduğunda ise ringe şimşekler çaktırdı.Tabuttan çıktı.FAVORIM THE UNDERTAKERRRRR!!!!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

ya bu güreşler fake değilmi???
    ....

Fake'in allahı hemde.Zaman gecirmek için izliyor memleketim insanı bu zeka yoksunu azmanları
  • bambam öldü mü?
  • Allah rahmet eylesin hepsine .Toprakları bol olsun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: .M3RT.

quote:

....

Fake'in allahı hemde.Zaman gecirmek için izliyor memleketim insanı bu zeka yoksunu azmanları

Sana şu yazıyı okumanı tavsiye ederim.
    http://guresmaniac.net/kose-yazilari/63-asmamiz-gereken-iki-olay
    Adamlar bir hareket için uğraşıyorlar,seyircileri hayran bırakmak için.Sen ve senin gibiler seyircilerin sanki bunları gerçek sandığını sanıyorsunuz.Düşünün filmlerde gerçek değildir fakat izlenir.Buda böyle birşey.
    Herşeyi eleştirerek,dalga geçerek yaşamanın ne zevki var?(Bence verdiğim siteyi herkes okusun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKochaKK -- 24 Ağustos 2009; 19:58:55 >
  • Sivasda restaurant'da Eski Türkiye kickboks şampiyonu kimliği belirsiz 4 kişi tarafından dövülmeye çalışıldı.Nedeni bilinmiyor ama şampiyon 4 kişiyide fena dövdü.Sonra 4 kişi dövemedikleri şampiyonu silahlarıyla öldürdü.Ve olay yerinden kaçtılar.

Bu işler karışık işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi my.name.is.earl -- 24 Ağustos 2009; 20:19:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .M3RT.

quote:

....

Fake diye film de izleme o zaman Allahım ya düşünceye bak
  • Peder vardı bir tane o çok kaslı adamdı süperdi
  • İlk defa duydum öldüklerini
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.