Şimdi Ara

Ölen Amerikan Güreşçileri :( (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
129.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada Diamond Dallas pagede 2005 yılında bırakmış ve yoga derslerine başlamış ilginç.Ayrıca Guerrero Kalp kanaması değil beyin kanamasından ölmüş Vikipediada yazan o.
  • Sting 1959 luymuş Hiçde göstermiydu adam ama
  • Türkçe Vikipedi' yazan bilgiler yalan kafadan uydurma.Türkçe Amerikan Güreşi'nde en iyi kaynakwww.guresmania.net 'tir.Ayrıca Eddie Guerrero Kalp yetmezliğinden ölmüştür.Cesedini yiğeni Chavo Guerrero bulmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solert -- 12 Şubat 2009; 23:31:05 >
  • rey misterio falan bunlar yeni galiba benim bildiklerim

XXX,Grobaria,Kane,the Rock :)

eskiden ne izlerdim ha cok buyuk showdu

Ölen Amerikan Güreşçileri :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 12 Şubat 2009; 23:34:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcmert

Türkçe Vikipedi' yazan bilgiler yalan kafadan uydurma.Türkçe Amerikan Güreşi'nde en iyi kaynakwww.guresmania.net 'tir.Ayrıca Eddie Guerrero Kalp yetmezliğinden ölmüştür.Cesedini yiğeni Chavo Guerrero bulmuştur

Güreşmania.net Yanındamıymış acaba adam ölürken Bilip bilmeden konuşma Adamlar boşu boşuna niye zırvalasın.
    -------------------------------------------------------------------------------

13 Kasım 2005'te Minnesota'da Marriott City Center Otelindeki odasında yeğeni Chavo tarafından ölü bulundu. Eddie öldüğünde 38 yaşındaydı. Birkaç saat sonra WWE.com şu anonsu yayınladı :

WWE, Eddie Guerrero'nun gidişinden derin üzüntü duydu. Kendisi bu sabah Minesota'daki otel odasında ölü bulundu. Eddie karısı Vickie, kızları Shaul (14), Sherilyn (9) ve Kaylie Marie (3) ile yaşıyordu.

Eddie Gurero kalp kanaması değil beyin kanaması sonucu ölmüştür yaptığı bir maçta kafasına ring dışında vurulan bir sandalye sonucu beyin kanaması geçirmiştir ve fazla kan kaybından ölmektedir.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Eddie_Guerrero

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otorite! -- 12 Şubat 2009; 23:34:15 >
  • Çevirirken yalnış çeviriyorlar çünkü ingilizce Wİkipedia'ya baksaydan bunu görebilirdin.
    An autopsy revealed that Guerrero died as a result of acute heart failure arteriosclerotic cardiovascular disease

Bu da linki

http://en.wikipedia.org/wiki/Eddie_Guerrero#Death

Asıl sen bilip bilmeden konuşma.
  • Ayrıca 25 sene boyunca kemeri elinde tutan Faboulous Moolah ve bence iyi bir güreşçi olan Crash Holly, 300 kiloluk Yokozuna ve bence gelmiş geçmiş en iyi güreşçilerden olan Mr Perfect de ölen güreşçilerden bazılarıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcmert

Çevirirken yalnış çeviriyorlar çünkü ingilizce Wİkipedia'ya baksaydan bunu görebilirdin.
    An autopsy revealed that Guerrero died as a result of acute heart failure arteriosclerotic cardiovascular disease

Bu da linki

http://en.wikipedia.org/wiki/Eddie_Guerrero#Death

Asıl sen bilip bilmeden konuşma.

O zaman Suç bende değil Çevirende Bilip bilmeden Ukalalık yapma. Bir de Saçma Sapan Laf yarışlarına Girip Artistlik yapma İllaki artistlik yapıcam Diyorsan Yarın Bulunduğun yerdeki Kreşe başla Belki Yetişirsin çocuklara Beraber mini mini bir kuş konmuştuyu söylersiniz.
  • Galiba Great Khali'de ölmüstü dev gibi adamdı yahu "Khali 2.16 m boyunda ve 190 kg ağırlığındadır"

• Khali yaşıyor.
  • chris i severdim tornaci kılıkli abiyle iyi dövüşürlerdi allah rahmet eylesin
  • big sexy benim favorimdi eskiden az izlemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReWeLLeR

Galiba Great Khali'de ölmüstü dev gibi adamdı yahu "Khali 2.16 m boyunda ve 190 kg ağırlığındadır"

Khali ölmedi ama adam öldürmüşlüğü vardır.
  • Biliyorum.
    Olayın nasıl olduğunu da buradan okuyabilirsiniz.
    http://www.guresmania.net/index.php?option=com_content&task=view&id=527&Itemid=3
  • bam-bam'in oldugunu yeni ogreniyorum.. bide beyaz sacli bir adam cikiyordu ringlere. onun adi neydi bilen varmi?
  • yuro sportda 1-2 saat önce gösteriyodu 88 yılını
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tai-chi

bam-bam'in oldugunu yeni ogreniyorum.. bide beyaz sacli bir adam cikiyordu ringlere. onun adi neydi bilen varmi?

ric flair
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tai-chi

bam-bam'in oldugunu yeni ogreniyorum.. bide beyaz sacli bir adam cikiyordu ringlere. onun adi neydi bilen varmi?

ric flair
  • Hepsini biliyorum.
    Chirs hayvanından uzun süredir nefret ediyorum bu olay yüzünden. Hatta ölümünün anlaşılmasından sonra wwe programlarında bir daha adının geçmemesi kararlaştırılmıştı.
  • Up
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.