Şimdi Ara

Amerikan Güreşi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte yılların ps2 ounu arkadaşlar ps 2 niz varsa gelin bu oyunu oynayın

Smack down vs raw 2007

sizi temin edebilirimki bu oyun mütiş....tavsiye ederim ps2 delisi için olanlara

bu güreş haftasonu cumartesi günü 4.30 da pazar da 6.20 de flash tv de...siz yinede bigasteye bakın

• kardeş sırf bu oyun için PS2 almayı düşünüyorum .. süper bir oyun ...
  • Bitirdim.
    Her zaman ki gibi, ilginç bir senaryo ile bitti.Ben bunun nextgenini çok merak ediyorum.
  • pcdeki BERBAT dı ama ps2 dekini bilemem grafik BERBAT oyun BERBAT (pcdeki için konuşuom)
  • Ps2'de smackdown vs. raw 2007 oynamak gayet zevkli.Özelliklede kafes vb. oyun stillerinin olması oyuna bir artı.Dövüşçülerde her zamanki gibi neredeyse oyuna bire bir'e yakın aktarılmışlar.2006da'dan daha zengin bir oynanışa sahip.Gönül rahatlığıyla alıp oynanabilir.Herkese tavsiye ederim.
  • aman almayın yakında smackdown vs. raw 2008 çıkıyor hatta dolu resmi yayınlandı.
  • @ beko1234

arkadaşım o söylediğin oyun sanırım unofficial oyun bende de vardı gerçekten berbat bir oyundu ama Ps 2 'de ki oyun süper ötesi ...
  • PS2 deki Smackdown Here Comes The Pain i tek geçerim
  • my nick rulez
  • Bu arada alın undertaker'i oyunu oynarken.En rahat en kapışması zevkli karakter undertaker.
  • ya yılların oyunu demişsin daha 1 yıl oldu
  • walla benim tek biradamım var oda ismim

walla bilgisayarı bilemem ama ps 2 de bu oyun tek....

bide artık hergün oynaya oynaya professional oldum gençler.........
  • arkadaşlar öyle boş durrmayalım

taktikler yazın beyawww
  • Abi bu oyun acayip süper (benim favorim de batista)arkadaşlarla her gün kapışıyoruz
    bu arada amerikan güresi yarımsaat sonra (yada 1saat olabilir )hotbird uydusu NT 1 kanalında başlıyacak haberiniz ola..
  • one UYDUSUYMUŞ ÖYLE bide nt1 ne
  • hocam anlamadın galiba yabancı kanalda başladı şimdi
    ama sen yine de kendini kaptırma ne olur ne olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.Tuu -- 21 Temmuz 2007; 0:09:55 >
  • hmmmm.........
  • Benim favorim, "Triple H" ve "Kane".
  • Lesnar'sız oyun hiç keyif vermiyor bana. CAW yapmaktan tiksinti geldi artık, bi güzellik yapsalarda 2008 e legend yapsalar şu herifi cok iyi olur.
  • smack down 2007 de goldberg varmı pcde oynadım vardı da
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.