Şimdi Ara

Amerikan Kültür- Traveler B1 Workbook Answers

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir süredir Amerikan Kültüre devam ediyorum şuan B1 seviyesindeyim. Bazen dolayısıyla şehir dışında olmam gerekiyor o yüzden kursa gidemyorum. Bu sorada da tabi alıştırmalar yapılmış cevaplar verilmiş oluyor.

Bunları daha sonra tek tek başkalarından kontrol etmek zaman alıyor kursta.

Traveler İntermediate B1 Workbook pdf şeklinde cevap anahtarları oluyor daha önceki seviyesini bulmuştum fakat bunu bulamıyorum. Bir tane var ama o da eski basım kitaba göre sanırım çünkü cevaplarla sorular uyuşmuyor.

Eğer varsa Amerikan Kültüre gidip de bu cevap anahtarına sahip olan birisi, paylaşırsa çok işime yarayacak.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: burockı

Merhaba,

Bir süredir Amerikan Kültüre devam ediyorum şuan B1 seviyesindeyim. Bazen iş dolayısıyla şehir dışında olmam gerekiyor o yüzden kursa gidemyorum. Bu sorada da tabi alıştırmalar yapılmış cevaplar verilmiş oluyor.

Traveler İntermediate B1 Workbook pdf şeklinde cevap anahtarları oluyor daha önceki seviyesini bulmuştum fakat bunu bulamıyorum. Bir tane var ama o da eski basım kitaba göre sanırım çünkü cevaplarla sorular uyuşmuyor.

Eğer varsa Amerikan Kültüre gidip de bu cevap anahtarına sahip olan birisi, paylaşırsa çok işime yarayacak.

Teşekkürler.

Konu ile alakasiz olacak ama bende kurs'a gitmeyi dusunuyorum ve sizde kurs'a giden biri oldugunuz icin sormak istedim. Sizin gittiginiz Amerikan Kultur ile Amerikan Time ayni kurslar mi yoksa ikiside ayri kurslar mi oluyor?

Bu arada bilgim yok ama aradaginiz workbook soru-cevap anahtarini kurs'tan isteseniz vermezler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Linkinn

quote:

Orijinalden alıntı: burockı

Merhaba,

Bir süredir Amerikan Kültüre devam ediyorum şuan B1 seviyesindeyim. Bazen iş dolayısıyla şehir dışında olmam gerekiyor o yüzden kursa gidemyorum. Bu sorada da tabi alıştırmalar yapılmış cevaplar verilmiş oluyor.

Teşekkürler.

Konu ile alakasiz olacak ama bende kurs'a gitmeyi dusunuyorum ve sizde kurs'a giden biri oldugunuz icin sormak istedim. Sizin gittiginiz Amerikan Kultur ile Amerikan Time ayni kurslar mi yoksa ikiside ayri kurslar mi oluyor?

Bu arada bilgim yok ama aradaginiz workbook soru-cevap anahtarini kurs'tan isteseniz vermezler mi?

Hayır farklı kurslar.Amerikan Time'ı bilmiyorum ama Amerikan Kültürü beğendim, hocaları benim nefret ettiğim hoca tiplerinden değil,monoton değiller..

workbook soru cevapları kurstan sıkıştırsam verirler büyük ihtimal de , onu alınca verilen ödevleri falan ordan yapar öğrenciler diye saklarlar genelde :)

• dostum bunu bende arıyorum bulan arkadaşa çok dua etcem...
  • Merhabalar bende sözü geçen kitabın(Traveller) A1 Workbook Answer Key 'i lazım . CooLasFcuK bana yollar mısınız rica etsem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.